87

Христо Иванов

преди 4 седмици

е виновен, защо не му спретнахте импийчмънт на този полупрезидент и национален предател. Друга грешка е, че не издигнахте за втори мандат читав човек.

86

Лаврентий Берия

преди 4 седмици

На този мястото му е зад решетките на Софийски Централен затвор - заедно с Доган, Пеевски, Бойко, Костов, Георги Гергов, Първанов, Царя , Онези двамата Калитковци от ПП, Никито Василев, Мирослав Севлиевски и още много други герои на прехода.

85

Лили

преди 4 седмици

На този чичко какво му е?

84

Анонимен

преди 4 седмици

до 87, и аз така мисля, преди росенец те нямаха дори субсидия, свързахме протестите с тях, а не беше така, протестираха млади хора, които се върнаха в страната заради ковида, ДБ организираха един протест пред МВР, на който се събраха десетина души, Петков от ПП е бил по протести 9 години и никой не беше чувал за него, президентът ги изстреля като ракета носител, това е най-голямата му вина, ДБ ако не бяха се обединили с ПП, нямаше да влязат в парламента, а всъщност управляваха България 9 месеца.

83

Анонимен

преди 4 седмици

А, нито глас за Пеевски и министър на Тиквата не каза ли пак? Отрочето на ГЕРБДПС с малките хитри очички пак се е разцирикал.

82

Анонимен

преди 1 месец

Ицето ще си отиде при гаража в брюксел , той е лесен , обаче ники няма да пьтуваАко не влязат в парламента

81

прав е

преди 1 месец

Радев , Нинова , Копейкин и зомбираните им последователи са част от миналото, а не от бъдещето на България.

80

Анонимен

преди 1 месец

И да се меси, и да не се, ДБ приключиха. Ако не бяха коалиция с ПП, които ги внесоха на ръце в управлението, щяха отдавна да са забравени. Но и ПП си заминава скоропостижно, така че чао, гро.з.ници!

79

Рендето

преди 1 месец

Недостойно е присъствието на този К::::зел в българския парламент!!! Що се касае до бг евроатлантици начело с този к:::::зел, Паси, Тагаренко, ДенкоФ, Киро Т. и фелдшерката Ленчето Общата, предлагам да се съберат вкупом и да се отправят да защитят евроатлантическите цености в 4.0.4...

78

Анонимен

преди 1 месец

РИСТЬО ФУРНАДЖИЙСКАТА ЛОПАТА, МЛЪКНИ !!! И ВЪН!

77

Анонимен

преди 1 месец

Всеки има право на мнение, президентът също. В спорът се ражда истината. Президентът исказа мнение и виждане по някои важни въпроси, касаещи Бг, не е водил агитация за нито една партия. Той е президент и партиите и дейьите им трябва да го уважават и се съобразяват с него.

76

Анонимен

преди 1 месец

И този от снимката, хванат в кадър да си бърка в носа, говори за почтеност и достойнство.?!след гаврата с конституцията не би трябвало да се показва повече публично.

75

паф

преди 1 месец

ти, мравояд, отичаш в канала барабар с дребния генерал ам-гъл!

74

Чудя се

преди 1 месец

Защо слушаме лакардиите на един доказан льжец -който никога нямаше да управлява с герб и да пие мазно кафе с шишиКой го брои вече за факторТолкова хора изльга

73

хаха

преди 1 месец

Ицо лъж.ата ще дава тон на президента, хаха. Ами ти си лъж.ец.

72

Анонимен

преди 1 месец

Тоя пак изтропа поредната npoстoтия.

71

Пловдив

преди 1 месец

Толуп от ЕНП, защо тъпият ти кмет не е пръскал против комари. Вече не се траете, от фен на ЕС ще ме направите фен на Русия, дано да спечели тя, че да ви прати в лагер, да ви е.б.ът лосовете.

70

Анонимен

преди 1 месец

Ти ли бе, бездарник и продажник. Всичко се помни.

69

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам същото медийно време да дадете и на президента а не само на тези, които го обиждат, като този трипроцентов псевдополитик.

68

Анонимен

преди 1 месец

ппдб КАТО ПРАВИТЕ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО САМО ОЛИГАРСИТЕ СЕ ЧУВСТВАТ ПРЕДСТАВЕНИ В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ВИ ТРУПА.