35

Анонимен

преди 4 месеца

До паф хаха,тръмп нищо не може да спре, само *** вярват в обратното

34

Анонимен

преди 4 месеца

пенсионери да нямат право да са политици, защото вижте на какво заприлича света!!! ще се самозатрием от глуспостта на едни дедовци, дето не са с всичкия си!!!

33

мдаааа

преди 4 месеца

Абе сменяй му памперса и го пускай на пързалката....

32

Руснак националист

преди 4 месеца

ПУТИН КАЗА, ЧЕ ПРЕДПОЧИТА ДЖО БАЙЪДН ДА СПЕЧЕЛИ, А НЕ ТРЪМП ! ВСИЧКИ КОИТО УВАЖАВАТ ПУТИН И МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАШИСТКИТЕ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ СА ДЛЪЖНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДЖО БАЙДЪН ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПУТИН!

31

паф

преди 4 месеца

мисля че доналд тръмп ще спре войната, може и с отстъпки от едните и другите! старо к.уче е и е умен и хитър!

30

ПроСоТо

преди 4 месеца

стига де!...Все пак знаете:-"Старост-нерадост"..Човечеството като цяло остарява...А знаете какво единствено предстои на стареца...Вива лас вейгъз !

29

да

преди 4 месеца

да, тая карикатура да му бутнат да подпише собствената си оставка, ще подпише и хич няма да разбере!

28

Мазаляк

преди 4 месеца

Определени кръгове тласкат Света към глобален конфликт за намаляване на чоевечеството. Това се постика със спускането на лидери като Байдън, Макрон Борис Джонсън и други душевно болни ***.

27

Анонимен

преди 4 месеца

На младини бай Байдън е пушил трева.Сега се здрависва с въздуха,и не помни имемето на сина му.

26

смеХ

преди 4 месеца

дъртия кукундел отдавна си е изгубил ъкъла - не разбирам защо го държат още, че и за друг мандат го гласят - кой дърпа тази нескопосана кукла на конци

25

АнонимеН

преди 4 месеца

И ДВАТА КАНДИДАТА НЕ СА ПСИХИЧЕСКИ ГОДНИ ТЪЙ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБЕРЕ ПО-МАЛКОТО ЗЛО А ТО Е БАЙДЪН !

24

Байдан фен

преди 4 месеца

Чичо стига си излагал , от другите че не те срам целия свят го вижда . Ама от тебе поне срама нямаш ли ?!?!!!??? За себеуважение чувал ли си чичо ?

23

Анонимен

преди 4 месеца

Жалка картинка. На този по цял ден сигурно му дават да подписва някакви неща и не знае какво подписва.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Това не е сериозно. Ако този човек командва света и това се толерира............ По вероятно е да е марионетка, но тогава нещата са още по-зле. За каква демокрация говорим, ако това е лицето на най-великата нация, кято иска да е лидер на свободния свят. Очевидно е, че става въпрос за кукла и кукловоди. В крайна сметка не разбирам само възрастни хор с деменция ли са най-добрите кандидати на САЩ? Това ли е най-доброто, което имат?

21

Анонимен

преди 4 месеца

Абе нищо му няма бе, те там така си говорят. Още два мандата ще изкара а ако се напъне, може и повече. Лимонадения Джо, е най-забавния президент в американската история, щото тя не е чак толкоз голяма. В къщи имаме една покривка за маса, дето я е тъкала на пра-прабаба ми свекървата и редовно я постиламе да си ядем на нея. Голямо е вълнението, да ядеш на българска копривщенска покривка, дето е по-стара от Америка.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Те там на по 80 години и косур, се самоизбират, което е странно за Америка, би требвало да дадат шанс и на младите, например на 50-60 години... :)))

19

Роберто

преди 4 месеца

До АзъКанъАзъ7112136860 Ей, къде си бе, пандишпанчо! Хайде довечера да ходим на твоя терен в обществения клозет на гарата и да ти калибрирам входа на кавявия салон. И си облечи онази ефирна рокличка, с която беше на предишната ни среща.

18

Анонимен

преди 4 месеца

то този е напълно дементен , но защо правите хората на канарчета не знам

17

Евгени

преди 4 месеца

Склерозирал дедик с напредваща деменция, дето обитава най скъпия старчески дом - Белия дом.

16

Анонимен

преди 4 месеца

баща ми е с такава диагноза,на същите години ,100% инвалид с чужда помощ,сам дори до тоалетната не може да отиде,и ако отиде сам ,не може да разбере какво да направи,до леглото си е и не знае как да си легне ,да се завие,деменцията е нещо страшно,защо го измъчват този човек.