23

Анонимен

преди 4 месеца

САМО ВИЖТЕ НА СНИМКАТА ЗАД ГЪРБА МУ ПИРАМИДАТА С ОКОТО, ТОВА ГОВОРИ ВСИЧКО КОЙТО Е ЗАПОЗНАТ ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.... НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО... НАЛАГАТ ВИ НОВИЯ РЕД В КОЙТО НИЕ СМЕ РОБИТЕ ОТНОВО......

22

Арматури

преди 4 месеца

Край на хартията, отиваме на изпит с готови хакове. Трябва обаче като ходят до тоалетна по време на изпит (да търсят покритие), там също да им махнат хартията.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Всичкото тъъпанар дигитализиран, чипиран и окабелен. Не знаят столицата на Австрия, обаче претенции и чудесии. Все по-неграмотно, зомбирано и претенциозно поколение. Знания - нула! Умения - нула! Иначе искат по 3 бона заплати и са си повярвали, че са незаменими.

20

681

преди 4 месеца

Така де!!! Колкото по-непишещи и нечетящи ученици ,толкова по-неграмотници в държавата!!!

19

Анонимен

преди 4 месеца

направо на четвъртокласниците им пуснете тестове за магистратура сигурен съм че ще има с високи оценки, все ще налучкат някой верен отговор... а преди какво беше пишеш по 2 въпроса после устно те изпитват по целия материал, като имаше минимум обем на страниците по въпросите... Като седнеш да те изпитват устно виждат колко ти стига пипето...То сега няма кой да изпитва защото и те не знаят учебния материал...

18

гост

преди 4 месеца

Тия матури особено в 4-ти и 10-ти клас са абслотютна простотия! Предо 30 години не държахме матури, но бяхме много по-образовани! Върху това ртябва да се замислите!

17

ЮдеюСемитМасон

преди 4 месеца

така Ви Искам - Зависими от Ток и Електронни Устройство - нито 1 от които не може да си Произведете Сами и Не Притежавате - а То Ви Притежава! Идеалната Форма на Р0бство - при това Наричана Гръмко - Прогрес!!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Поредното убийство над Българският народ от страна на гербаджийските ***! Призовавам всички родители към война! Това не трябва да се случва.

15

Анонимен

преди 4 месеца

По стечение на обстоятелствата вчера решавах тестове от минали години по БЕЛ. Има въпроси с отворени отговори, които аз като възрастен не уцелих. Не беше въпроса в смисъла, а в това, че системата очаква правилният стринг. Аз давам отговор на въпрос "Заек. " системата очаква "заек" и съответно не получавам точките. Това на отворени въпроси да има забити отговори конкретни и да се проверява само за тях, а не смислово е простотия без извинение.

14

афроамериканец

преди 4 месеца

Все по-малко хора могат ръкописно, всичко е клавиатури, а скоро и речника на БАН ще се възприеме за правилно множествено число на полицай да е полицаЙ.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Дигитални тъъпанари! Когато тъъпанаря пише, "Оважавам", "Расписка" и "кОпувам" на хартия няма кой да го поправи, но когато е на компютър, автоматично ще се поправя.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ако са като машините за гласуване, бог да ни пази.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Това означава че наркоманите и ромалете не могат да пишат.

10

ф

преди 4 месеца

Да се чете: по-лесно ще се манипулират резултатите и ще пускаме неграмотници

9

ебаси ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 4 месеца

Значи за МАТУРИ може, за ИЗБОРИ не?!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Чак сега ли?!! Колко години е изостанала БГ от образователните методи в света и високите технологии?

7

Дразнят народа

преди 4 месеца

с тези повишения на заплатите в излишните ВУЗ-ове. Трябваше първо да сведат до разумен брой държавните висши училища и тогава щеше да има пари и за високи заплати, и за модерно оборудване, без да се налага правителството да къса допълнителни суми от бюджета. Относно частните ВУЗ-ове - в демократичен режим сме, нека да има и такива, но създателите им сами да намират финансиране, без да се иска от парите на данъкоплатците.

6

Мутрите

преди 4 месеца

Ви правят образованието и затова сте толкова про сти

5

НЛО

преди 4 месеца

Мислил ли е някой за преврата от членството в Бкп зависеше и щата Бкапее Бекапее но после се обърнаха нещата.

4

Анонимен

преди 4 месеца

За съжаление, ако мине едно истинско оценяване на нивото на учениците, резултатите ще са трагични. 30% ще са с резултати над 4. Всичко друго ще е тотал щета. На много хора това им е ясно,но политиката на опростачване продължава. Нон стоп отпадане и подмяна на учебен материал. Повечето нямат желание дори да отворят учебник за учене да не говорим. Нон стоп цигари и енергийно напитки. Явно Няма нужда от образовани и умни млади хора. Тези неграмотни дори висше изкарват после