130

Анонимен

преди 1 месец

Всичките си недостатъци, украинците ги приписват на руснаците с обратен знак!

129

Путинските фашисти

преди 1 месец

се усраа

128

Анонимен

преди 1 месец

ВОЛЧАНСК бе ***,не Вовчанск,една статия не можете да препишете правилно.

127

Анонимен

преди 1 месец

За Милошевич чувал ли си е гумно мазну

126

Анонимен

преди 1 месец

Само един сармат ще реши всички проблеми на България.

125

хе хе хе

преди 1 месец

Според нашенските атланти /и началниците им/ ситуацията е следната: Русия е много слаба и постоянно търпи поражения от Украйна, икономически затъва, ще се разпада. Същевременно Русия е най-голямата заплаха за целия Запад и постоянно се кани да нападне Европа. Няма как двете изречения да са верни. Хубаво е атлантите и началниците им да се уточнят, защото звучат като някои шизита. А напоследък и така изглеждат, особено началниците:)

124

Анонимен

преди 1 месец

До Василев, а нещо за Азърбейджан дя кяжеш, санкции ще има ли? И понеже говориш за нападения над независими държави, я си припомни кой бомбардира Югославия, причина имаше ли, или целта беше да се направи американска база в Косово и да се заложат бъдещи конфликти. Все пак, това не е агресия, това е раздаване на демокрация.

123

ахмак петко

преди 1 месец

незнам Руснаците колко са затънали ама Бг е гарант за взетите кредити от украйна от калви ли не банки така че ние сме яко в казана ,кой разбрал разбрал ,

122

Анонимен

преди 1 месец

Даа мрът дай.....тяхната мамаша гадна дай....

121

Василев

преди 1 месец

А как мери Русия с какъв аршин, когато Чечня искаше да се отцепва от Русия, как постъпи???Украйна как да постъпи???Агент Франки Бремър!ЦРУ!!!

120

БГ сме Украйна

преди 1 месец

Слава на Украйна.. давайте без руски военнопленици и без пощада. Светът ще ви е благодарен .. българите два пъти.

119

Василев

преди 1 месец

Чий к.р търсят руснаците в Украйна???Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

118

Обективен

преди 1 месец

До Василев - а как може осем години " демократичния свят" да гледа как ежедневно бандеровците обстрелват и убиват мирни жители на самопровъзгласилата се кримска република ? Вместо " демократично" да я признаят ,след като там живеят 95% руснаци. Така,както признаха Косово и засипаха Сърбия с бомби ,когато косоварите се самопровъзгласиха за република. Защо краварите и "демократичните" европейци мерят с различен аршин едни и същи събития?

117

Нищо ново

преди 1 месец

Руската армия и в Бахмут и Авдеевка уж беше затънала, но само докато изчисти украинските части от там.

116

Анонимен

преди 1 месец

10 сблъсъка на направление Купянск, едното е успешно отблъснато, а останалите девет? За тях нищо не пишете.

115

Маслов

преди 1 месец

Да затънат и там да се издавят, дано - това се полага на агресорите и бандитите !!!

114

Анонимен

преди 1 месец

А термоядрени взривове във бе-гетото кога ??????

113

Сата НАТО

преди 1 месец

Преводача, бъркате глаголното време бе, ДВЕПМ ! Двайсе деня вече как ордите диви се бъхтат пред Вовчанск, аз още в първия ден ви казах, че това е безумна идея и акт на безпомощност. Военният успех в такава война се постига само с концентрация, а не с разпиляване на усилията на различни направления. Само че Просията няма логистичен капацитет да закара тези диви орди на Донецкото направление и да ги снабдява, затова решиха да ги фърлят голи и боси срещу укрепента линия пред Харкив.

112

vale_karo

преди 1 месец

До Анонимен Абсолютно не си прав. Единствени печеливши ще са собствениците на предприятията от военно - промишлените комплекси. Всички останали са губещи.

111

Василев

преди 1 месец

Не може да се нарушава международното право и да се напада съседна страна окупирайки територии и провеждайки политика на геноцид!Няма друг такъв аналог в света, и поради тази причина Русия трябва да бъде наказана!И как ще бъде наказана???Като се занули икономически и тогава ще останат едни гладни варвари с ядрени оръжия, което ще бъде още по-страшно, както беше след края на СССР!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!