62

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам що за човек трябва да си, за да обявиш Копейката за добър политик. Същият, който още щом прибра с първата си партийна субсидия през 2018г. си купи къща за 300 хиляди евра във Варна и нова кола на жена си. Имаше специално предаване на Господарите на ефира. Гонеха го като диверсант по улицата да обясни от къде са парите за имота. Все едно да кажем, че Волен е добър политик, а Костя просто му е наследника.

61

Анонимен

преди 4 месеца

От Медиана са забравили да добавят Путин и Ким в списъка.

60

Петко

преди 4 месеца

Борисоff ако е политик, аз съм трамвай нумер 5!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Ако тази статистика е вярна, значи ковида е нанесъл тежка мозъчна щета....да харесваш най-големите лично облагодетелствани от теб, мен и целият народец, значи сам си подписваш смъртната присъда!!!!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Когато тези тримата ни изкарат от ЕС и гърците си затворят границата за българските"патриоти", те, първи ще направят преврат и ще поискат отново да се върнат в света на нормалността, за което се е борил и Левски."Равни на Европа".Просто го чакам този момент с нетърпение и момента в който ще обяснят на децата си, че няма да учат на Запад, защото там имат право само децата на комунистическите лидери.Костадинов ще върне всичко на село за да строи социализма.И ще купувате само съветски стоки.

57

Пеевски

преди 4 месеца

Е явно и аз съм от харесваните и след изборите ще ви управлявам заедно с харесвания от вас мой ортак Борисов. А Копейкин и Трифонов ще изпълняват ролята на златен пръст. Всички най-харесвани ще се наредим в управлението след изборите като за семейна снимка.

56

Пожарникар

преди 4 месеца

Борисов се изложи, у с ра позиции, подложи народа на мизерия, целува ръка на пендоса, одобрява системна коррупция, покрива мафия и транзити през кап Андреево. СТИГА, гербанкя вече е бита карта и се движи по инерция долу. Народен избор трябва да спре това чудо-явление за винаги.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Поне веднъж питайте и мен и моите познати и съседи, че как разбрахте какво мисля?Пеевски каза, че той ще определи кой какъв ще е в държавата и явно е определил...Все са номер едно, тези красавци...Единият е говорител на чужда държава, другият е спечелил доверие, че докато е жив, няма да се оправим, защото държавата е негова, а третият е патерица на втория и ще му се случи същото, което с всички "целунати" от Баце.....

54

Пудела

преди 4 месеца

12% ?Много са,бау бау.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Само Борисов не знам какво прави в тая тройка. Явно сериозно се е окопал и плаши народеца

52

Хитллер

преди 4 месеца

А мен няма ли ме в тримата най-харесвани политици в България?

51

Анонимен

преди 4 месеца

Развеселихте ме, както всеки ден социолозите и политолозите, които нали всички разбрахме, че са платени? Плащаш един милион и ти правят подобна статистика, нищо, че всички мечтаят да те видят зад решетките, но, те убеждават избирателите, които за тях са изключително прости, че си номер едно....Плащаш на горепосочените социолози и политолози, и те обявяват за победител и естествено твоите патерици, а тези от които се страхуваш, че ти спират кранчето, по соц данни са на дъното. хахаха

50

20000

преди 4 месеца

Тези от Медиана, май добре заработват.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Политиците които обслужват интересите на Путин в България са в тройката.

48

Наблюдател

преди 4 месеца

Ако това са ни добрите политици, по добре да ги командироваме в Москва и да изберем лошите.

47

ПроСоТо

преди 4 месеца

е какво,развеселих се !.."Най-великия политик" -Боко М. Бандита,на ЕДВА ВТОРО място?!...Манипулация!...Това Светило,тоя "Титан на мисълта и словото",тоя "Бащица на българската демокрация" втори?...АБСУРД !!!...Не само е първи,но е и "Уникално,свещено явление" в българския политживот..ПАЗВАНТИНА-"политик" !...Звучи екстра..

46

Анонимен

преди 4 месеца

В тройката ще стане много по-забавно ако се добави и кон.

45

Анонимен

преди 4 месеца

12% е нормално,навсякъде има хора различни от болшинството.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Еми щом Радев, Борисов и Костадинов са любимците на България, аз просто нямам думи! Нещо като в крилатата фраза - Бий ме, обичам те...

43

Анонимен

преди 4 месеца

Всички от тях са крали та се самозабравили. Държавата е в период на бърз разпад. Не е ясно дали ще преживеят хора в идните седмици и месеци. Тези ни натрпват фалшиви статистики за които никого не са питали.