103

Име

преди 4 месеца

Това опира до стандарт *** живот! Поставете тези от Швейцария и Лихтенщайн в българските условия и ще видите какво ще се случи с тях.

102

СМЕХ...

преди 4 месеца

ЗНАЧИ:...Затваряш всички хранителни вериги в България и въвеждаш "БДС-на глада и дефицитките" ---ЗАЩОТО НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАШ И СИ БЕДЕН , КАТО ПОЛСКИ ПЛЪХ!КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ИЗКАРАШ ТАКА , БЕ БАКЕ.........КИТАЙЦИТЕ ЛИ ЧАКАШ ДА ТЕ ХРАНЯТ...ха,ха,хааааааааааа

101

До 101

преди 4 месеца

Тая бавна вече не важи. Хората масово бягат от Канада, САЩ, Германия и Англия. Повече пари... 50-60% данъци и наемите до небето, социален живот 0. Стой си на чужбина и си мизерствай там. Поне дето се вика няма да знаят хората колко си нещастен

100

Deep Zone

преди 4 месеца

Затварят ЗАВИНАГИ всички големи вериги за хранителни стоки, въвежда се БДС, който се спазва под строй, който не го спазва -увисва на въжето..Всички коли изчезват.) Тогава ще се вдигне възрастта на човек. На никого не е полезно това - трябва да си абонат на лекарите, да пиеш 100 вида медикаменти, да си купуваш най-евтината храна и да умреш в агония преди 60 години. Вчера един приятел вика - "Брат ми си замина в неделя на 56 години, тромб.." С. Цанев е казал - "Носете си новите дрехи. момчета"..

99

Анонимен

преди 4 месеца

Нова Зеландия- 82,Австралия,Квебек и Канада-83,преди пандемията в Квебек е била 84,58 през 2021.

98

БАНко

преди 4 месеца

До ,,я" . МНОГО *** ИЗВОДИ МИ ВМЕНЯВАШ !!! НЕ ИСКАМ НИТО АМЕРИКАНСКО , НИТО РУСКО , ТУРСКО ИГО !!! А РУСИЯ НЕ СЪМ СПОМЕНАЛ , ЗАЩОТО В СТАТИЯТА ПИШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! НО ЕТО ЗА РУСИЯ - ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ПУТИН ОТМЕНИ ПРИЕТО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ И ОСТАНА КАКТО БЕШЕ И В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ДА НИ ВРЪХЛЕТИ ДЕМОКРАЦИЯТА - 55 ГОДИНИ ЗА ЖЕНИТЕ И 60 ГОДИНИ ЗА МЪЖЕТЕ !!! ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА В РУСИЯ Е КОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ !!!

97

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките така и не схванаха вече 40г., че населението намалява, не защото измира или няма раждаемост, а защото хората бягат с 200 от псевдо "демокрацията" в БГ. От червените капиталисти, които плащат жълти стотинки за труда. Същия този труд на запад се оценява от 20 до 200 пъти повече. За какво са стоят хората тук?

96

Фитинги

преди 4 месеца

Е и какво. Ако всички живеем до 100 пенсиите щяха да са на две трети по- ниски. Нали на това се разчита, оня *** който изпука преди пенсия цял живот да плаща вноските да не си получи нищо. Освен това можете ли да възпитате хората да не пушат не пият да спазват нормален режим и да се хранят правилно. Така че ги оставете да се оттегли преждевременно, явно че това искат с този си начин. Стига с това всеки ден, кой колко родил и си показва коремчето с белези и кой умрял. Аман вече.

95

Ами...

преди 4 месеца

Продължавайте да гласувате за всичките тези, дето и сега се натискат да ги изберете в парламента и след има-няма 15 години всеки пети ще умира преждевременно преди да навърши и 60 години!

94

Копейкин...

преди 4 месеца

Нема страшно , ше ви подменяме като Джуджи редовно и така ще изкарате до 300-години-- всеки винаги си има двойник!

93

До лъжливите копейки

преди 4 месеца

Средна продължителност на живота НБР 19741976, Мъже - 68.68г. / Жени - 73.91г.Ето и линк, ncpha.government.bg/uploads/statistics/annual/health_A_4.pdfКак сте по математика чеббурашите?

92

ДК

преди 4 месеца

Здравеопазване + джигити N 2 сме май (мамалигарите и ние след тях) и резултатър е такъв. Като добавим "голямата" раждаемост част от населенито няма какво да се чудим , че намаляваме.

91

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 месеца

ПЛЮСКАЙТЕ ЯКО И РЕДОВНО , ПУШЕТЕ КАТО КОМИНИ , НАПИВАЙТЕ СЕ, КАТО МОТИКИ ...И ЧАКАЙТЕ ДОКТОРИТЕ ДА ВИ ДАВАТ ЖИВОТ , ПОД НАЕМ.....ХА,ХА,ХААААААААААА....ТОВА ЩЕ ВИ НАПРАВИ ЩАСТЛИВИ!!!!

90

Анонимен

преди 4 месеца

Горим токсични отпадъци от Европа, после дишаме въздуха, ядем храна десето качество, генотипът си ни е много добре. Преди бяхме столетници, но за предателите в парламента няма нищо свято и ценно.

89

до 93

преди 4 месеца

Това няма общо с промяната, защото реално такава няма. Пак управляваше Баце и ДПС-то. А и този проблем е от доста години, а не от две. Измисли нещо по-умно да кажеш.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Клаус е прав , вредителите трябва да бъдат отстранени.

87

Самурайския меч

преди 4 месеца

Пипай ме българко найвна , за дръжката ме хвани.

86

Костя купейкин

преди 4 месеца

Ако гласувате за мен ще направя да живеете по 200 години, със любезното съдействие на другаря си Дзинпин разбира се.

85

Анонимен

преди 4 месеца

За Джими Хендрикс и / или Джим Морисън и т.н. ( Клуб 27 ) можеш книги да напишеш, а за някои хора повече от една страница трудно ще успееш.Колко важно е да навършиш 100 или 200 години, а като се обърнеш назад, да не се сещаш за нищо съществено ?Изживей живота си пълноценно, дай своя принос към обществото в любимата си област, вдъхнови младите, впечатли старите!

84

я

преди 4 месеца

До БАНко, БАНКО, то и под турско българите са се увеличили като популация и даже са имали села там дето никога с войни не са стигали. Селата около Цариград са били пълни с българе. Какви примери ми даваш ти бре, даваш ли си сметка. Ми че те и в Северна Корея са повече отколкото са били 1950-та. Ти искаш ли да си под турско робство или северно кореец,че да станеме 10 милиона?Щото само така ще се увеличим.Нема друг начин.