25

яааааа

преди 15 години

БСП е престъпно формирование.Генерира всепроникваща корупция ,която обхваща всички слоеве от населението.Организатор, вдъхновител,предводител и подбудител на всички престъпни включително корупционни деяния, отслабващи, подриващи и разлагащи българското общество и държавност.Забраната и по законодателен път , ще бъде началото на борбата с престъпността в България и гаранция за политическа воля за борба срещу организираната комунистическа мафия в балканска държавичка.

24

преди 15 години

В Испания с 5 дк.земя Пако Лусио храни седемчленно семеиство,а аз с 60 дк. затънах до гуша.Печеля 2 лв.. Искат ми 3.

23

преди 15 години

Абе ***,но дори и те са забелязали уловката.Най-новите и най-скъпи модели джипове от една страна и гладуващите хора от друга.Тия пари наистина едва ли са за нови джипове,а нпр. за това нашите плодове и зеленчуци да могат да не са на една цена с вносните,а по-евтини и за откриване на някое и друго работно място,а не хората да се блъскат до Испания за гроздобер нпр.Но *** го разправяй на хората без морал,които си мислят,че са хванали Господ за шлифера.В наша защита може да се каже,че много субсидии бяха спряни и отказани на България,за това да не винят нас за кризата.

22

преди 15 години

Абе като сте толкоз умен народ защо не си седите в Англия ,ами идвате тук в мафиотска България и изкупувате керпичените къщи та после се радвате като невиждали и неимали дом абе *** народ сте вие англичаните ама нейсе идвайте ,е да ви поебаваме мръсни кучета да не кажа *** лакоми за кокал.

21

преди 15 години

Турците и мафията ли са ти виновни Иво ? Не, ти си си виновен. Но те е страх да си го признаеш.

20

ivo

преди 15 години

Земеделието е в ръцете на турците.Мафията е в апоге си.Статията е истинското българско дередже.Ние сме един разграбен двор.От изложените мнения следва че си заслужаваме дереджето.

19

Haho

преди 15 години

Тая статия е толкова ала-бала, че неможе да бъде!Според нея ВСЕКИ българин, който се включи в програма на ЕС е мошенник. всеки, който е предприемчив и намери начин да подобри с труд, ум и късмет и субсидия от ЕС материалното си състояние е корумпиран мафиот. Драги ми Фрийман-робе английски, пий си шибаното английско уиски, в миризливата си монархия и дзяпай на Нейно величество фустата. Да ние сеем с рало на село, но храната ни е най-чиста, а на вас ягодите ви зреят некорумпирано за половин ден и тровите половин свят с тях. Освен това драги ми английски ***, това, че някой в Бг е построил вила и я продал успешно на някой британец, не е повод да завиждаш и да плюеш по нас... Също така в майка Британия няма никаква корупция - вие сте света вода ненапита, но много обичате да ходите по света и като не е на вашата да сочите с пръст и да правите гнусен пиар, кой е корумпиран и кой точи парите на ЕС... Разбира са, че за простия Джак бой е много приятно да чете, че българите крадат, а той е злато за мирисане....ай сектир. Не се вързвайте на подобни публикации... и да знаете те нямат нищо общо с това кой управлява държавата, те просто промиват мозъка на англичаните и насаждат негативно отношение към нас...

18

Смачкан

преди 15 години

българските мафиоти ще се разкарат от властта и политиката!

17

преди 15 години

аве брат,то вече и керван не остана,а кучетата *** ги направиха на шкембе чорбахахахата какво казваше че кервана вървял,хахахахвърви на майната си

16

scum

преди 15 години

кучетата лаят ... керванът си върви ... спокойно дами и господа кораба бавно потъва и вода ще има за всички

15

ujas

преди 15 години

TOVA TRIABVA DA GO PRO4ETE ONIA NE6TASNIK PREMIERA PI4KA MU MAI4INA PAK I SE GLASI ZA VTORIMANADAT IHO DE PUTA!!!

14

.

преди 15 години

Статията е много вярна, всичко си е самата истина, това е. Докато повечето българи живеят в мизерия или едва свързват двата края, други забогатяват на чужд гръб и рушат страната си без да им пука.

13

преди 15 години

та нали ангийският премиер снощи се молеше на комунистически Китай и на саудитските шейхове да му отпуснат доларов заем че заради английската строителна мафия анаглийските банки са източени и пред фалит

12

преди 15 години

Като сме толкова зле и долни, според тях, защо те са в рецесия, а ние имаме растеж а ? АААА ????

11

Червената помия

преди 15 години

Много бих искал,Серго , който управлява успешно ,или Масларова,със добрата си социална политика да коментират малко тази статия.Може и Р.Овч.Нали са непогрешими!Аааааааа, да!Това май е платена публикация !!!НА ББ, или Волен, стремяща се да разклати стабилните основи на правителството.Как не Ви е срам!Да живее Триглавата ламя, и нейните три глави!

10

преди 15 години

AKO MOGEHA DA SVARZVAT EDNOVREMEMNNO UDOVOLSTVIETO SAS ZADALGENIETO.....SHTESHE DA E IDEALNO.INACHE ME KEFAT CHE SA KRALI. E ZASHTO DA NE KRADAT, SAMO DETO RABOTA NE VARSHAT, VSE PAK ZA OBSHTESTVOTO.NISHTO, LOSHATA POLULQRNOST PAK E POPULQRNOST.

9

Анонимен

преди 15 години

щом източника им е депутата Атанас Атанасов ясно.То и книгата на Рот е толкова "точна" защото основен източник са хора ката г-н Атанасов ,г-н Борисов,които се самохвалят че са големи борци срещу мафията.А господа "Sunday Telegraph" що не пишат с колко ощети бившият комисар на евро съюза и сегашен министър в правителството на Брун?

8

преди 15 години

Sunday Times да си пишат за Англия и САЩ. понеже нашите гангстери са подчинени на техните - амаериканските и английските. я вижте как в Испания Марбея ако не се лъжа, български и испански гангстери си построиха цял град с хотели и палати от кокаина и испанските власти не ги закачат:) смях

7

преди 15 години

Dokato horata ne se promenqt, vinagi shte zhiveem v mizeriqta...

6

преди 15 години

Добро утро! Така е от поне 20 години, а може и повече :( Но нали Сергей, Бойко, Доган и сие не са част от мафията. Те нито са лук яли, ни лук мирисали.