113

Хххх

преди 1 месец

Наркото обиден нямаше покани за Оскарите тази година, нито за наградите в Кан...нямаше изявления на евргогейвизията....

112

Хххх

преди 1 месец

До 136Какъв проблясък бе....Руските войски се изтеглиха и манафитевКиев го писаха като контраофанзива...и се взеха на сериозно и за една година руснаците избиха над 200 000 украинци....а самото изтегляне е било договорено когато преговаряха за мир преди да се появи рижавиябританскипедераст и да спре преговорите...и сега както изглежда руските войски трябва да влязат в киевчето

111

Колибри

преди 1 месец

Кой свят?На държавите с 80% от световното население им дреме дотолкова,че да не стане глобален конфликт,ако Украйна вземе да побеждава,което си е ясно от началото,че с каквато и помощ от Запада да има е нелогично да се случи.Един проблясък в края на 2022 год. каквито всички противници на Русия са имали,еуфория и след нея мечешки въргал.

110

Марксист

преди 1 месец

Споко, Зельо, няма да се умори, гениалният Карл Маркс още преди столетия е обяснил защо капитализма е неефегивна системс и рухването и е неизбежно. Без приток на евтини ресурси капитализма ще рухне, и сега е дошло времето, ако не се докопа до ресурсите на Русия със запада е свършено, ще се бият до последно, но няма да се откажат.

109

емо

преди 1 месец

украинският клоун както винаги говори глупости, а нашите русофобски сайтове както винаги го цитират. клоунът сам си е забранил да води преговори за мир и не го е грижа, че стотици хиляди украинци са загинали и продължават да гинат в тази братоубийствена война, а се е загрижил света да не се умори от нея.

108

До Зелята

преди 1 месец

Зеля, запиши се редник, *** на фронта и си вържи една камера от която да стриймваш в реално време какво се случва - така ще им стане пак интересно на хората какво се случва в 404. Иначе, по-добре се скрий, че аман от тебе вече.

107

Анонимен

преди 1 месец

А хората в Крим и Донбас дали искат да се върнат в Украйна, Гражданино Наркоман?

106

мнение

преди 1 месец

С други думи иска да каже на светът да не му писне от него.... клоунска работа

105

мдаа

преди 1 месец

Този не е слуга на народа, а е слуга на САЩ. И това е видно от думите му, че войната трябва да продължи. Гледах клип колко струва залп от американски кораб. Започват с тежка картечница и в долния край с цифри започват да се въртят и натрупват доларите при всеки изстрелян патрон. После се минава към други оръжия и накрая ракета, която е над милион. Та за примерно 3 минутен залп, отиват към 15 млн. Та защо ВПК на САЩ да иска да спре тази война, след като им пълни сметките?

104

ъ

преди 1 месец

Светът не е изморен от войната, а от тези които я провокираха и сега я поддържат. Ковид, задължителни ваксини, ЛГБТ+, мигранти, зелени сделки, "давайте докогато е необходимо", взривени тръби. Много взе да им става на тези и светът наистина трябва да вземе някакви мерки. А от войната са уморени самите украинци, колкото са останали на тази нещастна територия. така че да, Зеля и началници имат проблеми и те ще стават все по-големи.

103

Анонимен

преди 1 месец

Никои не се интересува от Украйна освен няколко и..та начело на ЕС и оръжейните магнати в САЩ .Хората искат да живеят добре и спокойно,и изобщо не вярвам,че даването и подаряването на милярди се харесва на работещите хора във всяка една точка на Европа

102

баба мара

преди 1 месец

воината да продължи 100 години да си закупим сто имения яхти самолети сега иподводници един жив да не остане по света мислете на изборите ако искатеда сте живи нови избори наесен

101

Анонимен

преди 1 месец

Ми не светът не се уморява, зяпа си в интернет войната от дивана, не знам украинците как са там, уморяват ли се!

100

Иван

преди 1 месец

Светът не е изморен, а отвратен от вас. Заради вас плащаме скъпо и прескъпо.

99

Анонимен

преди 1 месец

Светът да не се уморял от войната му. Умрелите ти хора? Избягалите зад граница? Разрушенията? Тях не ги мислим.Станахте 22 милиона и вървите надолу. От процъфтяваща и богата държава направи едно бунище. Кога ли самите Рада депутати ще те гръмнат и обявят преврат.

98

Хм...

преди 1 месец

Светът се умори твърде много от просията ти, Клоун нещщастен. За това, вече избягват да те канят на разни събития. Само при началниците ходиш от време на време за инструктаж .. и това е . На хората също им омръзна. Да сте чували за някакъв протест в подкрепа на Украйна в Западна Европа тази година ? НЯМА и да чуете. Дори започнаха да ги гонят и подканят да си ходят у Окрайната. Това дори и с дрипавите араби и африканци не са си позволявали, а укрите направо ги пъдят. Явно има защо.

97

Анонимен

преди 1 месец

Луд умора няма!

96

Малки обяви

преди 1 месец

Продавам телевизор с вграден Зеленски!

95

Евроатлантик

преди 1 месец

За да не се загуби света интерес към тази война, то трябва да се ескалира. Да се разрастне, да се включат и други държави, да се увеличат жертвите. Просто трябва да се направи нещо което да шокира света и да привлече отново интереса на хората. В противен случай, конфликта ще заглъхне медиино, а това ще доведе до спад в международната подкрепа за Украйна.

94

Анонимен

преди 1 месец

Много добре сте написали статията, браво! Тя показва недвусмислено кой реално иска продължаване на войната!!!