189

Анонимен

преди 3 месеца

СОРОЗ ИСКА ЕДИН ОТ ТИЯ ТРИМАТА ДА Е... ВСЕ МУ Е ТАЯ КОЙ, ДЕНКОВ РАЗБИРА СЕ ИСКА ТОЙ ДА Е КУКЛАТА НА КОНЦИ, ЩОТО ЖЕВНА МУ ОБИЧА ДА ПЪТУВА ПО СВЕТА КАТО ПРЕМИЕРША.

188

Анонимен

преди 3 месеца

Ами Ваня Григорова да е премиер а не цинични, безсърдечни, празни, но говорещи глави като от билборда.

187

Анонимен

преди 3 месеца

Тово повтърждава ли Денков, като кандидат за премиер или не? Защото и подръжнитците на ПП не искат Денков.

186

Анонимен

преди 3 месеца

Тия и тримата да ги изпратим на Зеленски. Да съсипват Украйна а не България.

185

Анонимен

преди 3 месеца

До 181 - В интерес на истианта, в повечето хроа започват да се чувстват като теб (или поне като теб, какъвто се представяш тук). ПП изгуби огормна част от подкрепата си и търси сеннзация. За съжаление, не мисля, че ще си докара нови избиратели и по-скоро ще настърви хора, да гласуват против тях, което е иронично ...

184

Анонимен

преди 3 месеца

мънкялото премиер еми не не става

183

Анонимен

преди 3 месеца

верния отговор е нито един от тримата а най-вреден е соразз денков безродника

182

Гражданин

преди 3 месеца

Плакатът с двете черни мутри още по-добре показва състоянието на България!

181

Истината

преди 3 месеца

От кога агенти на ДС са премиери? Има хубава жена с хубави и начетени приятелки!!! Има и слепи асистентки които по далече от носа си не виждат във всяко отношение или поне не са го демонстрирали!!!!

180

аман

преди 3 месеца

оффффффф кво се правят на интересни?!

179

София

преди 3 месеца

забава....

178

Анонимен

преди 3 месеца

ППДБ водят много интелигентна кампания Сега черните силуети имат общ интерес да са заедно но след изборите амбициите на единия ще са насочени да унищожи другия първични природни закони стадото се води от един алфа мъжкар не от двама За черните силуети няма държава и народ а стадо което да им принадлежи за да го лъжат и крадат

177

Анонимен

преди 3 месеца

ПиАрите на ПП,ДБ са интелектуални инвалиди. Хора, които са взети от улицата. Едната, заради познанството си с Алексей Петров и други мутри, другият, направо от протеста на променкъджиите. Просташкият билборд приляга точно на некадърниците от ПП,ДБ.

176

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха много ми е яко Двата черни силуета си намериха майстора В един плакат кратко и ясно е изобразено всичко

175

Анонимен

преди 3 месеца

През нощтта ли ги слагат тези големи билбордове? Изведнъж сутринта го виждаш.

174

Анонимен

преди 3 месеца

Няма по- безвкусна и грозна реклама в света, от този билборд на ПП,ДБ. Дори в най-бедната африканска страна няма такава простотИя. Счупиха рекорд.

173

Анонимен

преди 3 месеца

169 Еех, друго си е да бъркаш под полата на Лена от парапета, да биеш колеги и журналисти, да чупиш маси, да убиваш на пътя, да асфалтираш мястото та катастрофата, за да не се види,,че няма спирачен път, при175 км в час. Или да ръсиш простотии, като "сглобка", "шефче" , като Лена от прапета и да искаш пари киш, в чували. Много "интелигентно и образовано, нали?

172

Анонимен

преди 3 месеца

Черните силуети на тъмнината са окупирали държавата но в мафията има само един Бос да видим кога ще си избодат очите

171

Анонимен

преди 3 месеца

169 Знаеш, че това не е вярно, няма как да си бил отличник в гимназията, майкатида е учителка по български език и литература, да завършиш висш институт за кадри на МВР, пожарна служба. Да си защитил докторат, който е достъпен и се ползва в практиката...да си бил главен.секретар на МВР, два мандата кмет на София, три мандата премиер и да си прочел само една книга "Винету". Ползваш нескопосаната агитация на тъпунгеритеот ДС и БКП.

170

Анонимен

преди 3 месеца

169 Знаеш, че това не е вярно, няма как да си бил отличник в гимназията, *** да е учителка по български език и литература, да завършиш висш институт за кадри на МВР, пожарна служба. Да си защитил докторат, който е достъпен и се ползва в практиката...да си бил главен.секретар на МВР, два мандата кмет на София, три мандата премиер и да си прочел само една книга "Винету". Ползваш нескопосаната агитация на тъпунгеритеот ДС и БКП.