64

български избирател

преди 1 месец

До Анонимен 56...добре виждам че се правиш на ОТВОРКО.Задавам ти тест-дай ми цените на 1 кг. свинка вратна пържола без кост,1 кг.свинско филе,1 кг.свински ребра,1 кг.свинко месо -от плешка без кост,1 кг.свинско месо от бут без кост,1 кг.млечен кашкавал от краве,овче,козе и биволско мляко,1 кг.сирене от краве,овче,козе и биволско мляко,1 л. олио,1 л.зехтин,1 кг.захар,1кг.сол,1кг.домати,1 кг.зелена салата-маруля,1кг. чушки червени,1 кг.картофи,1 кг.череши.1 кг.ягоди и т.н...за да ги сравним!!!!!!

63

Гений

преди 1 месец

До Анонимен 63 Верно ли за това е избягал, и за да избяга от "европейските корупционни проекти " е отишъл в Испания -държава от ЕС.

62

Анонимен

преди 1 месец

До 60. Обяснение защо е избягал може да даде само Зуека. Може би не иска да гледа по-нататъшното пропадане на България по хлъзгавото нанандолнище на европейските (корупционни) проекти, курирани от всевъзможни безкритични европейски и български бюрократи!

61

До Българин 43

преди 1 месец

И аз съм забелязал нещо подобно: оплюва се всеки успял и признат в чужбина българин. Захванаха се и с националните ни герои, все по-често чета обиди и лъжи по адрес на Раковски, Левски, Ботев, Стамболов...

60

Анонимен

преди 1 месец

Ето други цени за тези, които твърдят колко "евтино" били храните на Запад спрямо България: литър и половина минерална вода - 0.9 евро (1.75 лева), ягоди 0.4 килограма , 2.40 (килограм 6 евро), литър зехтин Бертоли - 20 евро, литър олио - 3 евро. И това не са луксозни версии на тези продукти а средния клас.

59

Анонимен

преди 1 месец

Беглец, прави изложба? Защо е избягал? Май беше некаква популярна тв звезда, а те не живеят в бедност. Обяснете моля!

58

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Той избяга в Испания точно след като ИТН спечели изборите. Не иска да живее сред гласуващи за чалгаря.

57

nimportequi

преди 1 месец

А Заека ще прави ли изложба?

56

Анонимен

преди 1 месец

До български избирател Не само, че се продава, но това е стандартен грамаж. Що се отнася до термина "смесен", това не е "лаф", а съвсем нормално търговско описание и обозначава, че брашното от което е правен е съставено от повече от една зърнена кулутра. На немски е "гемишт" тъй че явно си "запознат" с тази индустрия колкото аз с управлението на космически кораб. Дотук само аз давам КОНКРЕТНИ примери, ти само ми обясняваш колко си емоционално засегнат.

55

Анонимен

преди 1 месец

Мога ли да се обърна към тези, които наричат Зуека "предател", и да ги попитам какво точно е предал?

54

Анонимен

преди 1 месец

До Пловдив Разбира се, че си нямаш представа за какво пишеш. Европейските сирена тип "кашкавал" ЗАПОЧВАТ от 17-18 евро за килограм и стигат до ... последно купувах за Нова година френски за 70 евро килограма (мога да посоча точно откъде дори). Това, което наричаш "кашкавал" е "технологично" сирене "тип Гауда" и няма нищо общо с оригиналния продукт, освен че прилича на него на външен вид. Все едно да си купиш българско сирене, но от тия, дето в тях няма мляко.

53

Анонимен

преди 1 месец

Много станаха художниците, взеха си пречат.

52

български избирател

преди 1 месец

до Анонимен- 50....еее стига бе...за канарчета ли ни мислиш нас българите...килограм хляб в Германия не се продава а и у нас не се продава...а за ЛАФА-"тип смесен" ти пиша Отличен -6...

51

Пловдив

преди 1 месец

Разбира се,че храната в големите вериги,е по-скъпа тук,отколкото в Германия.Факт.Перленбахер-29цента,тук над 1лв.,кашкавал750гр.-4,99евро,тук 15 лв.,примери,колкото искаш.А тук,те(веригите)плащат само данъци,печалбата заминава на запад.Благофарение,на антибългарските политици.

50

Анонимен

преди 1 месец

До български избирател Защо да се бъзикам? Маслините са съвсем нормален продукт. Добре. Килограм хляб тип смесен - Германия 2.70 евро ( 5.35 лева) в България 2.40 лева

49

Анонимен

преди 1 месец

Кобурготския няма ли и той да преоткрие рисуването и да замине за Мадрид?

48

български избирател

преди 1 месец

до Анонимен 44...Ти бъзикаш ли се??? Ние в България не ядем само маслини едри-едри"Каламон"...я ми дай цените на месото,рибите,млечните продукти,хляба ,зеленчуците и т.н. от малката кошница/ако ме разбираш - РИЕШ ЛИ?/.

47

До 29

преди 1 месец

То знаеш ли колко кебабчета е изял и колко ракия е изпил ганюю на трети март??? Ти знаеш ли колко хора и кючеци е издрусал ганюю на пилона на Рожен??? Как да не е дал на България?Алооу, ганюю е патрЕот, а не продажник.

46

Старозагорец

преди 1 месец

на пиадестал се издига бездарието, какъв художник е този?после се чудете от тоталната профанизация във всички сфери.

45

Striker

преди 1 месец

Аз бих ги разгледал, пичага е.