36

До Х (18 и 29)

преди 15 години

На прав път си, търсиш подтекста. резултатът ще лъсне наяве след време, истината и причината - едва ли. Целта е ясна - пълното разрушаване на ДПС, и всички здраво работят в тази посока напоследък, още с изгонването на И.Драшков от ДАНС се даде старта на операцията. поръчител: ДС по сигнал от ЕС. изпълнител: данс и всички подопечни, Б.Б., С.С и т.н. Очаквайте продължение. Най-вероятно до дни ДОГАН ще бъде привлечен като обвиняем в прокуратурата и с това ще настъпи началото на края на ДПС.

35

преди 15 години

Сле Емин и тоя аз лично очаквам в следващия момент и чистачката на ДПС да вземе микрофона

34

преди 15 години

къде сте тръгнали тракийска земя да делите.ще ви изгоним всичките,които само наготово ровите.

33

spass

преди 15 години

Доган и Станишев са в сауната, знойна красавица прави *** на Доган.Станишев по някое време казва:- Ефенди, да се сменим, а?Доган отговаря:- Ами, сменете се де!II Вариант: Вместо знойна красавица да се чете дедо Мони

32

Поп Кръстьо от отвъд

преди 15 години

Щом и сред турците се обаждат толкова много предатели работата става много грозна. За 130 години след Освобождението този етнос толкова се е променил и побългарил, че няма нищо общо вече с турците в "майката Родина".Сега вече е както при нас българите: щом се съберат трима най-малко един от тях е предател.

31

Ало Ало

преди 15 години

Изпьлнява порьчки - да получиш от умрял писмо !! Кага ще вьрнеш Стара планина на Бьлгарския народ ?*** смотан , затова ли плака толкова за Дражков? Истината рано или кьсно излиза !

30

anon

преди 15 години

karaali zaslyjava admiratsii na tyrtsite sachto im pisna ot dogan nezavisimo ot veroizpovedanieto vsi4ki ednakvo stradame ot bednostta korypsiata beznakazanostta i triabva vzaimno da se podkrepiame stiga sa ni manipylirali nomerata im ve4e ne minavat

29

X

преди 15 години

Според мен САЩ пращат посланици със съответна подготовка в България в зависимост от ситуацията. Предишните посланици бяха отрасли или практикували в Москва. Трябва да се познават навиците на врага, за да се бориш с него. Сегашната посланичка идва от Анкара. От статиите става ясно защо. ДПС е направено от политическата полиция на Живков, има връзки с Мулти, които преди години се хвалеха, че били икономическия отдел на БСП, а ЕС ги пишеше в докладите си като мафия, което ги принуди да си покрият шефа на някой остров, като му инсценират убийството и да си сменят името. Проблемите, които обаче натвори руско-еврейската мафия в периода до 97-98 бяха колосални, то не падаха боинги, защото компютрите им отказваха, то не гърмяха борси и банки, защото им блокираха системите, то не се блъскаха насрещно влакове управлявани от компютри, то не сваляха цивилни самолети в близост до натовски учения поради блокирали компютърни навигации. За такива дела не комунистическата партия, ами цяла България можеше да я няма. Спаси я само оправданието и заплахата с Русия. Обаче миналото трябва да се изчисти и да се спечелят нови пари. От лятото на миналата година в САЩ е същото каквото беше у нас 1996 - срив след срив и то по същата причина. Само че сега със запада не търгуват фирми като Прософт, Технологика, създадени от проруските "развойчици", а търгуват фирми "за аутсорс", създадени в последните години, в които турските имена се срещат поне в ръководството, но има и такива, където преобладават. САЩ са принудени да търсят проблем по турско направление, обаче отзад стоят пак същите мискини от 1995-1996 - ярък пример е Кръстьо Петков, който имаше тогава гениалната идея да прави от взаимоспомагателните каси към КНСБ банки, с помощта на еврейските си приятелчета от Фадата. Малко след гениалните напъни на руско-еврейската мафия гръмнаха 16 банки в България, но стана лошо когато взеха да гърмят в Украйна и Русия. Тогава идеолога на българската мафия, резидента на КГБ Луканов беше отгърмян. Сега гръмнаха Емин, но той не е на равнището на Луканов, ще почакаме, ще видим.

