95

Анонимен

преди 1 месец

Русия е просто един голям бизнес за запада.Така беше преди, така е сега и в бъдеще.Прекалено е видно.

94

НЯКОЙ

преди 1 месец

Този явно не е разбрал, че ако съюзниците отменят ограниченията Путин ще им отмени използването на тактическо ядрено оръжие, ама който разбрал разбрал.

93

Анонимен

преди 1 месец

Украйна и Тусия НЕ са във Война, защото Акт на обявяване на Война НЯМА. Западът може да доставя оръжия, разузнаване и наемници, но също така носи отговорност за използването им. При липса на Война, Боширов и Петров ще продължат да взривяват оръжейни складове в ЕС, и ще са в правото си. Всичко доставено в Украйна е законна цел. Страхливците от НАТО, обаче не обявяват война на РФ, с което бавно и жестоко убиват Украйна.

92

Анонимен

преди 1 месец

Поредната руска гражданска война. Ще свърши с победа на руснаци.

91

Анонимен

преди 1 месец

До 3.14 От люлин по добре хвани метрото за центъра и там ома много видове бира. С рейса ще пътуваш поне половин час

90

НАТО = смешници

преди 1 месец

НАТО са безпомощна банда смешници. Руснаците има направиха военната техника за смях.

89

Анонимен

преди 1 месец

Че те с какво бомбандират мирното население в Белгород?Кой ги снабди с касетъчни боеприпаси?

88

Елочка Шчукина

преди 1 месец

До IQ 3.14 "Натовските офицери" ще имат прайд през юни в София. Ела да ги видиш какви са шарени.

87

Анонимен

преди 1 месец

А защо се слагате да се биете с русите?Каква е тази война.Единият да бие, другият да го бият и да няма право да се бие.Смях.Зеленски, отивай си , не виждаш ли , че просто си един актьор в чужда пиеса.

86

Анонимен

преди 1 месец

Едно е сигурно, че руснаците са специалисти по граждански войни.

85

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна руснаци воюват с руснаци. Другите само наливат масло в огъня.

84

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименмда, само че дилемата е или билет за рейса от люлин до центъра, или бира. така че половината филм го пропускаме

83

Анонимен

преди 1 месец

Тези сега са на етапа да плашат другите и да си дават кураж. Следващия етап е мълчаливият. Следва гръмогласния оплаквачески и накрая е умиллващият се период.

82

Анонимен

преди 1 месец

Столтенбирк: Бъра, бъра, два чедъра.

81

хммм

преди 1 месец

Всички крякат и призовават останалите, но на никой не му стиска да действа. Какво ми призоваваш бе папагал нали си генерален секретар, айде давай началния тласък, банда смешници. Аз не чух някой от управляващите на запад да изкаже тревога по отношение на това колко хора умират в Украйна, всички единствено говорят за оръжия и пари, за тези хора на запад няма нищо свято и тоя и Урсула и онзи клоун просяка Зеленски. Аз не знам обаче в Украйна народа не му ли писна да го претопяват през 50 години...

80

Анонимен

преди 1 месец

И този го пере деменцията вече. Щял да задейства член пети на отан при кибератака. Всеки петокласник с компютър може да инициира кибер атака. Стой та гледай.

79

Анонимен

преди 1 месец

До IQ 3.14 Много искам да видя сцената как някой руофил *** се опитва да се доближи до НДК, но понеже не знае откъде ше му дойде, е една напред две назад докато сумти нервно и най-накрая решава, че не си струва и ще чака "братушките" и отива да си купи от магазина бира и да сяда да "громи" поо форумите. :))))

78

Анонимен

преди 1 месец

До ПроСоТо Ти си нямаш представа какво е ставало във Виетнам и коя е била силната и слабата страна. Поначало си нямаш представа, че във Виетнам виетнамци воюваха с виетнамци. Останалите се намесиха на една от двете страни.

77

Анонимен

преди 1 месец

Войната трябва да ескалира до ядрена. Така над 70% от хората ще си заминат.

76

ха-ха-хи РЕЦИПРОЧНО

преди 1 месец

Русия има право да се защитава от НАТОВСКИТЕ оръжия и за това има право да ги унищожава навсякъде не само на територията на Уркия ,а също така и да сваля от Космоса спътниците на САЩ и НАТО които им предоставят логистична подкрепа!!!!