129

До сред като господи

преди 4 месеца

А ми такива военолюбци като него са комплексирани минипишков ци и избиват комплексите си като се чувстват лъжливо силни. Трябва да изживее това което не е успял сред съученизите си на младини ,а именно да си хвърли в битка да се защити. Ето това е.

128

След като господина

преди 4 месеца

доцент, сам казва, че не е свързан с армията, нито е военен аналитик... какво прави облечен във военен флийс джакет? :D Моля ви, спрете тази клоунада!

127

Да та

преди 4 месеца

Ивваааа у падраса! Тая ако го пуснат на фронта и ще омаже целулитния Ана л.иначе ги бива за войни,вашата ***. Кя де. Ва......

126

Сата НАТО

преди 4 месеца

аз не искам един ден сина ми да ми доведе зет, както е модерно в западните демократични общества ----////---- Синът ти има два пътя пред себе си - прос и агресивен латентен пее разд или кротък пасивен явен гей. От *** агресивни бащи като тебе друго не може да излезе. Ти си баща-агресивен клоун и последствията за семейството ти ще са подобаващи.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Бенатов е украинец и избяга от новия закон за мобилизацията

124

Анонимен

преди 4 месеца

Най доброто което можете да направите е да учите руски защото ще ви трябва. До година-две България ще е в руската сфера на влияние.

123

Тъй

преди 4 месеца

Този като Макрон грешно е определил враговете и докато разбере ще види в дома си правоверните докарани с американски самолет....

122

4

преди 4 месеца

Доцента си фантазира

121

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна е полу-президентска репулика - властта е разпределена 50/50 между Парламентът и Президентството. Военното положение даде извънредни правомощия на Зеленски да узурпира цялата власт в страната. Хитрият евреин си мисли, че може да е на власт безкрайно, като удължава военното положение на всеки 90 дни. Няма да стане. Украинците вече го намразиха и Зеленски ще управлява само до горчивият край на СВО.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Бенатов войната ще свърши, но автоцензурата ти ще остане...

119

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна не е във война, защото официален акт на обявяване на война няма. Военното положение предшества реалните бойни действия, за да може държавата да мобилизира войници и да се подготви. След това се обявява война и влизат в сила военно-временните закони, като смърт за дезертьорите. В Украйна е пълна каша заради пълната аматьорщина на Зеленски, който държи цялата Власт в държавата. Президент не се избира по време на война, не на военно положение, това важи за Парламента.

118

Анонимен

преди 4 месеца

А "доцентът" каза ли, че Военното положение, което забранява парламентарните избори се удължава на всеки 90 дни по искане на Пан Зеленски и се гласува от Радата, където пълно мнозинство има партията на Пана - Слуга на народа. Тези хора сами си гласуват оставането в Парламентът, Правителството и Президентството. За да не се изкуши някой Тарикат да узурпира Президентството, властта се предава на Председателят на Парламентът, ако няма избран нов Президент. Слугите на Зеленски узурпираха властта.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Западът днес нас ли ни кара да признаваме македонски език и македонски хнарод и македонска територия или тях кара да са български. Май не е на нашата правда а на тяхната лъжа на страната. Правилото винаги да са на страната на по-слабия. Разделяй и владей. тн френско предложение беше много повече в наша вреда но ППДБ и веселка чернева ни зачерниха - източник ДАНС.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Цели поколения палестинци са родени и живеят в тн лагери. Бежански лагери. А кой там направи палестинците от собственици на земята им бежанци...Прочети още на: https://dnes.bg/world/2024/05/22/moshten-gniav-v-izrael-zaradi-priznavaneto-na-palestina-otzovavat-poslanici.608169#comment-newest

115

Анонимен

преди 4 месеца

"Нормално. Украйна имаше 130к армия, а Русия изпрати 200к души, които бяха размазани за 3 дни. После още и още 3-4 вълни " Ето още един нещастен, прегазен от пропагандата, и толкова "човек", колкото и всяка жертва на 2-3 тежки инсулта.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално. Украйна имаше 130к армия, а Русия изпрати 200к души, които бяха размазани за 3 дни. После още и още 3-4 вълни мобилизация и стигна над 1м. Мъртви и осакатени до живот са над 1м руски момчета. Още помня смешката Кадиров как отиде с 30к ахмат сила и беше разбит за 12 часа. В момента Русия е за тотален смях и набира хора от банановите републики и останалите бедняци от БРИКС. Добре, че са Иран и КНДР да дават снаряди за съветската артилерия, че край.

113

Анонимен

преди 4 месеца

"Кой насъска Украйна срещу Русия? Две държави един народ и една писменост. Защо синът на Джо Байдън има бизнес интереси точно в Украйна, не вярвам да е случайно." - Случайности няма. Аз лично написах поне 10 коментара под тази статия против Русия, но понеже не съм промит проруски или прозападен мозък ще напиша, че твърдението ти за мен лично отговаря на реалностите, НО... това не означава, че в България ще си решим проблемите, като отново Русия ни стане големия брат, а Русия ни насъсква срещу СМ

112

Анонимен

преди 4 месеца

"В болното ти евротравесритско въображение, да, в реалния свят не. Отвори си сметка във в контакте и виж с очите си има ли свобода на словото, ДА или НЕ." - Твърдиш, че свободно можеш да отидеш в Русия, да застанеш пред Кремъл с един плакат "не на войната в Украйна" и да не те арестуват ли? Я кажи какви нар_котици ползваш хахаха

111

Ха-ха

преди 4 месеца

Пак се повтаря историята от двете световни войни...Ама Четвъртата национална катастрофа едва ли ще я преживеем,след участието в Третата световна война.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Кой насъска Украйна срещу Русия? Две държави един народ и една писменост. Защо синът на Джо Байдън има бизнес интереси точно в Украйна, не вярвам да е случайно.