96

Анонимен

преди 4 седмици

До Глория - Хората се променят. А това, че е мил и грижовн, не значи, че трябва му се качваш на главата .... АААА! ТО любов и грижи, ама всичко е с граници!

95

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 98 - Чакай, чакай, чакай ... Когато ние направим нещо - "ааа ууу виййй... варвари, варварщини, откачалници, конекрадци" ... Па после сълзи се леят, филми се правят. Ама га вий направите на 1/3 ... Ем то исторяита така, видиш лиии норамно било за времето ...

94

Глория

преди 4 седмици

92 ами ти не разбираш какви манипулатори мъже има. Той ти се представя в една светлина и започвате връзка. Всичко е супер, много е мил и грижовен и прави всичко за теб.Ти се чувстваш най-щастливата жена на света.И този същя човек в един момент започва да се променя и да се показва какъв е, но го прави бавно с дребни неща в началото и ти му прощаваш,понеже ти вече си тотално хлътнала и го обичаш.Докато в един момент не си станала тотално зависима от него и психически срината и не смееш да избягаш

93

Анонимен

преди 4 седмици

РЕЗУЛТАТ ОТ 12 ГОДИНИ "ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ" ПРИ ГЕРБ

92

до 98

преди 4 седмици

Нормално развитие на народите. И са ни клали и сме клали, и са ни ослепявали и сме ослепявали и са ни пребивали и сме пребивали. Какво толкова страно има? Твоя етнос да не е по специален? Ако твърдиш това, говори за тежки образователни дефицити.

91

Анонимен

преди 4 седмици

РЕЦИДИВИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗТРЕПАНИ. ТОВА Е.

90

.

преди 4 седмици

Коментар 84 на Глория е писан от мъж. Психопатщина.

89

Анонимен

преди 4 седмици

ГОЛЕМИ ГЕРОИ СА ТОВА БЪЛГАРИТЕ, ХРАБРИ, ВЕЛИКОДУШНИ.. ЗАЩО ЛИ ТУРЦИТЕ СА ГИ КЛАЛИ, ГЪРЦИТЕ СА ГИ ОСЛЕПЯВАЛИ, А СЪРБИТЕ СА ГИ ПРЕБИВАЛИ?

88

до 95

преди 4 седмици

Нали сме съгласни, че изборът не е един и същ при 80% еди-какви си и при 20% от същите, да кажем. Та, не е много въпрос на избор.

87

Анонимен

преди 4 седмици

До баба мара, каквото и да има по ръцете не оправдава извергът и неговите действия. Поредния инсел си... пък и макар маскиран зад псевдоним "баба".

86

Анонимен

преди 4 седмици

До 81, първо имаш предвид ТЕЗА, не ТЕОРИЯ. Научи каква е разликата между двете. Второ, пак говориш за твоя си балон. Не, не е често срещано. Напротив. Това са изключения. Имай предвид, че масово(80%) от хората са функционално неграмотни. Такива индивиди са на най-ниското ниво на пирамидата на Маслоу. А дали ти ще имаш обкръжение от тези индивиди.... си е твой избор :) Сега дали ти стана малко по-ясно?

85

баба мара

преди 4 седмици

по телевизията показаха ръцете на жената бяха целите в татуировки тази женаколко пъти се е омъжвала защо не се занимава с нещо сериозно а само с мъжесъжалявам за историята и но тя и маика и се отнасят несериозно с живота си

84

Пипо

преди 4 седмици

Къде го намери тоя бе момиче, специално да търся такъв човек пак няма да намеря. Изцяло съм съгласен със 79 хммм.

83

До Глория,

преди 4 седмици

не мисля, че някой защитава извършителя, по-скоро удивлението е как жените се поставят в такава ситуация? Как е възможно (според логиката от твоя коментар) жените да са хем по-компетентни, по-можещи и въобще "ПО", хем да бъдат толкова глупави, че да се забъркат с такива мъже? Тия жени нямат ли приятели или някой, които да им каже, че техния партньор е очевиден измамник? Възрастни хора сте, дръжте се като такива. Когато нещата не вървят - разделяте се, развеждайте се и т.н. - закони има.

82

Анонимен

преди 4 седмици

В България се съди преди всякакви експертизи. Нормално! Не случайно сме на дъното на всичко.

81

Ицо

преди 4 седмици

Ей това е българската жена. Осъждан няколко пъти и с текуща условна.... хмммм това дали не трябва да ти загатне нещо!??! Може би това не е най-добрата партия за теб? Плюс това щом се стигнало до 6 часов кютек, 100 процента и преди това е изяждала по някое шамарче. Тея жени са неспасяеми, но дано поне послужи за пример на останалите. И не не я съжалявам, пълнолетен човек, който прави своите избори в живота.

80

До Глория

преди 4 седмици

Не поставяй всички мъже под общ знаменател! Мъже има, но ти не ги виждаш!!!

79

Анонимен

преди 4 седмици

Такива мъже поне ги вкарват в затвора, макар и да не са убили, докато убийците на Пейо са на свобода, защото са жени.

78

До лория

преди 4 седмици

Къде видя че някой ги защитава ? Май ви е трудно да четете и разбирате.

77

Тиква

преди 4 седмици

Забелязах че " супер мъж" татуиран, дебел,кара немска каруца, слуша чалга,може да посяга само на жена, това е, обаче когато му правиш забележка,слуша,а реално той комплексар,герой пред слабите.