23

Анонимен

преди 1 месец

Два клитopа си говорят: - знаещ ли какво говорят за нас... мазни сме били, солени, слузести, с отвратителен вкус и миризма...

22

До Тролея

преди 1 месец

Как ще съществува от 1908 година ,бе? Къде отиде Александър Македонски? При тия всичко е менте!

21

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни занимавате с бръщолевенето на тази баба. Тя самата се чудеше как са я избрали. С. Македония е 2 млн. души от най различни етноси, преобладаващ албански. Македонците са далеч по-малко от една София. Бабет скоро ще се издъни с това високомерие и шовинизъм.

20

Срам е

преди 1 месец

Получена е директива от посолствата за България и Македония в най-скоро време да сменят православната религия на католическа на държавно ниво. Затова Радев и Силяновска целуват папските ръце на коленете и получават по-нататъшни задачи. Наистина, българец си е чист македон, щом се искъпе под душа.

19

Българин

преди 1 месец

Македонските.винаги са били българи, и те много добре го знаят това! Отделен въпрос , сега на какви се правят! Самият Гоце, винаги е твърдял че е Българин, само днешните макета знаели, като какъв той се бил "чувствал"? При тия всичко е менте! Самият факт, че постоянно фалшифицират историята, и където пише "българи", го трият за да напишат "македонци", говори , че си знаят какви са ! Обикновени фалшификатори!

18

Анонимен

преди 1 месец

Македонците няма как да са Българи,освен ако те не го поискат или желаят. Македония никога не е била част от националната държава България! Тя съшествува от 1908 година. Македония е била под админсистрация на България по време на втората световна война по наредба на Хитлер! Осъзнавате ли ,че това което го приказвате и Живковизъм ,измислен от Руските комунисти! Да,Българите и Македонците са един народ, но са различни нации. И всеки от тям може да се определи по негово осмотрение и желание!!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

Отново Македонците са избрали по-интелегентен президент от нашия. Това на практика е лесно. Военните, полицаите и пожарникарите няма как да са интелегентни..Там се избират послушни..Интелегентния човек не е послушен!!!Той има собствено мение, докато военния слуга на Москва намя как да има. Той има промит мозък

16

Анонимен

преди 1 месец

Православните християни Силяновска, един вид не обичат католиците, но това си има исторически причини :)) Аз съм атеист, не ми пука за религията, но поне го знам това нещо :)))

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9 - а ти що сакаш от поредния Масковски слуга начело на Македония?

14

Анонимен

преди 1 месец

Силяновска защо не пита папата, дали македонците са българи. В архива на Ватикана си пише съвсем ясно, какви са. Или може би се страхува от отговора му хахаха

13

Анонимен

преди 1 месец

До Ze nigmar - ама коя ръка? Тая дето вечер с нея "мислиш" за жената на съседа ли? Не се увличай, щото нали знаеш - после - тендовагенит!

12

Анонимен

преди 1 месец

Заглавието казва всичко: "Силяновска след срещата с Папата: С Радев ще се срешнем в удобен момент" в кревата!

11

Анонимен

преди 1 месец

Ти нали си православна ве, за какво католическия изперкал папа требва да те гали по тиквата, да не си Боко 2 :)))

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 4...недей така че ще я обидиш...професор е все пак...

9

Анонимен

преди 1 месец

Бла...бла...както винаги до сега...Вие гледайте да оправите отношенията с България и Гърция...загрижили се за Ватикана...всичко друго но не и належащото...

8

Макрон

преди 1 месец

А с мен не искаш ли да се срещнеш? Радев не си пада по бабички!

7

Анонимен

преди 1 месец

УДОБНИЯТ МОМЕНТ СЕ СЛУЧВА ЕДИН ПЪТ НА 100 ГОДИНИ. СЕГА Е ПЪРВАТА СЕКУНДА ОТ СТОТЕ ГОДИНИ...

6

Радев съм!

преди 1 месец

Не бързам за никъде!

5

Анонимен

преди 1 месец

Не бе?! Македония и Ватикана имат "..общи исторически?! културни и религиозни традиции.."? Знаех си аз, че има нещо Македонско във Ватикана!

4

Анонимен

преди 1 месец

Много проста жена.