20

Абе

преди 4 седмици

Дори когато се случи нещо хубаво, все ще се намери някой да плюе. Ни го знам, нито познавам този и най-големият мошеник да е бил, сега е направил едно добро дело. Нека се зарадваме на това дело, за останалото който има основание да се обърне към компетентните органи.

19

Анонимен

преди 4 седмици

Марсол ***,една воняща личност! Открадна бая пари от ,,генератори за Украйна, сега се опита и от къщата на Талев! Без малко да успее на 100,но и 30 му е кяр.

18

В.

преди 4 седмици

Радваме се, че сте направили такова родолюбиво дело. Само да отбележим, че двата народа се познават повече от добре, а въвличането на украинската тема в повествованието е неуместно.

17

Пияница мистик

преди 4 седмици

Дъртата пияница осъзна,че го чака линч! Припоти се,пи три ракии и реши,ще стане родолюбец!

16

Браво на Манол Пейко

преди 4 седмици

истински българин, с чувство на отговорност и етичност. Дай, Боже повече такива българи, честни и достойни за народа ни. Лъжците и крадците, които го злепоставят, да се засрамят.

15

Ами

преди 4 седмици

Ами тези, които критикуват, нека направят неанонимно изявление за каква българска кауза работят? Не знам прегрешенията на Манол Пейков, но знам кой е Димитър Талев за България

14

Анонимен

преди 4 седмици

По точно са лична собственост.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Значи можело да стане. Доста се разбърза след като го дадоха на прокурор.

12

Изнервен

преди 4 седмици

Официално: Разбирам, че 2/3 от къщата е купена от Фондация "Манол Пейков и приятели", а НЕ от самия Манол Пейков! И то с пари от дарения. Така че, айде оправете си заглавието.

11

Скункса се засрами

преди 4 седмици

Миризливеца го хвана срам? Невероятно! Скункса не можа да открадне всичко,все пак съвеста,пардон Копейкин МУ заговори ха ха хахахааааааааа

10

Фичката

преди 4 седмици

Майстор Манол е легенда.Стоител на джамии през турско.Най добрия български майстор по това време.След като направил най високата джамия в Турция в гр. Одрин на султана вместо да му даде обещаната торба с жълтици,султана го затворил в джамията за да не направи на друг по висока от неговата.

9

Ббб

преди 4 седмици

2/3, а останалата 1/3? Нищо не може да се направо без съгласието на сусобственика. Така ще се руши къщата. И тоя си направо пи ар преди изборитр, ама с чужди пари е лесно. Иначе нищо няма да стане, язък за историческата памет. А сега кой ще купи хана в Букурещ???

8

Прилепи

преди 4 седмици

Той и пещерата на Батман ще купи, ако е с чижди пари.

7

Ядрен вампир Z

преди 4 седмици

В тая къща да не е паднала Украйнска бомба.Те тяхните са така.Изтрелват ги към Русия пък падат в Полша или върху дрон в България...

6

Стою

преди 4 седмици

Браво, така се прави! Евала човече! Не заседания, комисии, решения, отмятания, обжалвания и т.н. Ако сами не се опазим от нашите пишман политици, никой не може. Разбирам, че държавните дела не са като частните и трябва да се подхожда по различен начин, но можеше службите да създадат едно ЕТ да го подплатят с няколко изглеждащи добре привидни сделки, което безшумно да закупи сградата и ремонтира.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Не съм чувал да се продава 2/3 от къща! Къща се продава, или цяла или не се продава! Добре де, сега кой ще купи от него мазата под къщата?

4

Анонимен

преди 4 седмици

А великият патрЕот Копейкин си купи нова къща във Варна!

3

МаЗол ПУйков

преди 4 седмици

Търся някой да ме направи да се изхождам от вънка на вътре

2

Анонимен

преди 4 седмици

Интересно, че купи 2/ 3 от къщата много бързо, след като подафоха сигнал срещу него в прокуратурата, че почти 2г. събира дарения за това в своята сметка, събрал е над 200 000хил, а нищо не прави. Онзи ден се оправда, че имал много административни пречки и пр. Очевидно нещата стават бързо, само дето той досега явно нищо не е правил. Дали изобщо щеше да я купи, ако не го бяха разкрили и подали в прокуратурата е въпросът

1

v

преди 4 седмици

браво !!!!