33

Евала

преди 4 месеца

Браво на полицая, че е заловил 13 годишния педофил! От малки трябва да се хващат!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Аз на 13 имах косми като на мъж, може полицая от Твърдица да е представил некакво женствено момче без косми, но не ми пука :)))

31

А бе

преди 4 месеца

някой от двамата е фен на песента на Сани "Чичко полицай".

30

IQ 3.14

преди 4 месеца

целевата аудитория на статията са хора, които се правят че вярват, че петък вечер в 23:00 такситата карат осмокласнички към вкъщи след кръжок по ракетомоделизъм, и че на комшията щерката има гримове за 2000 лева, щот пести от закуски.

29

чичко милиционер

преди 4 месеца

"полицай от град Твърдица разкри тежка злоупотреба с лични данни . по време на провеждане на разследване в социалните мрежи, младши инспектор Еди Койсиев разкри тежък случай на злоупотреба с лични данни в социалните мрежи. жертвайки личното си време, инспектор Койсиев е уличил ученик от града, че използва лични данни и снимки на свои съученички и познати - малолетни и непълнолетни, с цел измама. предполага се, че задържания ученик е предлагал мними сексуални услуги на възрастни мъже в интернет".

28

Хммм

преди 4 месеца

А дали пък този от другата страна не се представя за полицай?!

27

До 33

преди 4 месеца

И аз това им казвам. Не са разбрали или не са прочели статията и развихрили фантазията.

26

Токо Токов

преди 4 месеца

За неумещите да четат, да поясня, че момчето се е правило на момиче, не полицаят, той си е просто полицай.

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Тази история е странна. Никой педофил няма да си прояви лицето и местоработата . Не е изключено полицаят да е жертва на някакъв тарикатлък. Не изключвам и възможността ченгето да е работил по закавяне на педофили. Просто няма как едно ченге педофил да каже ,че е ченге и да покаже лицето си. Няма как.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Има женствени момчета по природа, може полицая да го е показал като момиче, но не знам какъв е случая :)) А за трансексуалните, не ги бъркайте с травеститите, те направо си изглеждат като жени :))

23

Анонимен

преди 4 месеца

Момчето в ТВУ. Полицаят уволнение. Обаче гледам повечето не са прочели статията.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Сега разбрах статията, полицай е пращал снимки на момче, което е мязяло на момиче на 13 години... :))) Ми то има момчета без никакви косми по природа, родени са за жени, тъй че може... :)))

21

Анонимен

преди 4 месеца

Има мъже които си падат по мъже, има трансексуални, дето трудно ще ги различиш от жените, почти не им личи, но полицай да се представя за 13 годишно момиче..., това за първи път го чувам :)))

20

Найо Тицин

преди 4 месеца

Верен гласоподавател на нас!

19

IQ 3.14

преди 4 месеца

неукяните толкова са се вживели в ролите си на измислени супергерои и са толкова предрусали с клас Б филми, че е цяло чудо, че не са почнали да се самоизбиват.

18

Звездомир Коминков

преди 4 месеца

Онлайн общувам само с хора, които познавам от реалния живот, така че няма начин да се объркам кой на колко е, и накъде го води мерака.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Гаранция куката е бил кАпейка. Те си падат да са ДС та, полицайчета, да се вживяват, че нещо зависело от тях. Комплекси за малоценност демек имат ***.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Евроатлантизъм се лее отвсякъде

15

Х

преди 4 месеца

не е точно педофил, но при подходящи условия ще бъде. Условна поне.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Те момичетата още от 6 клас почват да се озъртат, по мое време през 90-те повечето момчета не го осъзнаваха това нещо :))) Но полицай да се представя за момче, което праща мръсни клипчета и се представя за 13 годишно момиче..., нещо ми звучи като травестит :)))