127

Анонимен

преди 1 месец

при огромната корупция на цялата сглобка, тия си разиграват циркове ако мине да излъжат избирателите, че едните крадат по-малко от другите. ППДБ ако бяхте на власт колкото ГЕРБ щяхте да сте строшили цялата държава от корупция. вие сте най-алчни и най-нагли. това е един дребен кьорфишек. Жалки сте. загробихте и разсипахте държавата с милиарди.

126

Анонимен

преди 1 месец

Ало, спестовните от ППДБ, за колко милиарда загробихте България с двата подарени реактора на Украйна, при възможност за западни доставки на гориво, а после започнахте строежа на един западен за 60 милиарда според Овчаров. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ. ТОЧНО ТОВА ВАШАТА ИЗСМУКАНА ОТ ПРЪСТИТЕ НОВИНА Е ПРИМЕР, КАКВИ ПОПУЛСТИ СТЕ. СКЪПИ НА ТРИЦИТЕ ЕВТИНИ НА БРАШНОТО, НАРОДНА ПОГОВОРКА ЗА СГЛОБКАТА ВИ.

125

Запознат

преди 1 месец

Наш човек - роднина - милисионер - наш човек с карта, прим!

124

Анонимен

преди 1 месец

Пратете сметката на Хикимян и начальника му!

123

Анонимен

преди 1 месец

Това си е самата истина. Никой не си въобразява, че не е така. При гербаджийницата винаги е така. Всичко е на принципа - мой човек.

122

Петър

преди 1 месец

Тоя левия няма ли да спре да реве.

121

Анонимен

преди 1 месец

Толкова се оляхте с тези незаконни велоалеи на Патриарха, че каквото и да напишете в момента никой няма да ви повярва. Бонев, а ти що мълча досега бе? Нали беше общински съветник в миналия СОС, защо не си отвори устата тогава? Зор ти беше да се кандидатираш за кмет, ама ти се размина ли?

120

Анонимен

преди 1 месец

Трябва на поредната политическа еднодневка да му уври в дъбавата бъчва вместо глава, че София е на тоя хал от поредното "иновативно" и т.н. безобразие. Над 130 карти открили... 130 ХИЛЯДИ такива са. ЦъpByлe нема - гайда иска. Обясни му на тоя какво означава "пътникопоток". Или не е виждал оня номер с полицейската фуражка на задното стъкло?? И не съм виджал някой джиБ с номера като 2233, 4444 и т.н. да го прибират с репатрак. То и нормален политик не съм виждал. После защо хората ги е гнус от тях

119

Анонимен

преди 1 месец

Оправи движението около НДК да не ядеш дървото заедно с твоите вело терористи! Търпението ни се изчерпва!

118

Анонимен

преди 1 месец

Да не се окаже като минат изборите, че не били компютри, а компоти?

117

Анонимен

преди 1 месец

Защо само за това се хванаха, а мълчат за всички други злоупотреби на Фъндъка? А щото минават през общински фирми и сега те лапат по същия начин. Единственото което не могат да променят е тия някакви си карти. 130 карти на година това за колко там години към 10 са 1300-1500 карти. Голям праз в София живеят 2 млн души. Това не е никаква драма, кажете за сделките с обществени поръчки, метрото итн , ама мълчите щото сега вие цоцате от тая ци ца!

116

Този път

преди 1 месец

Не познахте.Да беше при някой друг,а то при Фандъкова.За толкова години намерихте ли и някакъв компромис с принципите и?Ако всички управници бяха честни като нея знаете ли къде щяхме да сме?Сигурно сте ровили до девето коляно - намерихте ли откраднат и един лев?Свалете шапка ,а не търсете под вола теле.

115

Аман

преди 1 месец

А пренареждането на мрамора пред НДК за 20 милиона лева как Ви се струва? А таксите смет?

114

Аман

преди 1 месец

Това е най-малката злоупотреба на Фъндъкова.Пейките за 10000 лв. помните ли ги?

113

Анонимен

преди 1 месец

Добро утро Пено, а за "инвалиди" да не говорим, там кво чудо е...

112

vs

преди 1 месец

Аз познавах един който издаваше преди години такива "карти"! Направи си къща в Горна баня "със заплатата"! Така че, коментарите - "не е вярно", "груба предизборна манипулация" и т.н. са ми малко неуместни! Имоло е със сигурност такива "карти", или както се казват там. Лично съм вадил на баровец, преди 15 години срещу съответната сума!

111

Повърхностно

преди 1 месец

математик - умножава две неизвестни за него числа и получава някаква стойност, която обявява за достоверна.Безкрайно повърхностен и твърде нагъл случайник-поредното недоразумение в СО

110

Софиянец

преди 1 месец

ГРУБА ПРЕДИЗБОРНА ЛЪЖА.

109

баба мара

преди 1 месец

в мом започва строежа на нов втори блок до бл 204 в люлин2 собственост надвама братя собственици на пицария соле мио спрете го навреме защото нямамевъздух и светлина и няма нужда от това застрояване люлин е застроен 1975 по плани няма нужда да се строи на всяко свободно място там трябва да се садят дърветазащото климатът се променя катастрофално

108

Анонимен

преди 1 месец

Ще се разбере каква е истината, но тези от са изпечени л..ци