149

Колелото

преди 1 месец

Се върти....и каквото и да правиш като си от обречените част от историята все губиш. Същото е и за баните руснаци...ако победят Украйна....това са неимоверно много разходи за окупация, нов подтик за обединение на целия свят срещу агресора русия,увеличените на разходите вза военни цели и рублата от 35 ст, стана на две ст, а след година две и 0,02 ст. Ако пък загуби русия, путин ще отиде на ешафода ....при всички случай русия губи,света печели ....

148

Няма нищо верно!

преди 1 месец

Авторът Петър Бойчев не за първи път си позволява да публикува свободни съчинения, както са му наредили! Публикуваното няма нищо общо нито със статията, нито с оценката, която цитира! Това е тотална дезинформация! Не се оставяйте да ви манипулират!

147

Анонимен

преди 1 месец

Беларус са зле, защото нямат война и сащокрация. Украйна е добре, защото е свободна да загива и да се смалява.

146

Пак по опорката?

преди 1 месец

До Анонимен 159: Тя, ракетата, която уби двама полски трактористи наистина беше украинска зенитна ракета. Зелянски два дена л'ъга, че ракетата била руска, но след като и дядо Байден му каза, че "като се има в предвид траекторията и, това е много малко вероятно" накрая млъкна. И случаят изчезна от медиите.

145

Помним..помним...

преди 1 месец

До Помнете! Ти като последна дуупка на соросоидния кавалл не четеш други източници на информация и вероятно инструкциите от Козяк до теб ще достигнат последни. Пентагона вече го заяви в прав текст а Байдън го потвърди.АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ НЯМА ДА БЪДАТ ИЗПРАЩАНИ В УКРАЙНА и САЩ няма по никакъв начин да участва в конфликта със жива сила. Каквото оръжие продадат на Зеленски това ще е.НЯМА да има директен сблъсък САЩ - Русия.САЩ не го искат.А още в Риад казаха че Русия ще си запази Донецк и Луганск.

144

Анонимен

преди 1 месец

какво Пентагона, САЩ никога няма да воюва с Русия, те винаги са били съюзници, Байдън каза, американски войници няма да бъдат изпратени в украйна, а когато Полша поиска активирането на чл. 5 след убийството на двамата поляци, каза ракетата е украинска, ама зеленски казал, това не е доказателство и още, чл. 5 означава всеки член на НАТО да се включи по собствено желание както може, така че да си създадат коалиция на желаещите.

143

Анонимен

преди 1 месец

Ми нещо нищо не дума пентагона.

142

Помнете!

преди 1 месец

Обожателите на военнопрестъпника Путин да не забравят, че последната дума в Украинската война ще бъде на Пентагона.

141

Анонимен

преди 1 месец

Що, досега да не са и малки загубите.

140

Бай Иван

преди 1 месец

Това беше ясно от самото начало, само на шепа индоктринирани психопати, наследници на бившата соц. номенклатура у нас все още има се привижда хохленска победа ;)

139

САЩисан вие на луна

преди 1 месец

К0зяците вийте ли, вийте, вийте, белким ви олекне та да сте умни и красиви за София прайд.

138

анонимен келеш

преди 1 месец

до008 Че кво ни е дереджето бе кАпейка?:):):)Гледай по новините довечера да видиш какво чудо е пак по магистралите кога цяла България се прибира от почивката за празниците:):):)Аз този път пропуснах мега задръстванияте,че снощи бяхме на бал на сина на един приятел.В Джанъм направихме мазаляк до по светло:):):)Ти,ако нещо си недоволен от живота в България бегай при Вовата в Русия бе,кво правиш тук като не ти харесва?:):):)

137

България над всичко

преди 1 месец

победата може да е пирова за Русия, но поражението за Запада в тоя конфликт ще е пълно и позорно хахахахахахаха.. цяло НАТО от богати западни държави, победено от една Русия хахахахахахаха

136

вгз

преди 1 месец

Окрайна ще загуби територии до края на годината, без значение от американската и европейска помощ. Вижте колко внимателно американосите изчислиха кога да дадат следващата помощ и колко да я забавят. Сега неминуемо Русия ще набие Окрайна. А това тласка европейците към опит вече по друг начин да спрат руското настъпление. Забележете обаче как европейските армии имат основно американско оръжие. Тоест, когато / ако решат да го използват и свърши, американосите ще продават на Европа.

135

Кравар

преди 1 месец

Ноу шит?

134

008

преди 1 месец

До 146. И ти на Баце ли се кефиш? То затова сме на това дередже заради такива като Баце, Кокорий и Кирил.

133

Чери00

преди 1 месец

Абе много сте луди да си помислите че някой от ЕС или САЩ ще отиде да се бие за Украйна след експиримента на Франция и помитането на Чуждестранния легион!Това е Русия бе байно, не е Уганда и тя знае какда се бие и да побеждава!

132

истина

преди 1 месец

Запада се прецака сам, трябваше да се преговаря когато Украйна беше постигнала някакъв превес, но за съжаление някой хора си въобразиха невъзможни неща без да погледнат историята. Русия започва зле всяка война и после постепенно с цената на много жертви успява да влезе в час и да направи обрат. Сега за Украйна единствения сценарии е да влязат войски на НАТО - Полски за да запазят това което ще остане от нея.

131

Анонимен

преди 1 месец

мобилизацията била причината, колко още трябва да загинат, вече и старците са включени, жените и децата ли ще мобилизират вече и за какво?

130

анонимен келеш

преди 1 месец

Нашите кАпейки още не могат да се примирят,че в България никога вече няма да се върнат времената от комунизма и социализма и големия и малкия брат:):):)Сега на изборите пак ше ги натикаме в ъгъла!Само ГЕРБ на Баце ше има повече% от кАпейкаджиските Възраждане/БКП и Мая/Ваня:):):)