47

До Зозоз

преди 1 месец

най-смешното е, че законът не забранява чуждите агенти, а само ги обвързва да обнародват финансирането си от чужбина. Т.е. сор-сидите се разскимтяха не защото ще ги забранят, а защото ще трябва да разкрият "неофициалното финансиране" като наш Кире.

46

Анонимен

преди 1 месец

Как така ще нарушават свободата на Америка да ги зароби и загроби като тука как са направили.

45

Анонимен

преди 1 месец

Не виждам нищо лошо в това, хората да са наясно и да знаят кой финансира въпросните субекти. А те дали са "независими" от спонсорите си и тези, които ги издържат, всеки сам да преценява! Но, по принцип, който плаща, той поръчва музиката и всичко останало!!!! Защо е целият този вой!? Явно има нещо гнило!

44

Зозо

преди 1 месец

До БАНко..... о , АКО В БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКЪВ ЗАКОН НЯМА ДА ИМА ППта , ДБЪта , КРИПТО ИВАНОВ , ПРОСТО КИРО .........НПОтата...... Хааааааааа, ами да няма. Ама руснаците плащат скрито на разни "експерти".

43

Извод

преди 1 месец

Който е с русия стига до просия. Русия окупира близо една трета от територията на Грузия,тя е окупатор и всеки който я следва помага на враговете на Грузия.

42

абе

преди 1 месец

Те тия брюкселски зелки защото много хубаво оправиха ЕС, сега тръгнаха и другите държави да оправят. Нещастници.

41

Знаещ

преди 1 месец

Стига набутвахте тая Венецианска комисия. Тя няма общо с ЕС и никога не е имала. Това са хора нямащи идея от право, към които се обръщат такива като корифея Христо Иванов. Мненията на тая комисия не само не са задължителни, но не са и препоръчителни. Горе-долу хората обръщащи се към нея казват "Извинете, ние сме слааабоооумнии, вие какво мислите". Та Грузия общо нема, а някой местен Христо Иванов.

40

Ииии

преди 1 месец

Според ЕС изкарването на светло на финансиването на медии и анализатори е заплаха за демокрацията.... Е няма такъв цинизъм...

39

Анонимен

преди 1 месец

Ха хаа.Ще обикалат около границите на Европа, оръфани от изпосталялата руска мечка ,която биейки ги ,им дума Не хочете рублейий,а...

38

Пешо

преди 1 месец

Абсолютно всички Европейски държави включително и САЩ имат такъв закон за чуждите агенти. Тези хора нямат срам. Във същото време съм изненадан колко е лесно да се контролират масите със дисинформация.

37

Ебииммамамата на ЕС

преди 1 месец

Че то в САЩ има същия закон,с какво грузинците са по различни от американците? Даже и България трябва да приеме такъв закон да се знае,кой на кого служи!

36

Анонимен

преди 1 месец

Всички печтни вестници в момента в България се финансират от разни фондове. Нито един не може да се издържа сам. И с повечето медии е същото, независимо дали са телевизии или са интернет медии. Всички обслужват нечии интереси, включително и този червен сайт. Така че чуждо финансиране винаги има, независимо дали идва от запад или от изток.

35

ъ

преди 1 месец

Ами Генуезката комисия не каза ли и тя нещо? Бах ти наглите пръдели!

34

Олимпий Панов

преди 1 месец

Ейй да не им се надяваш на грузинците.Браво!

33

Анонимен

преди 1 месец

Грузинците ,ако не се отърват от руските си ***, ще видят Европа през крив макарон и скоро Путин ще ги нападне и тях. И без това им е превзел вече 1/3 от малката им държава. Арменците и тя като гледам нямат шанс да излезнат от блатото с толкова много поклонници на Москва.

32

хе хе хе

преди 1 месец

Ето за това Съюзът, с всичките си комисии, комисари, съвети и съветници, оттича в канала. И докато следва такива "политики", нещата ще стават все по-зле. Катунът отива на небето:))

31

Анонимен

преди 1 месец

Този закон и в България е нужен.

30

?

преди 1 месец

Защо ЕС постоянно се бърка в работите на различни държави? По договор тези в Брюксел нямат право да се месят в работите дори на държавите-членки. Но те не само, че го правят, но току напират да определят дневния ред и на държави, които нямат нищо общо с ЕС. Последно не признаха избрания президент на Русия и се опитаха да държат тон на китайския ръководител. И в двата случая отговорът беше една "майна". Не схващат ли, че така стават за подигравка на целия свят?

29

До БАНко 21

преди 1 месец

Ако в България приемем грузинския закон и тебе няма да те има.... И всички руски енничери и партии - БСВ, Възраждане,и другите, да не им правя реклама...

28

мда

преди 1 месец

значи разни шорошски медии може да пропагандират ....