13

Анонимен

преди 4 месеца

А защо в списъка не е Русия? Русия не е само Москва и САнкт Петербург-където ако отидеш цял живот не стига да разгледаш и осмислиш забележителностите. Там всеки град е като музей, чисто без престъпност, хотели заведения. Сочи-и море и планина , ски, едновременно. Карелия е уникално красива също. Таджикистан с Памир и древни паметници-защо западняците ходят предимно там? А ако искате Япония идете на Курилите-тя е отсреща. Какво има за гледане в щатите? 5 мин да се завъртиш някъде и си разгледадал

12

До 14

преди 4 месеца

За Германия, ясно но Испания е уникална, каква Италия, въобще нямаш представа за Испания!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Какво значи туризъм? ако се позоваваме на етимологията на думата, значи пътуване. Колко пътуват ИЗ САЩ е първият въпрос поповод "информацията", вторият е - с каква цел пътуват, третият: самите американци доколо виждат свят, като процент от населението. под свят имм предвид ОБРАТНОТО на американското понятив, защото за тях света са те, имам предвид колко % от населението на САЩ има и бегла представа за нещо различно от Канада и Мексико/

10

Анонимен

преди 4 месеца

Германия е напълно безиентересна. Австрия е по-красива. Освен това Италия заслужава да е по-високо от Франция и Испания.

9

Анонимен

преди 4 месеца

От бедните неграмотните долу никой не е стъпвал по-далече от Турция, Гърция и мястото му на слугинаж в Западна Европа, където мие чинии, иначе това и онова било. Обиколил съм цял свят. По-приятно място за роуд трип от САЩ няма. Да, роуд трип. Япония пожелавам на всекиго, там с влака сте за минути навсякъде. Италия е малък рай. От всичко най-голямата мизерия е в България, разбира се, заради същите хейтъри, които се смятат за големите патриоти, ама заплатата е в плик и данъци не се плащат.

8

По същество

преди 4 месеца

Хахахаха Там нямат публичен транспорт. Как ще са на първо място...?

7

Ехоооо

преди 4 месеца

Първи април беще преди 2 месецаааа

6

Джорджи Вашингтон

преди 4 месеца

Нека позная кой е спонсора на тези "проучвания"...САЩ? Моя съвет като човек живял дълго в САЩ , обиколил страната и видял всичко. НЕ СИ СТРУВА. Това първо място е било актуално преди поне десетилетие.САЩ БЯХА, ДОБРО МЯСТО ЗА ТУРИЗЪМ. Все още има няколко места подържани чисти и спокойни заради туризма, и ако все пак отидете в САЩ съвета ми е - Не се отдалечавайте от тези места. А днес е едно гето и огромна наркокомуна.Дрога, престъпления, затворени магазини и крадливи мигранти... много мигранти.

5

Анонимен

преди 4 месеца

В Австралия не бих казал, че има да се види кой знае какво освен пустиня.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Турция къдя е - Олинклузив 20 лева :)))

3

до 1

преди 4 месеца

Ми щото това е класация на ЛГБТ движения , а меките китки не виреят в Русия ! Ясно ?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Защо я няма Русия? Пак ли санкции!

1

Смахнат русофил

преди 4 месеца

Аз пък мислех че първа е моята Русия... що така пак ни няма в класациите?!?