9

Алов

преди 1 месец

Толкова алчни,че ми се гади. Няма да се изненадам ако почнат да застрояват гробищата в София за нови имоти и сгради и далаваери

8

Анонимен

преди 1 месец

Поредна далавера от ППДБ

7

Фют

преди 1 месец

За да се извърши проверка, трябва да се сезира прокуратурата. А за да се сезира прокуратурата, трябва да има уличаващи факти и доказателства за извършване на измама. А това, че копейката днес се е събудил с някакви бръмбари в главата, не означава, че има извършено престъпление. Нормалните хора правят разлика между казал и доказана измама. Само чебурашките му вярват.

6

Анонимен

преди 1 месец

ManolPAY-off е един долен имамник, който си сменя "идеологията" както му е угодно...До оня ден пее за Чебурашка а днес е върл Евроатлантик...ако от Китай му дадат пари ще пее песни на Мао..Долен, подъл и непочтен ЕвроДжендерасткиАтлантик!

5

Анонимен

преди 1 месец

Щом за таква съборетина 200 000 не стигат, значи макетатата са много алчни.

4

Бау

преди 1 месец

,,Възраждане" пак се изложиха! На тях иска ли им някой обяснения как похарчиха субсидията!? И да пита, лидера им мълчи като пън! Манол е честен човек! Може да е евроатлантик, но е идеолог, а не келепир атлантик като гербунгелите! Нали, за да купи къщата, някой трябва да му я продаде! Не може да бъде евроатлантик - прагматик!

3

Анонимен

преди 1 месец

Дори и да я беше купил, онези северномекедонците пак щяха да я съборят. Даже тогава цялата щяха да я взривят, само защото е българска собственост.

2

Анонимен

преди 1 месец

КОНПИ да отнеме къщата на Копейкин купена с 1 милион партийна субсидия :)))

1

Анонимен

преди 1 месец

Парите да се изразходват като се купи оръжие за украйна и да бъде изпратено на фронта. Това ще е най-голямото наказание за koneйkитe