11

Анонимен

преди 1 месец

ами мавзолея го взвривихме а тоя си го е заслужил взривяването 1000 пъти повече- милион българи загинали и загубена територия за още една българия - и договор с германската държава да го издържа до живот ако загуби войната- по жестока мъ7рша е трудно да се измислиш

10

Дедо

преди 1 месец

Сакскобургготската лисица дори и от оня свят разделя българите като врагове.

9

Патриот

преди 1 месец

За какво са ни неговите останки ???

8

Ббб

преди 1 месец

Уж нямаше..

7

Анонимен

преди 1 месец

Там ще бъде посрещната от цар Симеон II.... Нема такъв цар що лъжете :)))

6

Не го искаме

преди 1 месец

Да си ги връщат! Що за безочие и наглост! България не е гробище са престъпници! Нито е терен за разполагане на чуждо оръжие! Тая нагла лисица Симеон върна ли милиона евро? Това проклето семейство, трябва да бъде изселено, а имотите заграбени по най- долен начин, да бъдат върнати на народа!

5

историк

преди 1 месец

Още като е станал цар е започнало опоскването на държавата . Тогава са се стрели пътища и ЖП линии , и чуждите фирми са подкупвали депутатите .Сега е точно както преди 120 год. Прочетете книгата -Фердинанд .

4

До 4

преди 1 месец

Този изпаднал комарджия ни докара 2 национални катастрофи за по-малко от десетилетие. Дои българския народ, за да поддържа луксозен живот. Единствено монархо-фашистите го възхваляват.

3

Силно заинтригувАна

преди 1 месец

И защо са ни останките, на старата лисица?!

2

Съответните служби

преди 1 месец

трябва да се погрижат тази церемония да не бъде придружена от просташки изяви. Независимо дали на някого е приятно или неприятно това, че цар Фердинанд ще бъде погребан на българска земя, не бива да се правят демонстративни изяви в такъв ден. Това е церемония в семеен кръг. Фердинанд Български все пак е възстановил царствения статут и независимостта на държавата ни, а също е допринесъл много и за модернизацията на страната. Може да има и укорими страни, но никой не е безгрешен.

1

Анонимен

преди 1 месец

Отчаян опит на Държавна сигурност да предизвика реакция на "патиотичен" вот.