244

Анонимен

преди 1 месец

Шведите кво се дуят, да не мислят, че НАТО ще ги защити. Те тръгнаха против Русия и развалиха отношенията си с нея, сега разправят, че Путин ги заплашва. И те самите не си вярват.

243

Ха ха ха

преди 1 месец

Швеция ... тия знаят ли какви са изобщо?

242

Анонимен

преди 1 месец

Идват нови оръжия. Нови държави ще се пробват да подчинят света.

241

анонимен

преди 1 месец

Путин както ги е хвърлил двете си очи, тъй ще си ги прибере. Ще остане с пръст в устата. Швеция не му е Украйна, ще си счупи ченето там, защото се опитва да отхапе хапка, която не е за неговата лилипутска уста.

240

КАРЛ-ГУСТАВ 8и ОЛСЕН

преди 1 месец

В ШВЕЦИСТАН НАЙ-ДОБРЕ МИ БЕШЕ КАТО БЯХ В ''МАЛКИЯ МОГАДИШУ'' !!..ТАМ ИМА МИЛИОНИ БРАТЯ СОМАЛЛИЙЦИ, И ВСЪЩНОСТ МОГАДИШУ В СТОКХОЛМ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ИСТИНСКИЯ МОГАДИШУ = СТОЛИЦАТА НА ШВЕДСКА СОМАЛИЯ И ПЕРЛА НА ИНДИИСКИЯ ОКЕАН, НА ТРИ ГРАДУСА ОТ ЕКВАТОРА (250 км) !

239

Бонго Бонго

преди 1 месец

Путийн яйде велики лайхня и като пие водка става 2 м висок.

238

Trump2024

преди 1 месец

240, Крим е руски, да де те това вече го правят уж от 2013 когато Русия взе Крим и обонго мигаше на парцали...та до ден днешен. Сега либерастите се събудили и решили че санкциите нищо не били постигнали. ДемоНкраДска клоунада

237

Анонимен

преди 1 месец

Путин само има капацитета да ебеМайката на всички либерастичниОтпадъци. Ще ходят нас рани дълго време. Айде наред са и другите викинги-до-скоро-новолиберастичниФъшкии, където им изнасилват дъщерите и жените ежедневно по улиците, но те са толерантни.

236

Крим не е руски

преди 1 месец

Русия се държи като стара незадоволена мома която прави всичко възможно да я изнасилят *** от Алабама - части на НАТО..ха хахаЕ няма как. Просто ще я погребат без секс ха хаха

235

радвайте се ако е

преди 1 месец

само острова, да не ви вземе джендърската държава. Шведите щели от там да помагат за сигурност на натовските държави, смешници.

234

Анонимен

преди 1 месец

Тия пък! Притрябвал му е на Путин шведския халифат. Биха ги на Полтава, да си гледат 82-рия пол и джамиите.

233

Анонимен

преди 1 месец

Шведистан е пълен бърквоч. Над 10 пъти е скочила престъпността от 2000 г. досега в скандинавската джамахирия. Подлудиха ги сомалийци, афганистанци, сирийци - изнасилвания, грабежи, побои. Малмьо мяза на Кербала - в арабския квартал да те е страх да излезеш. Лично го посетих миналия ноември.

232

Ахахахах

преди 1 месец

Кво стана бе шведи долни , страх ли ви хвана кво ??? Ще ви взима каквото иска , той може а Вие само можете да мънката и да си приказвате празни приказки хайдеее пътеките

231

Анонимен

преди 1 месец

Дженддърмените как разиграват фейк сценарии, защото търсят пряка конфронтация. Губят влияние, губят новия световен ред, губят финансовата система. Спешно им трябва война. Сами си отглеждат "диктатори", заради които да осмислят съществуването на военните си блокове и военно-промишления комплекс. Винаги им трябва един лош. Може да е Саддам, може Кадафи, Милошевич, Ким чен Ун, сега Путин. Лош винаги трябва да има, който да иска да им отнеме либераастията, но те със зъби и нокти ще я вардят.

230

Христо Христов

преди 1 месец

Путин е хвърлил око и на кюлотите на Плевнелиев.

229

Анонимен

преди 1 месец

Швеция иска да вземе цялото море за нея и на другите не може да минават.

228

Христо Христов

преди 1 месец

Тоя кат мечката дет скачала в самолета.... Ама няма крила. Шведите си заслужават да бъдат мачкани от Путин.

227

Анонимен

преди 1 месец

И САЩ са окупирали Гренландия но шом е НАТО и САЩ може.Русия не.

226

По същество

преди 1 месец

Шведите на равен път ще се спънат. Само си създават проблеми и сами се филмират. Никога, никъде, по никакъв начин не съм чул на Русия да й пука за Готланд. Никога в историята. На Готланд му трябват 1-2 калибра и спира да функционира. Най-тъпата стационарна база в света, за която руснаците знаят от векове.

225

Анонимен

преди 1 месец

Викинзите блокират Русия както Украйна се опитваше с газа. Норвегия крадне петрола на океана и си пълни гушата без да плаща на останалите държави.