28

феникс

преди 15 години

Винаги съм го казвал:Там кадето има пари има и завист,там кадето има завист има и предатели.Изглежда това не го е знаел Дуган,е жална му майка- той се самозабрави.

27

преди 15 години

Доган мълчи.Чака Караали да се самоубие.Два дни след това ще намерят предсмъртното му писмо.А доган ще даде интервю само на когото той си реши и когато той реши ,но не по рано от10 дни.Не е лесно да съчини писмо, да намисли интервю, с какво да отвлече вниманието ,пък и какво да си пожелае този път.Може би-космоса и да си пренесе дпс-то там.Хем н-а-с-р-а-н ,хем голям.

26

X

преди 15 години

Имах предвид #23

25

X

преди 15 години

То и Емин имал раздвоение на личността според гръмналия го Доган, а иначе съм съгласен с #11

24

преди 15 години

КЪДЕ ХОДИ ДОГАН ВЕДНАГА СЛЕД "САМОУБИЙСТВОТО" НА ЕМИН ..СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ...ПРИ НОВАТА НИ ПОСЛАНИЧКА ОТ САЩ ....НАНСИ...КЪДЕ БЕШЕ ПОСЛАНИК ТЯ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ У НАС ...В АНКАРА ....Е ...ДОГАН Е ПОРЪЧАН И ОТ ТУРЦИЯ И ОТ ЩАТИТЕ ВЕЧЕ ...НЕ СЛУЧАЙНО ТОЯ ЧОВЕЧЕЦ КАРААЛИ ГОВОРИ ТАКА СПОКОЙНО ЧАК СЕГА ..А КОРИТАРОВ СЕ ИЗПЛАШИ ГОСПОДА ...ДОГАН ВЕЧЕ Е НЕУДОБЕН -ТОВА Е ...ВСЯКО НЕЩО Е ДОВРЕМЕ.... КАРААЛИ ДА Е ДОВОЛЕН ЧЕ СА ГО ИЗОЛИРАЛИ ПО РАНО ИНАЧЕ ДА Е ВЕЧЕ НА МЕСТОТО НА ЕМИН - 2 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА...ЗАСЕГА ПОНЕ НЕ Е ТАМ

23

До № 11

преди 15 години

Вие страдате от параноидна шизофрения.

22

Много интересно

преди 15 години

Следих изказването на Керим Караали, следя и други изкзавания според мен не е по силите на един човек да набере толкова смелост и да проговори. По скоро европейска или американска(май един посланик се беше изказал нещо мнго остро за корупцията в Б-я) служба са му помогнали да проговори. Играта май сериозно загрубя. Под външен натиск ще започнем да ставаме нормална държава.

21

Турчин

преди 15 години

Само той и неговото лично оръжие с което агент Гоце го награди си знаят какъв е.

20

2+2

преди 15 години

от интервюто се разбира, че Русия в лицето на Газпром е плащала директно на българска политическа партия да обслужва интересите и. Тази партия днес е мандатоносител и като такъв естествено, че ще обслужва руски, а не интересите на ЕС. Останаха ли още заблудени атакисти да не загряват, че ДПС е руско изчадия? Като тях самите впрочем.

19

100

преди 15 години

гоце трябва да каже защо така упорито се застъпва за това дпс да управлява.

18

X

преди 15 години

Не загрявам вече за какво става въпрос. Кръстьо Петков възстава срещу ДПС. Това е много странно, като се има предвид топлите връзки на въпросния с руско-еврейската мафия, която от край време управлява парите на КНСБ, и проникна там токато този *** им беше шеф. Изглежда има проблеми и в ДПС, най-малко безспорно е, че е противоконституционна партия, ама явно са се скарали с руско-еврейската мафия. От една страна отдавна някой е казал - "враговете на моите врагове са мои приятели" и аз знам че няма нищо по страшно от руско-еврейската мафия за България и света, от друга страна как да станеш приятел с хора, които си строят сараите благодарение на мизерията на българския народ и най-вече на техните избиратели, така наречените български турци. Вече наистина България има нужда от българи - сега и веднага!

17

преди 15 години

ДПС на ДАНСинга хахаха