91

Анонимен

преди 4 месеца

Тази идея излиза от централата на Позитано! За нея се пише ден след честването на жертвите на тоталитарният режим в България! Срамота!

90

Име

преди 4 месеца

Не виждам никаква причина да се издига паметник на ДС/БКП ченге!

89

none

преди 4 месеца

Само това ни липсва паметник на Стефан Данаилов. Пълна простотия.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Той беше рекламното лице на отминалата власт! Точка!

87

Анонимен

преди 4 месеца

А бе комунистите дори преименуват за целта Градската градина в градинката на Народния театър!

86

Анонимен

преди 4 месеца

Мнението на политически опоненти и учителска дейност не е повод за поставяне на паметник!

85

Българин

преди 4 месеца

До До Българин Ти даже не знаеш какво значи фразата "функционално неграмотен", затова и я използваш там където не й е мястото, а си тръгнал да се правиш на "културтрегер". Я изброй трима предподаватели от НАТФИЗ от миналото, без Ламбо.

84

Валерия

преди 4 месеца

Никога не съм го харесвала Ламбо _ Нито като артист нито като човек _ На стари лаври се лобираше!!!!

83

До Българин

преди 4 месеца

Функционално си неграмотен, имало е и ще има НАТФИЗ, само дето повечето си се радваха на славата и не учеха младите актьори на занаят, отделиха от времето и силите си, ама ти едно си знаеш, кумонист бил, ти анонимнико дето си мъж в форума, показателно е че никой от политическите му опоненти не каза една лоша дума за него

82

Анонимен

преди 4 месеца

До До 86 "Това е най големия актьор от едно заминало поколение" Не може да се намаже на малкия пръст на някой като Георги Парцалев, Никола Анастасов, Апостол Карамитев и т.н. Най-известната му роля е апотеоза на престъпния комунистически режим.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Аман от щедри и надарени деца на комунизма!

80

Анонимен

преди 4 месеца

Ами дай на всички преподаватели от Софийския университет да им поставим паметници,защото толкова студенти са изучили! Нонсенс!

79

До 86

преди 4 месеца

Това е най големия актьор от едно заминало поколение, с ярка позиция и преподавателска кариера, никой не се осмели да плюе по него, дори и политически противници, той и Т. Колев само те дадоха част от себе си на младите, точно на Данаилов трябва паметник, човек щедър, с ярка позиция и наследство в твтъра

78

Българин

преди 4 месеца

До До Българин 'само Тодор Колев и Ламбо оставиха нещо на поколенията актьори" Муахахаха. Ти да не мислиш, че без Ламбо нямаше да има НАТФИЗ уе? Ако беше прочел автобиографиите на някои от въпросните, за които съм писал, ще разбереш, че преди Ламбо е имало къде къде по-големи педагози в НАТФИЗ. Явно нищо не си чел, за да говориш така "на ангро".

77

Анонимен

преди 4 месеца

Беше добър човек,артист и педагог! Но толкова! Не беше най добрия ,но имаше силен партиен гръб! Без дискусии!

76

До Българин

преди 4 месеца

Болен мозък си ти, само комунисти са ти в глава, безспорно и тези дето ги изжброи трябва да имат паметници, но я кажи те на колко точно студенти са преподавали, а по старите не да не са ползвали облаги на комунизма, само Тодор Колев и Ламбо оставиха нещо на поколенията актьори

75

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 82 "То ако всяка любовница тръгне да слага паметници на бившите си където си иска къде ще му излезе края." Що бе, нема ли да ти хареса един убав паметник на Баце баш на площада пред Саграда Фамилия в БарЦелона?

74

Анонимен

преди 4 месеца

До Дзивко Други имат по-колосален принос за театъра и културата ни, но баш на тоя се напъват за паметник. Ако искаха да го почетат щяха да го нарпавят където СО вече им е позволила, но те искат да правят политика с името му.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Е значи отзад мавзолея на Г.Димитров,когото бутнахме,да сложим паметника на Ламбо от БКП/БСП! Ирония!

72

Дзивко

преди 4 месеца

Абе тука пълно с анонимници дето гледат само партиини пристрастия, ама С. Данаилов обучи сума артисти, на много хора е помогнал, застана зад онкобилните и винаги беше последователен, понеже дуднете че бил от БСП, той подкрепи учениците си когато стачукваха точно срещу неговата партия, човека има колосален принос за киното и театъра ни