69

Бай Дрън

преди 4 седмици

Това, което ми липсва много в тая война, са въздушните битки. Без тях все едно сме по време на ПСВ, когато тук таме някой самолет мине с гранати над някой град и избомби 20 баби, събрали се да гледат авиошоу. Те така и са загивали-излизали да гледат самолетът, щото им било интересно.

68

Анонимен

преди 4 седмици

Имаме.24,23и няма значение колко 27,малко са.Хубаво че провери.

67

Бай Дрън

преди 4 седмици

70, много си прав! Ето, украйна си има братя Кличко, Руснаците и те си имат нещичко...защо не организират бой в клетка и който победи, взема всичко?

66

Бай Дрън

преди 4 седмици

До пилота на Су27, ако не го е объркал с Ф16. Су 27 имат малко държави, България не. Украйна и Русия със сигурност. Су27 примерно в Сирия, Африка, Украйна след 2014... За други конфликти с участие на Су27 не се сещам. Значи или си летял за Украйна, или за Русия или си бил наемник някъде. Само че Вагнер е създаден скоро. Освен ако не обърка Ф16 със Су 27... че в щатите е летял и нашият президент ;)

65

Анонимен

преди 4 седмици

Винаги съм се чудил когато има териториален конфликт защо двамата не се изправят мъж като мъж и да решат проблема дали бизнес дали смърт, а трябва да затрият сума хора.

64

Анонимен

преди 4 седмици

Гарваните.Те ще имат вечеря.

63

Бай Дрън

преди 4 седмици

Ами добре, ще изчакаме, ще видим какво ще постигнат Ф16. Хубави радари, ОК. Далекобойни ракети, ОК, ще заменят Су24. Друго? Теоретично трябва да ограничат набезите на Су35 с техните ФАБ, но руснаците казват, ние ще ползваме Су57 в ескадрила с няколко Су35 за да гоним Ф16. Кой ще бие тогава?

62

Анонимен

преди 4 седмици

Не,щастлив пенсионер съм. Далеч съм от политики и идеи. Не знам защо пиша. Вероятно защото от глупост някои колеги ще умрат.

61

Анонимен

преди 4 седмици

Реално, едва ли янките ще направят грешката да вкарат Ф-16 в Украина )))

60

Бай Дрън

преди 4 седмици

Да не си карал за Вагнер :) Гледах признанията на един такъв Вагнер пилот, но на МиГ29, свален от украинците зад фронтовата линия и попаднал в плен. Та той много добре обясни какео е да си наемник пилот и че няма нищо общо с военната служба. Прави го за кеф, защото му се лети.

59

Анонимен

преди 4 седмици

НАТО официално ще симулира (за медиите) обучение на укр.пилоти. Иначе ще е като с Химарсите и Стормшадоуите - с натовски екипажи

58

Анонимен

преди 4 седмици

Ф са по маневрени. Това писах.

57

Бай Дрън

преди 4 седмици

От кое Су са поманеврени? Защото навремето Су 27 постави рекорди и за скороподемност и за завъртане на вираж. И то спрямо Ф15. Ф16 доколкото съм чел характеристиките, е ограничен до по-ниско претоварване g от Су 27, МиГ 29... Вярно, че всеки си крие характеристиките и всичко се апроксимира по разни авиоизложения. Навремето германците праеиха въздушни симулации и се оакза едно към едно победите или нещо такова. Тоест, зависи от пилота, но точно тук младите украински пилоти едва ли ще имат ша

56

Анонимен

преди 4 седмици

На 46 съм. Влязох на 19 във Раковски след като отбих военната си служба.Повече не ти трябва.

55

Банкеръ

преди 4 седмици

Вие как точно си я представяте полет на Ф16 над Украинската фронтова линия.Там не летят и Руски самолети.Прихванат самолет от ракета с топлинно насочване от всяка ПВО е купчина алуминий на земята.На филми,като Топ гън показват номера за наивници.Ф16 досега са хвърляли бомби единствено на места,където със сигурност няма да стрелят по тях.Бъдете реалисти.

54

До Бай Дрън

преди 4 седмици

По маневрени са от СУ ,ускоряват на ниска височина.Предимството на Си е че можеш да се качиш доста високо.

53

Бай Дрън

преди 4 седмици

73, къде си летял със Су 27? В Украйна ли? Или на симулатора DCS :) Ох...и аз на симулаторите имам стотици хиляди километри с Ферари, около 30000 км на Монца...само дето наживо не съм ги виждал.

52

Такова отчаяние

преди 4 седмици

...лъха от вкисналото зеле. Да, роден е от гръцки родители, но в САЩ където живее със семейството си. Е,и? *** то голяма новина, голяма подкрепа...

51

Анонимен

преди 4 седмици

Едва ли ще ги обучава. Най много той да ги подкара и да се озове в Русия с още някой друг натовски инструктор.Да им е яка ***.ина ще хвърчи перушина до аМерика и назад.

50

Бай Дрън

преди 4 седмици

Колко да са добри Ф16? В миналия век може да са били добри на симулатора и срещу МиГ 25, днес реалността е различна, Русия влезе в час последните две години, за разлика от НАТО.