9

Anonimen

преди 1 месец

15 години ли? Като няма прилагане на законите, досега виновните да съм ги думнал.

8

Анонимен

преди 1 месец

ОТ ЯСНО ПО- ЯСНО Е, ЧЕ СТРОИТЕЛНАТА ФИРМА, която е извършвала ремонта е отговорна за случката! Но Строителните фирми са богати и плащат КЕШ на когото трябва! Между другото, вчера сезирах инкпектората за орязани и грозно осакатени чинари, отговориха ми да им кажа ДЕН И ЧАС, иначе не можели да ги глобят, както е по закон!!! :))))))

7

Запознат

преди 1 месец

Подобни събития са доказателство колко грешен е българския народ и именно затова ни се случват всички тези беди на всички. В този случай за замесени стотици хора.

6

ира

преди 1 месец

В Лондон за 1 год точно бяха осъдени и вкарани в затвора до живот 3-*** непълнолетни за убииство с нож. Как там прокоратурата доказа всичко за 7-8 месеца и виновните получиха заслуженото без право на обжалане. Тук с 10- 20 г се влачат дела без последствие. Е това ако е съдебна с-*** ???Как мислите дали е достойна за парите и облагите дето получават всички тези прокурори следователи полицай съдей и т. н

5

Анонимен

преди 1 месец

До ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ Знам, знам. И затова че не ти става, пак Путин е виновен!

4

Реалист

преди 1 месец

15 години, това казва достатъчно за съдебната ни система. Трябва да се приеме закон максимум до 6 месеца всяко дело да е решено и който е за пандела да влиза, но никой не му стиска да го направи, всичко друго е ала-бала. И през това време всички хрантутници(държавни) си прибират паричките, а КПД-то отрицателно. И после защо сме последни по всичко, отговорих ви по-горе.

3

Та

преди 1 месец

вчера тук един обясняваше как сме вървели по европейски път на развитие!? Баси и Европата , баси и развитието! От ден на ден в тази територия нещата отиват на по-зле!

2

Оня

преди 1 месец

Сградата дето се е срутила не беше ли собственост на фондацията на съпругата на Иван Костов????

1

Анонимен

преди 1 месец

Демокрация и евроатлантически ценности...