10

666

преди 1 месец

Манолчо да повърне събраните за къщата 200 000 лева и ще стане по-лесно.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Генади от СамковСъмнявам да се да е бил реален фашист Талев, просто е подкрепял фашистите, защото те са върнали българските територии в Македония и Тракия. Но литературата му е ценна, защото описва българския бит и живот през този исторически период, а и са интересни и увлекателни книгите му, не са скучни.

8

Анонимен

преди 1 месец

СТАРАТА МЪДРОСТ КАЗВА: ДА ПИЕМ ЗА ТОВА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И ЖЕЛАНИЯТА НИ ВИНАГИ ДА СЪВПАДАТ. НАЗДРАВЕ!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Може и да се възстанови къщата върху две трети от имота, ако едната трета не желаят да я продават; а по-късно, може и да се съгласят да я продават или да се обяви за българско културно наследство и ги принудят да продават!

6

Анонимен

преди 1 месец

Знам какво ще стане. Ще изчезнат един чувал пари за да се купи тази съборетина. После купената къща ще бъде оставена да рухне сама.

5

ППДБ - Мошеници

преди 1 месец

Маноле, върни парите, Маноле!

4

Анонимен

преди 1 месец

Държавните институции защо не се занимават с болните проблеми на българите, а пак ровят в чужди държави? Станали сме за посмешище пред Света.

3

баба мара

преди 1 месец

хаиде стига с тази къща имаме си достатъчно проблеми да се занимаваме и с частенслучаи тази къща няма да види бял ден които и да я купи и стопанисва

2

Генади от Самков

преди 1 месец

Аз съм против да се дават пари за къща в Македония и то на този "писател". Отявлен фашист, който дори си е позволил да пише против комунизма. Не случайно се изпраща и в лагер, където, разбира се, като всеки мекушав фашист, после сътрудничи на комунистите. А комунизма е най- голямото благо, случило се в истрията на нашата истрадала държава. Ето защо, съм против да се дават пари за къща на фашист, т.с. на предател

1

СМЕХ...

преди 1 месец

...ОТ КЪВ ЗОР ,БЕ.....НА КОГО ПАК ШЕ ПЪЛНИМЕ ГУШАТА У Р.С.МАКЕДОНИЯ...??!