106

Елбрус

преди 1 месец

Първо,НАЙМАРС не са кошмар за Русия,и ,второ,мамалигите все някога горчиво ще съжаляват.

105

Nauix

преди 1 месец

Да им пожелаем освен център , да станат и фронт

104

Анонимен

преди 1 месец

До 104 - "толкова напред" дръпнала. Моля ти се - същинска мизерия и там и в БГто.

103

Фют

преди 1 месец

Докато чебурашките в България лаят срещу НАТО, румънците ще подписват договори за милиарди инвестиции в Румъния.

102

90

преди 1 месец

Мишената е нагоре на североизток

101

Анонимен

преди 1 месец

каква е тази славянска кръв? нещо не ми е ясно кои са славяни, а кои проливат кръв?

100

Анонимен

преди 1 месец

важното е главчевич и радевич да помагат на сърбите да замажат клането в босна

99

Големия памперс

преди 1 месец

Румънята явно си мислят, че на англосаксите не им пука единствено колко славянска кръв ще се пролее в този конфликт, а за тях (румънята) ще направят изключение. Само дето онези са наясно, че въпреки че говорят на романски език и пишат на латиница (от 150-200 години) по-голямата част са със славянска кръв, а тя не струва пукната пара за англосаксите.

98

Анонимен

преди 1 месец

Бавно, стъпка по стъпка, румънците ги готвят за участници в тая война. Случайно ли са им разрешили да поддържат тия оръжия? Надали.

97

Кви са тея които--

преди 1 месец

--пишат тука ? То такава злоба и кеф ще им е Русия да хвърли върху румънците и нас ядрена бомба и да кажат нека ви ? Да не пишат от бункера на Путин ? ко бяхме държава тези от затвора нямаше да излезнат както междувпрочем е У матошката им Русия -- а да идат да излеят малко пумия там и хайде във гулага ! Тука много отворени ни на фронт щели да идат във гръб щели да стрелят -то недайси да стане ще видите къде ще стреляте .

96

e

преди 1 месец

Как ги пишете тез статии, не знам :) Поредица от западния започнаха да предоставят информация, че ефективността им е спадлана до 10-12%. Част от другите модерни хамерикански оръжия- ескалибур и някакви други щуротиии, вече имат забрана да се изплозват от украинците, щот ефективностт им се сведе, само и единствено до заря l в небето..... Четете ги тез издания, господа журналисти.... можете и да препишете нещо качествено :)

95

ХА ХА ХА

преди 1 месец

АБЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО ! СКОРО И РУМЪНИЯ ЩЕ СТАНЕ РЕПУБЛИКА ЧАСТ ОТ РУСИЯ !

94

Тенгри кан

преди 1 месец

Бил е кошмар, ама 22-ра година вече сме 24-та година и руснаците им намалиха ефективността. Никоя армия, не е отначало адаптирана към никое ново за нея оръжие. С времето се вземат мерки и се адаптира. Инак, да, форумните и интернет пишлиги фалеха Жавелините и Химитата, но тва, щот не с аучаствали във война, реално. Но, скоро ще им се случи, тогава вместо тях, тук ще пишат жените им;)))

93

Анонимен

преди 1 месец

До badabum Аааах и така, докато обяснявате колко са глупави румънците, ви задминава с двеста. *** то и другите "глупави". Европейците глупави, американците глупави, японците глупави, само вие умни. И си личи по това в каква държава живеете.

92

Браво на румъцните

преди 1 месец

Ето това е, браво на Румънците. Ние сме пълен смях.

91

badabum

преди 1 месец

Румъния стана основна потенциална цел на руските ракети...HIMARS значително загуби от ефективността си, след като руснаците се пригодиха към системата и разстройват насочване с радио-локационни инстументи

90

Анонимен

преди 1 месец

Тоест Румъния сама си нарисува мишена на челото.

89

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен81, румънците нямат толкова копейки колото ние, няма база за сравнение. Освен това гръмнаха Чаушеску, а ние пратихме правешкия овчар на хотел и си избрахме пак БКП-БСП, виждате ли разликата?

88

Анонимен

преди 1 месец

страшен кошмар няма що, да не падне някои искандер само по погрешка

87

ХАХАХАХАХАХАХА

преди 1 месец

Кикитата, които съществуват от 3 години са виновни за всичко, а Борисов, който 12 години се н'асра от крадене бил невинен хахахахахахаха