34

Анонимен

преди 1 месец

"Майката на Путин" е филма, авторедакторът го промени

33

Путин е масов убиец

преди 1 месец

В интернет има филм "Малката на Путин", направен през 2019 г. Истинската му майка се казва Вера Путина (филмът представлява интервюта с нея) а истинският му баща е Платон Привалов. Продали са го на някакво семейство в Ленинград, което го е и отгледало като родно дете. Потърсете за журналиста Артьом Бьоровик, който първи разкрива тайната - през 2000-га загива в "случайна" самолетна катастрофа.

32

IQ 3.14

преди 1 месец

пак ли си пинал, пепи? да цитираш себе си като исторически достоверен източник е малко оверкил понеделник по икиндия.

31

Анонимен

преди 1 месец

Тез руснаци са ба*и трагедията ****на...

30

IQ 3.14

преди 1 месец

Що сравняваш достиженията на Сталин с провала на Путин??? По-добре обърни внимание на "преобразеното" ни полуграмотно наеление от либерал демокрацията за 30-на години... Статии в днес.бг - "Проф. Семов: 25 години в образованието вилнее б::::ши::::бозук" и Среден 3 за правопис - ще станем ли неграмотни? "

29

IQ 3.14

преди 1 месец

До VladTepesмнем, говориш за модела на троцки. кво се е случило с троцки по времето на сталин виж та прочети преди да приказваш с гъзоси

28

VladTepes

преди 1 месец

До АнонименНяма да се оправи от простотиите на Хрушчов и следващите кухи кратуни. Сталинският модел е давал реална възможност за по-нататъшно развитие аналогично на Китай при способни ръководители.

27

VladTepes

преди 1 месец

До ИсторияВсъщност Путин не обича Сталин - краде и дава на подчинените да крадат на воля. При Сталин би бил от първите разстреляни за вредителство (крадене). Обкръжението на Путин не би искало да живее по стандартите на сталинската номенклатура.

26

IQ 3.14

преди 1 месец

До Рендето то и сега си има "необразоно" както го наричаш население. преобразена е тая част на русланд дето гледа "към света". нещо като европейска турция и оная другата

25

Анонимен

преди 1 месец

За какво християнство бълнуват руските талибани, когато се кланят на сатрапи като Ленин, Сталин и Путин? Шизофрения пълна!

24

Анонимен

преди 1 месец

Болна нация,която "живее" с великите си мъртъвци! След като сегашните управници се превърнаха в световни политически трупове..

23

VladTepes

преди 1 месец

До РускатаДецата на членовете на ЦК при Сталин са воювали.

22

Сталин=Хитлер=Путин

преди 1 месец

Кафяви и червени фашисти.

21

БАБА МЕЦА

преди 1 месец

А КАКВО СТАВА С ИЗБОРИТЕ В ФАЩ! ИЗБЯГА ЛИ ВЕЧЕ САМОЗВАНИЯ ПУТИН В БЕЛАРУС?

20

Руската

преди 1 месец

национал-фашистка хунта и при Сталин и при Путин действа по един и същ начин. Крепостните гинат като мухи на фронта , а богатите от цк на кпсс и съвременните олигарси си карат кефа .

19

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

18

Рендето

преди 1 месец

Великите Лидери остават велики следи в Историята на света, едни ги уважават, а други се страхуват дори от сяката на Името им!!! Само за 27 години, Сталин преобрази Русия - от най-изостаналата държава с необразоно население, в промишлен гигант с високо образовано население с научна и инжинерна мисъл на световно ниво!!! Разгроми Фашизма и принуди Запада да коленичи пред СССР. И да, ако беше жив, първият който щеше да разстреля щеше да бъде либерала Путин.

17

Фют

преди 1 месец

"Горемикин цитира Сталин за важността на политическото образование на войниците и необходимостта от смъртна омраза на врага. Списанието подчертава, че врагът в Украйна днес е същият враг, срещу който се е борил Съветският съюз, а именно "нацистите. "Само смърт и омраза има в душите на блатните. Няма по-гнусен народ, включително и чебурашките в България.

16

IQ 3.14

преди 1 месец

До Ушанката снимката е добра, само че тия дето направиха цирка след 10 годин нема да са живи да се редят на опашки за купони като 90те. аз и ти ше се редиме.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15 САЩ не смеят да нападнат Северна Корея дето там уж няма какво да ядат та Русия ли ще нападнат? Хаха.