48

уювич

преди 4 седмици

*** , кой ще убие такъв мозък бе. Трябва да си пълен балък да убиеш златната кокошка. В Африка нямат даже Пейпал. Как мислите се изнасят Кари от там или Китай. Само с крипто. Ама *** най можеш, най знаеш , ама бедняк.

47

Дарзнещо е това,

преди 4 седмици

че тази притежава две култови сгради: Заведението, известно на софиянци като "Руския клуб" (развали се, след като стана нейно и сега дори не знам дали работи, не ми се ходи там); домът на един от бившите кметове на София от царско време - чудесна стара, стилна софийска градска къща, намираща се на южната страна на пл. "Народно събрание". Също така, досега стои надпис "OneCoin" на вратата на голяма сграда на пл."Славейков". Трябва да се гласува закон, забраняващ продажбата на емблематични сгради.

46

Анонимен

преди 4 седмици

За тези one coin разбрах че са съществували от медиите, немога да си представя как някой би инвестирал и лев в нещо неизвестно. Имам чувството че всичко е игра измислица за медиите

45

Пито - платено!

преди 4 седмици

Някой по-долу пише за кредитните милионери. Ама те гълъбчетата най-акуратно върнаха паричките, но го направиха находчиво. Дадоха им по 1 милион долара, но бе записана левовата равностойност на тези парички, тоест малко над 900 000 лв. И когато по времето на Жан стойността на 1 000 лв стана около един долар, те се издължиха - върнаха по 1 милион лева, защото им бяха начислени и лихви. И когато наскоро след това стана обмяна на парите, стана ясно, че всъщност са върнали 1 000 сегашни лева!

44

До 32

преди 4 седмици

Не знам на кого отговаряш, но му припомни, че Ружа не е етническа българка. Защо ние да се срамуваме от нея? Трябва да се срамуваме заради това, че не успяваме да принудим властимащите отново да пишат в документите за самоличнос не само гражданството, но и етническия произход. Наложително е за нация като нашата, защото не по наше желание ни изнудиха да хрантутим и развъждаме едни, които след промените хукнаха по света да ни излагат, обявявайки се за българи!

43

ГАВРИЛ

преди 4 седмици

Заради ей такива като тази на снимката, изказванията на МyHчо Решетников и скиминг мафията на ДС съм горд, че съм българин. Да живее Кремъл и всичките им престъпни *** у нас. Те славят името на България из целият свят.

42

Анонимен

преди 4 седмици

Ако е разчитала топ-мафиотите да й осигурят начин за оттегляне и укриване, а после за безпроблемно живуркане, значи е проявила животозастрашаваща наивност. Такова оттегляне и укриване човек трябва да си подготви сам, ако има достатъчно разум. Пример за това е Агата Кристи - решава да се оттегли от писателското поприще и прави това така, че никой досега не е успял да установи къде се е отишла, под какво име е живяла и кога е починала. Но Ружа не е Агата.

41

33

преди 4 седмици

Хе хе хе ... непричтно, но ФАКТ!

40

Анонимен

преди 4 седмици

"През 2022 г. на българския разследващ журналист Димитър Стоянов и колегите му от изданието за разследващи новини bird.bg беше връчен полицейски протокол, който е намерен в дома на убит български полицай." - Кой! Откъде! Как! Кога! Филми, сценарии, пиеси ...

39

Анонимен

преди 4 седмици

Вероятно Ружа е била избрана за бушон заради твърде скромния си произход и липсата на достатъчно акъл да прецени в какво се забърква. Пентхаус в Дубай и няколко десетки милиона в сметките й са нормален хонорар за човек, служил като параван за кражбата на 4.5 милиарда долара. После е зависело само от нея да си подготви начин да се укрие и потъне в неизвестност. Но това не е лесно, когато си замесен с мафиоти от такъв висок ранг.

38

Анонимен

преди 4 седмици

Ружа Игнатова няма акъл да създаде такава схема за присвояваане на пари. Най-ероятно е тя да е най-обикновен бушон. Определението "Възпитаница на Оксфорд" вече няма такава стойност, каквато е имало навремето. Днес вече куцо и сакато, стига да има определена сума пари и да понаучи английски език, може да изкара там някакъв курс, обявен за магистратура.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Връзките и с подземния свят са такива, че скоро и тя ще отиде 2 метра под земята.

36

ПП Христанов

преди 4 седмици

Откак изчезна заплатата ми падна тройно

35

Анонимен

преди 4 седмици

Кака ви Ружа изтърва срока да се регистрира на изборите. Нищо, за следващите след няколко месеца. Ружа - премиер! Ако не го стори, значи нещо лошо наистина и се е случило.

34

Анонимен

преди 4 седмици

"Специално от ВИС навремето бяха правили много измами с кредитни милионери . Взема един кредит и после не го връща . Така фалираха банките" - Да - банките фалираха, защото 20 селянина телглели кредити и не връщали ... Малеее, като ви забърша с шамарите!

33

Анонимен

преди 4 седмици

Те BBC и CNN пишеха, че Путин бугил войната, че Тръмп бил руски агент и прочие ...

32

Анонимен

преди 4 седмици

"Я кажете сега братя българи, не се ли срамувате ,че станахме за резил и подигравки в целия свят, не се ли срамувате че сте изобщо българи а ? Крадливи корумпирани политици, полиция, съдебна система, лекари, земеделие, митниците а ? " - Първо - ти трябва да се срамуваш от правописа си. Второ - С какво съм отговорен аз за Ружа? Когато Ружа вилня, аз нямах право да гласувам!!

31

Анонимен

преди 4 седмици

Абе намериха ли Сашко?

30

Анонимен

преди 4 седмици

До дедо Ташунко 21 - И защо по дяволите, ще плаща на "Таки", вместо да си събере собствен екип?

29

Анонимен

преди 4 седмици

Много злобеете, но леля Ружа е жива и здрава, като си гледа и дъщеричката. OneCoin си беше дбра схема, ама отказа, да се подчини на ЦРУ и нямаше толкова подкрепа от други хора, че да остане независима ... и затва се случи сичкото.