8

Ха-ха

преди 1 месец

Подходящ е. Има най-скъпия часовник

7

Лозенчанин

преди 1 месец

Още от късното му детство дядо ви Николай е известен и бит от децата в Лозен като хомо-ориентиран. Всички знаем,че само измежду католическите свещеници, които нямат право да се женят, има хомосексуални, но се оказва че не е точно така. Иначе, дядо ви Николай е наследник на комунистически функционери и сега непременно ДС ще го изтипоса за патриарх. Жалко и горко за Българската православна църква!

6

АнонимеН

преди 1 месец

ПАПА НИКОЛАЙ ДА СМЕ ТОЧНИ!

5

Анонимен

преди 1 месец

Отидете в църквата в Пампорово. Там са навсякъде знаци на Римската и Руската империя. И има една "икона" където Свети Димитър пронизва с копието си не ламята, а войник в типично българска средновековна ризница със шлем с три забодени пера с цветове: бяло, зелено и червено. Свещеника каза, че това не бил Цар Калоян, а олицетворение на злото. А иконите са с изцяло метални ръце и дори кръсчетата и иконките са внос от Гърция. Това е в Пловдивска епархия.

4

Анонимен

преди 1 месец

Значи и църквата отива на подчинение на Посолството. Нищо ново.

3

Анонимен

преди 1 месец

На Ники Ролекса от Пловдив му дай само да краде и да тъне в разкош и пари. Да не говорим колко близък беше с ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 1 месец

На 37 години дядо владика. Направо младеж. Владика се става на над 50 г. , когато човек е осъзнал много неща и е помъдрял. Това сегашното е шуро-баджанащина.

1

Анонимен

преди 1 месец

Мдааа, нашата независимост приключва и в църковните дела, след като се слагаме сами под гръцка власт. В момента ни управляват антивъзрожденци във всяко отношение!