468

Лудото Ленче

преди 1 месец

Българите бягат от България тия нещастници докарват *** ,но няма да подобрят условията на труд и заплащане !!!

467

хмм..

преди 1 месец

Те винаги са си били тук :) ... Ще се чувстват на собствена земя... Най вече в Слънчев бряг...

466

Анонимен

преди 1 месец

КомунОсманската Империя в действие.

465

Анонимен

преди 1 месец

МЮЗЮЛМАНИТЕ ЧЕРПЯТ ЕНЕРГИЯ ОТ ИНДИЙЦИТЕ. ИЛИ ИНДИЙЦИТЕ ПОЛЗВАТ МЮЗЮЛМАНИТЕ КАТО ЩИТ ПРЕД ХРИСТИЯНСТВОТО. ПОЛЗВА СЕ МPЪСНАТА ЕНЕРГИЯ ИДВАЩА ОТ ИНДИЯ. ИНАЧЕ НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДЕ ТОВА ТОЛКОВА ЗЛO.

464

Анонимен

преди 1 месец

Много си прос Сашее някой задава ли си въпроса ,че 4300лв е еднопос.полета от Бангладеш Държавата ще го плати Държаата ще плати и 60% заплатите им .Държавата няма да събере 2млд. основен приход от данъци всезона ,вместо това ще изплаща обезщетения на безработни от Франция и билеите на хиляди такива

463

БРАВО !

преди 1 месец

ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА НАРОДА СИ ЩЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ЧУЖД НАРОД ! ЧЕСТИТО ГОСПОДИН Веселин Налбантов ! НАЙ-ПОСЛЕ МЕЧТАТА НА Д.С. И РУСИЯ Е ПОСТИГНАТА !

462

Иван

преди 1 месец

Аз на такова заведение не стъпвам, видя ли, че персонала не отговаря на хигиенните изисквания си тръгвам, никой не може да ме накара да остана.

461

Анонимен

преди 1 месец

Започва се. Изгониха българите и ще внасят други. Скоро ще заприличаме на Лондон, Марсилия, Берлин. Не случихме на политици и държавен елит, и се превърнахме в бананова република

460

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 1 месец

През годините зам. председателят на БХРА непрекъснато алармира за намаляващите български кадри по хотелите. Добрите бармани и сервитьори предпочитат да работят в чужбина, където заплащането е много по-добро. Затова на собствениците на заведения и хотели им се налага да внасят работна ръка. А в най-скоро време ще внасяте от там и летуващи !!! Защото иние летуващите като незаплатения персонал отиваме на запад , да летуваме там ! Това искахте г-н Веселин Налбантов, хотелиер и заместник-председател!

459

Анонимен

преди 1 месец

Тук един собственик с 50 виетнамци обслужва хотел с 200 туристи, а в Гърция 20 семейства, в 20 малки хотелчета обслужват пак 200 туристи! Къде ще е по- добре и за туриста и за икономиката? Моделът ни е сбъркан!

458

Бизнесмен

преди 1 месец

Държавен тунеяд и пенсионния примитив скоро ще усетят осъзнаят и разберат значението на думите и написаното Дано пламне и някоя чума/ебола/или вирус да изчисти това племе с мало умни завистливи,прости нищо незнаещите и нищо неможещи вечно искащи от-па-дъци..

457

АББА

преди 1 месец

Ще правим съюз за взаимопомощ АББА. Албания, България, Бангладеш и Авганистан. Албанците дърпат напред, затова са водещи в състава.

456

Анонимен

преди 1 месец

Надали и тези ще поискат да живеят в БГ. Нещо ни е трудно да задържим каквито и да е хора и от най- мизерните кътчета на света... Странно, но при по- скоро близки цени, в Гърция и Испания плащат почти двойно.... Нашият индустриален масов туризъм е съсипия и за ресурсите и за хората...

455

Деша от Бангладеш

преди 1 месец

Ние ше ви оправим кривите чакри.

454

хм

преди 1 месец

Тези някой изследва ли ги, както трябва? После да не ревнат пак за някой уж забравен вирус и как щото не сме се ваксинирали, сами сме си виновни! Тези хора не ги вземат, за да работят по строежи. Тези хора ще са в кухнята, в заведенията, ще мият санитарните помещения. Не ми се мисли, каква поразия могат да направят! Влезте в нета и вижте в какви условия живеят в Бангладеш!

453

Анонимен

преди 1 месец

Налбантов,Алибегов и сие хотелиери още ли са на преференциалните 8% ДДС ставки от парите на народа ?

452

само така

преди 1 месец

отдавна трябваше да стане,българите се самозабравиха с претенците си за за плати,държвата им дава увеличението административно за да гласуват,но фирмите изнемогват,как да плащат на българина на час повече от една европейска заплата на месец,винаги съм се чудел защо не си изнесат бизнеса в чужбина,така хем ще им се свърши работа,хем ще им излезе без пари,но и да се внесат работници също е решение,ще се сложи край на рекета на самозабравилия си пишман бг работник,дето даже и не се явява на работа

451

Анонимен

преди 1 месец

Харе кришна. Идвам да образовам (използвам) мързеливците

450

X6

преди 1 месец

Бангладюгата е 4300 лв полета в едната посока, икономически неграм0тници. С Руски товарни "Антонов и наливно в насипно с-е като жито 'ли ще ги карате. За това сте и ще си останете прости и бедняци, защото дори с прости числа не може да боравите.

449

Емигрант Дания

преди 1 месец

Страхотна идея на ДС имате напредък на прав път сте към ЕС скоро е сте в клуба на богатите. 15г съм в Дания, семейството, децата ми дори не знаят български! Нито старата нито ви новите българи липсвате на някого,смешни и жалки ***.