30

Анонимен

преди 3 седмици

За 130 -150 хил. евра може да си купите около 70 кв. м апартамент в Майорка.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Не е съвсем вярно, в Испания, град Мурсия, малко по-голям и подреден от Пловдив за абсолютно същите пари се купува апартамент без включени общи части, напълно обзаведен и в отлично състояние. Това си е бая разлика в цената. Наскоро се прибрах от там и много добре знам за какво говоря.

28

Мадуро

преди 3 седмици

До Анонимен - 100% вярно, че в БГ 100 квадрата са реални около 70. То стени, то общи части, то мазета, то балкони, то въздух - все неща, които са трудно измерими и реално купувача ги плаща на сляпо. Така пресметнато излиза, че в БГ цената на м2 излиза доста по-скъпо, но това на пречи на народа да изтегли 200 000 ойро да ги плати и да връща 350К - 30 години. Нищо, че инфраструктура няма, бай МянГал обикаля с животинска тяга и ръси оборска тор по разбитите и кални улици. Иначе евтино :)

27

Анонимен

преди 3 седмици

До Долна лъжа! (10) Не знам къде струват в Бг 200 хил евро 70м2 но това с индексираната измамна квадратура е към 52-53 м2 което прави 4000 евро на м2?! Че то това са цените в Южна Франция веее където е най-скъпо в Европа.Та я пак за най-евтините имоти че нещо не разбрах !!!

26

до 17

преди 3 седмици

До Анонимен,каква банка,какви 5лв.,българина вади от под дюшека и купува кеш

25

до 24

преди 3 седмици

До Анонимен,а заплатата ви на час се равнява на европейската на месец,така че не са ви ниски заплатите,мого сте нагли и алчни

24

Анонимен

преди 3 седмици

Хайде юруш на маслинитеее!!Убре село невиделио!!

23

Анонимен

преди 3 седмици

100м2 в България апартамент се равнява на 75м2 площ в НОРМАЛНИТе държави.Така,че цената в България я умножение по 1,25. И ще видите ,че хич не е евтино.Отделно КАЧЕСТВОТО-гипсокартон и пяна....

22

Анонимен

преди 3 седмици

Лъжи и измами.

21

Трезвен реалист

преди 3 седмици

Като свърши мат'рялът и от провинцията, балонът в Софето ще се спука, в момента да купуваш жилище при тези цени и да плащаш ипотечен кредит 30 години (умножен по годишния лихвен процент толкова пъти) си е по-лошо от прострелване в крака...

20

Анонимен

преди 3 седмици

Големите градове са токсични.В шум и мръсотийка,ипотечен кредит за кутийка..

19

пияница мистик

преди 3 седмици

ХАхахахахахахахахаха :)))) Егaти и офертите :))) Апартамент в РСМ, дето ненавиждат българите и не знаеш дали някоя нощ пиян македонец няма да те заколи си е направо чудесно за цена от 98$ на квадрат. Молдова. Там пък съседа ти е Мордор и всеки момент се страхуват да не ги нападнат, че и не са членка на НАТО :))) За Босна и Херцеговина каквото и да напиша, все ще е напразно, защото всички знаем там какво е положението. Мюсюлмани. Кажи им, че си християнин и глей кво става :)))

18

Слабоумна журналистк

преди 3 седмици

Само да светна джурналистката незнам от къде е преписвала но в Бургас за 90-100 000 евро може да си купиш единствено някое мазе сутерен от порядъка на 60-70кв или някой курник на 6 етаж без асансиьор. нормалните апартаменти в Бургас започват от 180 000 евро . Ако става въпрос за Меден Рудник който е и най големият квартал то това вече не ее Бургас а Средец (Грудово)

17

Анонимен

преди 3 седмици

Потвърдено , 72 квадрата в Овча купел , не мога да го продам на 1800 евро вече два месеца .Огледи има , апртамента е в отлично състояние , но реална сделка няма .Всички казват , че чакат какво ще каже банката и повече не идват .

16

Анонимен

преди 3 седмици

Баси 100 хиляди долара за апартамен в Битоля!? Па много скъпо е станало това албанско село!

15

Анонимен

преди 3 седмици

Кой е луд да купува апартаменти в бивша диктатура...

14

Анонимен

преди 3 седмици

Престанете вече с тези статии за имоти . Сделки стават на нормални цени , а не на надути без основание имоти . Знаете ли колко народ си скубе косите заради ипотеките .Взеха ипотеки под въздействие на емоция и заради такива статии и сега като си погледнат 20 годишните договори и лошо им става .Никой не си признава , но идва времето когато банките ще искат да се отърват от имотите и това ще стане скоро , преди закона за личния фалит .

13

Анонимен

преди 3 седмици

Все още има хора, които търсят кутиийки в мизерни, пренаселени гета, наречени градове, че и столици...

12

Анонимен

преди 3 седмици

Възможно е да са сред най-евтините градове за покупка на имоти, но сравнително ГОЛЕМИ градове. Само в България мога да ви изброя поне 20 града, където е по-евтино. Заглавието е подвеждащо.

11

Имотния брокер

преди 3 седмици

В Аксаково и Факултета жилищата са безплатни