7

Анонимен

преди 3 месеца

Путин не е питал тоя главуняк, та затова. У нас бъка с умници, но няма кой да ги пита. Като е бодигард, да не е ***? Сигурно има 5 висши образования. Това е бодигард на Путин, не на грохналата ти склерозирала прабаба и не е случаен човек, а ти млъкни, защото Путин печели и утре ще му се стелеш под нозите като изтъркана черга, службогонецо.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Няма никаква информация кого е посочил за свой правоприемник, защото никого не е посочил. Президентът Путин не работи така. Той обнародва своите решения в последния момент. Някой предполагаше ли, че той ще свали Шойгу от поста министър на отбраната? Новината дойде като сняг през май месец.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ей тоя Путин,мир не ви дава!

4

БОДИГАРДА НА ТАТО

преди 3 месеца

АМИ БОДИГАРДА НА ТОДОР ЖИВКО НЕ НИ ЛИ ЕБАШИ НАС ВЕЧЕ 16 ГОДИНИ ???? ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ . БОДИГАРДА НА ТОДОР ЖИВКО НИ РАЗКАТА ДЪРЖАВАТ 16 Г ВИЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА РУСИЯ СЛАБОУМИ ЖУРНАЛИСЧЕТА

3

Анонимен

преди 3 месеца

Да бе. Лъжат. По новините само лъжат.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно теб да пита кого да назначи. Путин има огромен стаж на политик в огромна държава със стотици националности, а ти си банален чиновник зад бюро, назначен от леля си. Га ти, аре да се спрете. Да не е по-добър тоя? Ако е по-добър, па да го назначим за още по-голям шеф, викам.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Преди назначаването на Алексей Дюмин в Държавния съвет, той дълги години бе изключително успешен губернатор на Тулска област.