36

Анонимен

преди 1 месец

Образование ''0'' , излишни манифестации !Народа отдавна не почита празниците си , новите ''ценности'' опорочиха всичко българско , държавата стана частна собственост ...България се управлява от ЧЕТИРИ посолства , чуждото е на мода . И както се изрази Чапа :''Много ме е страх , ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ТАМ , че в целият свят да се говори само ЕДИН ЕЗИК , И ДА СЕ ИГРАЕ САМО ЕДНО ХОРО ''... Ами идва и това време !

35

Анонимен

преди 1 месец

А вашия просперитет е дълбоко свързан с повсеместна измама, системна корупция и дълбока липса на морални принципи.

34

Анонимен

преди 1 месец

Чорапа пак занарежда клишетата.Тоя е егати лаладжията.Пълен въздух под налягане !!

33

Анонимен

преди 1 месец

Днес всеки български политик трябва да напомня на путин, че русия е получила кирилицата от българските свещеници на цар Борис 1/ цар Симеон Велики/ цар Петър 1

32

Анонимен

преди 1 месец

Просперитетът на едно общество е свързано с корупцията! В БЪлгария няма политици, това са комунистически възпитаници които освен да бълват лозунги друго не могат. БГ политиците на международната политическа сцена са като чавдарчета в сравнение с политиците на другите развини страни

31

хюго капет

преди 1 месец

Десар и руски агент рамо до рамо към светли бъднини върви

30

морски

преди 1 месец

Тук живее най-добре, който знае и да лъже и краде.

29

от киреча

преди 1 месец

А бе,президент измислен,просперитетът на една държава зависи от човека,който я води и от неговите качества!Франция на Наполеон е едно,а Франция на Петен е друго!СССР на Сталин е едно,а СССР на Хрушчов и Горбачов нещо съвсем друго!България на Живков е едно,а България на молеца академик и боко пак добре че я има все още!Въпроса е:Защо не си гледаш самолетите,ами се пъхаш дето не ти е работа!?:)))

28

Анонимен

преди 1 месец

Държава без население е закрита. Образованието не ражда,

27

Анонимен

преди 1 месец

просперитетът на едно общество Е свързано със знанив, но не със знаниеТО. Знание не е равно на образование, училищно образование. В момента в ЕС управляват хора с образование, но без знание, даже с тотално игнориране на постиженията на човешкото знание и опит, включително създаденото и преживяното на територията на техните държави.

26

Анонимен

преди 1 месец

Радев, един от малкото разумни политици у нас! Не продал се на посолството.

25

Василев

преди 1 месец

Знанието е да знаеш, че всички държавни служители на високи постове и всички кметове на големи градове, всички опозиционни лидери имат нещо със службите на държавна сигурност бивши и настоящи, или са потомци на верни кадри от първия ред!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

Кирило и Методи, Володимир Димитров майсторв, така е правилно. В чест на братята ни от Окраина.

23

Анонимен

преди 1 месец

Нали вече ви управляваше един академик, Мики Маус Денков? Да не би да станахте по-богати? Изберете пак Кукубенд да ви управлява и не се правете на много умни и знаещи.

22

Анонимен

преди 1 месец

Колко пъти ни възраждат?И все към светли бъднини, вървим...А колко светло/тъмно ще ни кажат,че е било преди черноризците...Пламък ли ни свети или луминисцентна лампа?

21

зелени чорапи

преди 1 месец

интересно човека без образование да говори за просперитет лично ангажиран да рекламира просперитета в убуйства и войни на путин и неговия научно технически прогрес за 100 години един тостер няма измислен и направен .тъжно е когата на върха на държавате са ниско образовани военни, пожарникари, чалга шоумени и певици и простаци.Нивото на опростачване през парламента доведе страната до този избор : ченге или престъпник което е едно и също

20

1950

преди 1 месец

НАЙ ГРЕШНИЯТ РЕЗИДЕНТ В НАШАТА ИСТОРИЯ ВЪОБЩЕ !!!!24. 05. НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!

19

Анонимен

преди 1 месец

До 8,Пиратство и робия-навсякъде,само по-перфидни тук таме."Учението крепяло царството",Чие царство и какво учение?

18

Василев

преди 1 месец

По-прости хора от българите няма, да се оставят на мутри и бивши комунисти , а сегашни верни капиталисти да ги ограбят и да ги направят роби в собствената си страна, и забележете това става под един васален диктата на световната финансова мафия!Агент Итън Брокър!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

НСИ калкулатор инфлация - от 2009г/2021г инфлация 12.2%, после моделът баджанаците я натвориха до 30% за много кратко- олиото стигна 7лв, прясното мляко мина 6 лв за 1 лт. Затова избираме моделът ГЕРБ.