96

Погледнете си

преди 1 месец

второто заглавие: пред "в" и "ф" не се пише единично "в", а "във".

95

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

"... пише Kyiv Independent..."Нови 100 гривни за Кукунелка,а фразата Независим Киев е оксиморон,баце :)

94

до 21

преди 1 месец

До Анонимен"Брюксел ни забрани да гледаме Russian TV" Недей да ореваваш орталъка, копеечко! Вие сте извор на изобретателност и креативност и ще направите и невъзможното да я гледате, например чрез VPN. Тя ви действа като наркотик и осмисля жалкото ви съществуване на омразния Запад у Гейропа. А като чуете думата НАТО и се изприщвате. Само не мога да разбера защо не направите "чемодан, вокзал, Москва", а?

93

Алооуу,

преди 1 месец

...Копейката, тая "история" Кремълският Мъник ли ти я спусна? Такава лъжа сам не можеш да измислиш! Финландия била воювала със Русия? Първо, не беше ли Съветският съюз, и второ, не нахлули точно Сталин във Финландия, щото му се помагала след договора с Хитлер? И поздрави от Сами Хаюха!

92

Анонимен

преди 1 месец

Ей , няма да се наяде това жуже! Брей! Ама с натовска държава не може да се заиграва!

91

Анонимен

преди 1 месец

Финландия я има благодарение на Русия, тя е била в границите на Шведската империя, но след победата на Русия срещу Наполеон, попада в Русия и е обявена за Велико княжество, получава нещо като автономия и руските власти почти не се месят в управлението, след Октомврийската революция получава независимост, която дължи лично на Ленин, а след това воюва срещу Русия, както украйна получи независимост от Елцин и си разруши собствената държава, като искаше да създава чисто националистическа държава

90

Хисторик

преди 1 месец

До Финландия Ако четем историята и България е имала излаз на Бяло море, ама ДНЕС - няма. Анадън му?

89

До Крим не е руски

преди 1 месец

Крим е руски................от Крим руснаците контролират цялото Черно море.............и не само Крим е руски................но и Донбас.................ДНР и ЛНР са самостоятелни републики, които не се подчиняват на властта в Киев...................и 20 % от тъериторята на Украйна вече е част от Русия..............от РФ!!!

88

Анонимен

преди 1 месец

А уж по живково време имало пропаганда и цензура . А сега какво е по зле от всякога пропагандните ни послушни медии не спират да бълват и плюват само и само да угодят на господарите си зад океана

87

аха

преди 1 месец

Оставете Финландия................................ама защо не казвате, че държава Украйна вече няма..................има една срината със земята територия и една фашистка хунта в Киев на власт...............................и там се перчи като пуяк един зелен наркоман Зеленски!!!

86

Финландия

преди 1 месец

възниква като държава доста късно................тя е била автономна област, част от Швеция и Русия....................четете историята, ей...................преди да плещите глупости за лошия Путин и лошата Русия!!!

85

36 коментара липсват

преди 1 месец

до този момент, защо ли? И познайте кои неудобни коментари се трият, но това няма да промени ситуацията на фронта, а тя плачевна за нато.

84

тролчетааааа

преди 1 месец

нещо да кажете защо няма статии за събитията на фронта, защото съюзниците ядат бой от руснаците по целия фронт.

83

Анонимен

преди 1 месец

Това руснаците винаги са го можели - да крадът и присвояват със сила. Над 40 години сме им сърбали попарата, та и до сега. Пропаднала нация!

82

Жоро Сороса

преди 1 месец

Те и нас ни окрадоха за 45г до просешка тояга...

81

съсед

преди 1 месец

по добосъседски няма да си.развалям отношенията със съседа за 2 квадрата на двора но когато ми докара глутница до мойта ограда ше си ги искам щом иска да си разваляме отношенията и аз като Русия бих си ги потърсил.

80

Крим не е руски

преди 1 месец

Руската сеир колхоз се държи като нежелана стара мома която в мечтите си някой да я изнасили прави събличане пред цял свят..ха.ха ха ха

79

емо

преди 1 месец

русофобската редакция на този сайт, на която добре се плаща за статии от този род,, ще изнесе всякакви, съществуващи и несъществуващи факти, само да са негативни за русия и да промие мозъци, като например на 93.

78

Анонимен

преди 1 месец

Белоусов намери ли кинти?

77

Анонимен

преди 1 месец

Ако всичко това е тайно, Днес.бг откъде знае толкова подробности?