125

Анонимен

преди 1 месец

Пропуснали сте Еритрея и Централната Африканска Република. Да питам - вие в коя от изброените държави бихте си пратили детето - Иран, Индия, Северна Корея.Не ми отговаряйте.

124

Джон Ленън

преди 1 месец

Войната е свърши,коато вие пожелаете.

123

Томас Елиът

преди 1 месец

Злото на света е заради хора,които искат да се чувстват важни.

122

комплексирано джудже

преди 1 месец

с име......шутка ха хах Путин похарчи 200 милиарда долара за безсмислената война.ако ги беше раздал на руснаците всеки руснак да е милионер в долари. Нямаше да харчат пари за погребения а за почивки и забавления..ха.ха Да им се чудиш на акъла на руските прасета.. предпочитат да се въргалят в окопите дето има кал ха хаха

121

Анонимен

преди 1 месец

България винаги е била на губещата стана ,доказа го и сега .Ето защо не е в този списък.

120

Offf

преди 1 месец

Какво се първите бе русофили, вие не четете ли кои са страните ... Лаици

119

Анонимен

преди 1 месец

Санкциите НЕ работят. Набийте си го в празните глави, атлантици!

118

Андрей

преди 1 месец

Целият свят подкрепя Русия и я смята за надежден партньор който държи на думата си! От другата страна са 60 държави наречени колективен запад който освен, че не държи на думата и договореностите подпалва конфликти по целият свят и оставя разрушени страни без переспективи за бъдещето си!

117

Копейкин

преди 1 месец

Ами защо забравяте Еритрея, Джибути и Тонга? И за мен мълчите. Радев, Борисов, Нинова и останалите къде са в списъка с приятели на снажния Путин?

116

Анонимен

преди 1 месец

185 Ако Русия победи Украйна няма да има нито България, нито твоя х...й.

115

Анонимен

преди 1 месец

Западът трябва да наложи пълни санкции на Русия и на страните които й помагат, пряко, или косвено. Както и да достави още модерно оръжие за Украйна. Ако иска тя да победи.

114

Анонимен

преди 1 месец

СЛАВА НА РОССИЯ!ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!

113

Виктория Нюланд

преди 1 месец

Фак дъ ИЮ !

112

Бул

преди 1 месец

През коридора та у банята ми е за Русия или някой друг, БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

111

анонимен

преди 1 месец

САЩ и днес плащат милиарди на Русия за уран, без който не може ядрената икономика, а половин европа внася руски газ и петрол....за какви санкции бръщолевите?

110

ало ало

преди 1 месец

защото братска русия е стегната държава, а у нас - отвсякъде раз.врат, политически, икономически, хуманен...е, следваме европейските ценности!

109

100 рубли

преди 1 месец

Вече 2 ст.....за какво спасяване става въпрос? Дори и копейкин и радев не искали вече рубли......и са прави хората.

108

вгз

преди 1 месец

Още едно доказателство за жалкия американски онанизъм: САЩ са първата страна в света, която разработи умни бомби, които имат чип и могат да се управляват прецизно. В момента руснаците нанасят най-големите си удари в Украйна именно с помощта на "собствени" умни бомби. Колко да са собствени? Чиповете, с които се управляват на всички държави в света, са америански. Товариш Бай Дън даде чиповте пак през трети страни, които да не водят към САЩ.

107

вгз

преди 1 месец

Обърнете внимание, че когато руската армия ядеше бой поради по-лошата комуникация, САЩ (вътрешни комуникации президент-Пентагона-Мъск) даде достъп чрез 3-ти страни, които да не водят директно към САЩ (Саудитска арабия, Катар и други, които са традиционни американски партньори), дадоха терминали на Старлинк и на руснаците, за да не загубят войната. Товариш Бай Дън продава и на Украинците и на руснаците. Не му вярвайте, каквото и да каже.

106

вгз

преди 1 месец

САЩ са инвеститор N1 в Русия, СЛЕД налагането на американските санкции, много ПРЕДИ да започне войната. Преди САЩ да наложат първите си санкции, най-големия инвеститор беше Германия с 4 пъти по-голяма инвестиция спрямо втория - Великобритания. Чрез санкциите, САЩ кара другите инвеститори да се отдръпнат, за да и направят място и САЩ да заграби целия им пазар. (Което е случи в по-голямата си част.) Американски кораби карат руски газ до Европа и му добавят доза демокрация и свобода. :)