834

2LOOP

преди 4 седмици

До Грамотност ли!Ти какво общо имаш с "Космическа Америка" гoмньо, освен че ще те ползват за ярето, сложено в капана, да подмами вълците!?Изобщо,за феновете на УСА , следния виц:"Комарът излязъл на разходка със слоницата. Минали по някакъв мост.Мостът пукал и трещял под слонската тежест, аха да падне!Комарът вдигнал влюбени, възторжени очи към слоницата и изкряскал:-Ама как го кла ***, а!?"

833

ха-ха-ха

преди 4 седмици

До ясно:Дженърски ,ти си тотално сбъркан безполов краварофил.Краварите могат да воюват само с боси хуси и гладни палестинци!Църнилявата краварска армия е едно гоУемо нищо!*** виж на Ново село каква мърлява и воняща с.*** са тези противни плъхове.

832

ГНЕВЕН

преди 4 седмици

Краварите са най-долното и подло племе на планетата Земя!!!Всички войни и военни конфликти в последните 80 години са плод на краварската подлост и ненаситната краварска алчност!!!Над 1128 войни и конфликти!!Тези мерзавци трябва да си платят за всички злини!!!Без ФАЩ света би бил много по-хубав и много по-добър!Нашите продажни политици са краварски слуги и долни без.родници!ФАКТ!

831

Ястреб Османлията

преди 4 седмици

Явно форумът е пълен с индивиди с умствената зрялост на 5 годишни хлапета. Дечица, светът е на прага на термоядрения апокалипсис. СССР беше империя на злото 2, докато САЩ са все още 1 в това отношение. Приличате на агънца, които гледат от кошарата две глутници от вълци да се бият пред нея и едните скандирате за едната глутница, а другите за другата глутница. Но забравяте, че в крайна сметка вие сте агънца и пебедилата глутница ще дойде в кошара ви да ви се отблагодари по подобаващ начин.

830

Грамотност ли!

преди 4 седмици

Много е интересно как у нас селските фенове на крепостните си представят военния сблъсък между Космическа Америка и Примитивна рус.

829

ОНЗИ

преди 4 седмици

Най голямата атомна подводница е руска и се намирала до бреговете на САЩ - вероятно за минути това САЩ ще бъде гръмнато !!! И другото - военния съъз Китай - Русия ще прати в извън земното това европейския съюз и там разни други колониално мислещи и действащи държавици !!! Оня напикаващия се американски президент да се замисли щото става много страшно и като гледам как гледа Путин - ще бъде много жестоко !!!

828

Анонимен

преди 4 седмици

аре го махайте тоя бе, на четри сники стего изтипосали, не ви есрам! нема ли сем за вас!?

827

Анонимен

преди 4 седмици

Нема нужда от ядрена война! Краварите си имат едно вулканче на което му стига едно кинжалче и америка я нема!!!

826

ясно

преди 4 седмици

Путин да се подмие и приготви вазелин защото идва чичо Сам.Две световни войни Русия войва срещу Бългаория и при двете се нарежда на трапезата на победителите благодарение на Съединените Американски Щати.Проверете и ПСВ и ВСВ

825

Сеир ли?

преди 4 седмици

До Анонимен.Сеирът ще е у Вас, когато разбереш по трудния начин, че един катаклизъм в другия край на света неминуемо се отразява и при нас, във всеки дом и касае всеки един от нас.Но откъде акъл да разбереш такива "трудни" неща!

824

Нека бъдем ЧЕСТНИ!

преди 4 седмици

Ние Българите обичаме Русия, обичаме Руския народ и винаги ще изпитваме признателност за нашето Освобождение от Турско робство, каквито и подбуди да е имала Руската империя тогава!....Но, като честен народ не може да се съгласим с нещо, което не е в нормите и противоречи на международното право!.Русия е АГРЕСОР в тази война, това е една НЕСПРАВЕДЛИВА, завоевателна война срещу една независима и суверенна страна и Русия трябва да я прекрати възможно най-скоро!

823

БЕН

преди 4 седмици

Последиците ще бъдат гибелни за всички хора ,малоумно джуже

822

Анонимен

преди 4 седмици

мноо американски филми е гледал тоя вилодя-рамбо силек

821

Анонимен

преди 4 седмици

Те и 2007 в Мюнхен не го взеха насериозно. После како какво стана.

820

856

преди 4 седмици

3 юни 2024 14:00

819

пияница мистик

преди 4 седмици

Ама аре де, аре де, стига с тези гoли приказки. Давайте да ги видим реално какво ще са тези "фатални последици" за САЩ :))) То така с голи кръчмарски приказки аз мога да заплаша не само САЩ, ами и Мордор, че и целия свят, че ще ги унищожа с един замах :))))))) Дела, дела и пак дела, както е казал правешкия шумкар и обирач на мандри, на който са му фенове всички пенсионери и пyтюненадерталци :)))))))))

818

милко

преди 1 месец

Английски , Американски, или Френски ракети с голям обсег на действие да поразяват дълбоко в тила на Русия стратегияески те им обекти и те най глупаво да се хвалят , че са свалилили еди колко си ракети. Но след тях могат да последват ракети с ядрени боеголовки коити ще убият милиони ! - тогава Путин би ли предприел нещо ? -- не мисля да направи нещо докато се оплаква тогава могат и да унищожат Русия - при масиран ядрен удар.

817

милко

преди 1 месец

" Както лудият не го страх защото е луд "' така и Америка не взема за сериозно това което казват Руснаците. Защото наивният *** Путин освен фъфлене , хленчене и оплаквания не е направил до сега нищо-- ни една санкция не е въвел , разрушават Кримският мост, нанасят удар където са стратегическите ТУ-90 - 90 М Ту - 160 , украинците убиват когато, където , когото си искат , всеки ден убиват Руски граждани при приграничните райони, извършват терористически акт центъра на Москва списъка е безкраен - няма никаква реакция освен празни приказки както и сега. Не бих се учудил с новите - Английски

816

Путинопикантропите

преди 1 месец

Мечтаят - първо за борш, после за пералня от Украйна и най--накрая за баяршчик

815

руските фашисти

преди 1 месец

се чудят какви глупости да измислят .Всични от кремъл са за международния криминален съд.