136

Анонимен

преди 4 месеца

Защо трябва да се изразяват хора с отклоненения, отречени и от религията.

135

Олимпий Панов

преди 4 месеца

На кладата!

134

Накратко :

преди 4 месеца

Олекзандра Попова сърцераздирателно страда и солидарно съчувствува на низвергнатите от обществото,горките,мили,потиснати и онеправдани ЛГБТИФКШТРАНСПИДАЛИ + колежки и излива чувствителната си крехка и нежна женска същност,показвайки толерантност и разпръсквайки любовни флуиди към любимия си София прайд,където може да разкрие истинската си принадлежност и номерация на пола :) :) :)

133

Анонимен

преди 4 месеца

Аз ли криво съм възпитан или криво разбрах света около мен не знам . Бял , православен , хетеро , не пия , не се дрогирам и помагам на всички около мен с каквото мога .

132

Анонимен

преди 4 месеца

Ам то хубаво крякат , ама аз с жени искам , какво да направя природа . Сега като се затопли времето и ми изтичат очите по хубави жени , веднъж цветен не загледах .

131

Анонимен

преди 4 месеца

нормалния човек е по неоправдан от тези. Тези имат всички права които ние нямаме като обикновени хора.

130

Анонимен

преди 4 месеца

нормалния човек е по неоправдан от тези. Тези имат всички права

129

Анонимен

преди 4 месеца

защо тази свинщина се натрапва на нормалте хора??? С това се нарушават правата на нормалте хора. Защо трябва да гледам тази гнусотияя.

128

Анонимен

преди 4 месеца

ако хетеросексуалните се държат така ще ги вземат в полицията. Тези защо не ги закачат.

127

мак

преди 4 месеца

Стига са парадирали с различията си и с хленчене, колко са онеправдани, какви жертви са на га-дн.ите, които не са лгбнещоси. Никой мъж с жена и деца или жена с мъж и деца не парадира, вижте ме, имам си семейство, дайте ми права и тн. Тия с нахалното си поведение отблъскват хората.

126

Анонимен

преди 4 месеца

При толкова много войни в историята винаги напред са излизали истинските мъже . Достойно са губили живота си за кауза . Тези цветните са се скатавали и са оцелявали , затова сега има толкова много цветни и толкова малко истински мъже .

125

Анонимен

преди 4 месеца

Ми то и на мен ми писна от всичката реклама която ни залива ама наще политаци трябва непрекъснато да са "пръв сред равни" в толерантния съюз. Добре че нямам деца иначе незнам как щях да успея да забраня и телевизията и интернета. Днешните деца още преди да разберат какво е кекс вече знаят, че да си ...как беше ... "ЛГБТ" е по- модерно и си по- важен и специален.

124

манафкус

преди 4 месеца

не се афиширайте и няма да имате ограничения !

123

Сс888сс

преди 4 месеца

Искам да видите в нашето общество кой са защитници на тази *** ! Разни адвокати търсещи политическа кариера, разни политици , които лъжат и крадат от сутрин до вечер и водещите в големите медии -Бтв, Канал1 и Нова тв плюс капиталовите медии на наследника на голяма комунистическа фамилия от Разград.Цялото това племе трябва да бъде съдено и пратено в затвора!

122

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът е друг не дали те имат права, я защо ние нормалните трябва да живеем като тях ?! Как някакво малцинство, което 3 под 0.005 процента ще определя как да отглеждаме децата си и майка и татко да бъдат родител 1 и родител 2 !

121

88x88

преди 4 месеца

Тези са за психиатрична клиника ! Това движение lgbtq+ е политическо движение, което се възползва от биологичен вид без съзнание, душа и с откровени психиатрични проблеми ! Не ние не трябва да се съобразяваме с тях, а обратното тях не трябва да ги има в нашето общество, публичен живот и медии! Но заради финансирането от фондации и НПО - та тези са от сутрин до вечер в заглавията на медиите !

120

асен

преди 4 месеца

ама що така , не така де

119

абе

преди 4 месеца

тия си мислят че са като ев реите демек избрании ,но са си чиста проба *** де расчета зажаднели за бой ...

118

Анти-пeндел

преди 4 месеца

Скрийте се бе пeдepyги нещастни - дpaйфа ми се от вас

117

ограничител

преди 4 месеца

хаха абвгдтеб в гз