81

Анонимен

преди 4 месеца

До . Русия ВЕЧЕ щеше да е хвърлила бялата кърпа, ако не беше помощта от Иран и Северна Корея.

80

someone

преди 4 месеца

До Мужикмечти, ходи си пий ракията

79

.

преди 4 месеца

Къде сте тръгнали бе, натюфчета?! Русия е непобедима! Ако ще и целия свят да се стовари върху нея! Изобщо нямате грам представа с какво си имате работа!

78

Ббб

преди 4 месеца

териториалното разширяване трябва да бъде осъществено до началото на 2025 година. По-късно обаче съобщението беше свалено от сайта на военното ведомство.Решили са да избързат, то е ясно, не им се чака до 2025.

77

Алекс

преди 4 месеца

Неслучайно прибалттийските държави са най-активни в помощта си за Украйна.Знаят,че те са следващите.Дано Украйна унищожи болните амбиции на изперкалото Жуже.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Русия направо че попилее гейтаците от нпотата, от шамандури пискат, още не са видяли ракета.

75

Развеселен

преди 4 месеца

До Ястреб Османлията Ц, "обяснението" ти е типичната реторика на анитваксърите, която няма общо с реалността. Между "друсанията" питай колежката да ти обясни що е то негатив байъс. Другото е, че антиваксърството е просто симптом, както и вярването в други конспирации. Симптоми са за това, че човека чувства, че е загубил контрол върху живота си. И като ти го обясни не си го изкарвай на нея, тя не е виновна.

74

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО да върне шамандурите.

73

Ястреб Османлията

преди 4 месеца

До Развеселен - Аз не съм психолог, но всяка нощ друсам една психоложка. Имам 2 деца, Аллах да ги благослови! И да, обясних ти как се познават антиваксърите. Не е нужно да си психолог, достатъчно е да имаш само 3 фунцкиониращи мозъяни клетки за да разбереш, че никой ингелигентен и начетен човек не вярва на тези измислени ваксини. Хайде сега отиди да си поиграеш на псхихологче.

72

Развеселен

преди 4 месеца

До Ястреб Османлията А сега можеш ли да разбереш как познах така точно? :) Има си обснение и то напълно научно. П.С. Доктор по Психология съм.

71

Развеселен

преди 4 месеца

До Ястреб Османлията Ти колко деца имаш? :)

70

Анонимен

преди 4 месеца

Естествено появи ли се руски кораб ще бъде изпратен на дънотото . Нормално.

69

До кокошката

преди 4 месеца

Която се мисли за ястреб : Абе ти знаеш ли какъв процент от населението в Турция са истински турци ? Та там е пълно с българи, западноевропейци, араби, кавказци, кюрди, и други, които правят прираста ! Така че айде млъквай вече, стига с тая банална пропаганда !

68

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС о Нато трябва да стоварят 1М армия на границата и да си знае, че ще има екшън и границата ще е от 1942 зимата

67

До 36

преди 4 месеца

Абе ейй, Климент Охридски е изпратен в Охрид и назначен за епископ там лично от цар Борис I, и е първият, който извършва официално църковно богослужение на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ! Така че , първо отдай Слава на Бога, който ни е изпратил тая благодат, после на нашия цар, който реши да я приеме (от Моравия бяха прогонени), и после на Свети Климент Охридски и другите създатели на азбуката ! Разбра ли, рускаподлого !

66

Мужик

преди 4 месеца

Одъртееее злото джудже, скоро ке пykне и ще мирясат пияните мужици. Малко търпение!

65

Ястреб Османлията

преди 4 месеца

До РАзвеселен - Разбира се че позна бе колега. Не се иска да си от жилото на баба Ванга или дядо Ванго за да проумееш че всеки интелигентен и начетен човек е против измислената им ваксина.

64

Ястреб Османлията

преди 4 месеца

До 60 - Ами, да видим какво казва статистиката кой с кого прави секс. Година 1925, населението на булГЕЙристтан е 5 милиона, на Турция - 15 милиона. Година 2025 - населението на булГЕЙристан е 5 милиона, на Турция - 85 милиона. Един приятелски съвет към юнаците български - опитайте секс и с жени. Едно, може и да ви хареса и второ - може да ви оправи демографията. Защото ако извадим общи брой на манггассаритее, в булГЕЙристан останалите българи няма да можеде да напълните един стадион.

63

аз

преди 4 месеца

Естонците ще ги поставят пак.

62

Ехо

преди 4 месеца

Дане мислите че членството в Нато ще спаси Естония и другите пекенези на сащ?!Ако Русия реши нещо?!