304

Олд

преди 3 седмици

Дръж се Бобо , Сретан иде...

303

Анонимен

преди 3 седмици

НЕМА ДА ГЛАСУВАМ. ТОЛКОВА ГОДИНИ ГЛАСУВАНЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ "ГЛАСУВАЩИТЕ", ЧЕ ОТ НАС /ВАС/ НЕ ЗАВИСИ НИЩО. И СТИГА ВОЙ ПО "МЕДИЙТЕ".

302

Георги

преди 3 седмици

Навремето беше Бай Тошо, сега е бай Бойко :) Обединителя на западните Балкани:)

301

Ами...

преди 3 седмици

Дори и да реша да гласувам Боко, за теб и гробарите НИКОГА ПОВЕЧЕ!

300

Анонимен

преди 3 седмици

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ колко невежи колко заблудени драскачи лъжат не спират против Борисов вижте се какво представлявате невежи ДВЕ изречения не може да напишете необразовани безделници драскат глупотевини за безплатна биричка

299

123

преди 3 седмици

Добре де, докога ще го слушам тоя

298

Ще гласувам

преди 3 седмици

За ПП

297

Анонимен

преди 3 седмици

Гербаджиите са най-долния сорт хора - стадо безпринципни нагаждачи, свинье в човешки образ, които чакат Банкянскио свиняр да излезне с тенекиите пу мия и с мало умната си усмивка да им сипе в коритото.

296

Кралят слънце

преди 3 седмици

Значи ако не е на герб . Не е правителство ?

295

Хаха ха

преди 3 седмици

Помощи за укрия за , бьлгарина греда -да му гласуват почиващите украинци по морето с наши пари

294

Ха-ха

преди 3 седмици

Гласувайте за Баце,че инфлацията му изяде милиардите!Трябва да наваксва!Па да има и да дели с Шиши и шарлатаните.

293

Сата НАТО

преди 3 седмици

Тази торба слай на премести Народното събрание на основателите на Нацията ни в комунистическия, путиняшки Партиен дом и само за това заслужава да влачат с джип трупа му по жълтите павета. И пепетата и дебетата му слугуваха в мръсотиите.

292

банго васил

преди 3 седмици

аз пък призовавам гласувайте за да не спечели герб(мафията)

291

Радослав

преди 3 седмици

До 313: колкото повече гладни, крадливи и алчни елемента има в една сглобка, толкова по бързо тя се срива, затова 15 партии в парламента всяка с по 2-3% и всяка да дърпа чергата към себе си, да не могат да съставят правителство и така бойкот на партиите, избори до откат, или системата ще се изчисти от тези биомаси или избори всяка година по 3 пъти и така години наред, поне като няма парламент няма да гласуват глупости.

290

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав... Това е правилна стратегия. Аз затова на по-предишните избори гласувах за иддийота Янев, макар че иначе лично бих му ритнал столчето, заради служенето на Путин.

289

Радослав

преди 3 седмици

До 271-вата герберокадъна: в харем гроб има повече живи червенокнижковци отколкото останаха живи в БСП, кадъноооо! БКП са гроб и гроб са БКП! Като почнеш от дъртата тиква която още си стиска партийната книжка и минеш през лехата до най нисшата герберокадъна като теб! Развъдите гербероромчета като за последно, навъдихте държавни калинки по партийна линия, даже държанието на баш баш кадъна та ви е копие на бай Тошо, а партията ви е китайска реплика на БКП, даже халектората ви е същия!

288

Sheen

преди 3 седмици

Тоя и шайката му погребаха България

287

Радослав

преди 3 седмици

До 271: Абе платена от Севда ПР герберокадънке,никога не съм гласувал за БКП и производните и и именно заради това никога няма да гласувам за младежкото БКП наречено харем гроб!Ти, кадънке,ти гласуваш за БКП като се продаваш за стотинки на Бойка калдаръм кадъна,личната метреса на бай Тошко,на дъртата комсомолка Фъндъка,на партийния секретар Ромската Плювналиев, на внучката на антифашисткият борец Свинетка Павлова,на циврещата в ефир Цвъчка Цвачева която разказва какво е правила за партиен билет

286

Сата НАТО

преди 3 седмици

Омръзна ми да слушам едни и същи глупости от тая лай няна уста...

285

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов ще даде отново на американските терористи властта Борисов на магнитен отвсякъде