356

Анонимен

преди 1 месец

Нодоумявам, как може да има разумни сапиенси, които да гласуват за Боко мафиота и Шиши сланината?

355

Анонимен

преди 1 месец

Какво най-накратко представлява тракийският орфеизъм, запазен и до днес в българският фолклор сравни с това: ОРФЕЙ: 8) "Който намери любовта - той намира пламъка. Той се слива с него и се освобождава от печалната пропаст на преражданията."

354

Анонимен

преди 1 месец

Какво най-накратко представлява тракийският орфеизъм, запазен и до днес в българският фолклор сравни с това: ОРФЕЙ: 7) "Посветените са същества на пламъка."

353

Анонимен

преди 1 месец

Какво най-накратко представлява тракийският орфеизъм, запазен и до днес в българският фолклор сравни с това: ОРФЕЙ: 6) "Тайната на съпруг и съпруга е известна само на просветените. Тази тайна е скрита от хората. Тази тайна е скрита в пламъка."

352

Анонимен

преди 1 месец

Какво най-накратко представлява тракийският орфеизъм, запазен и до днес в българският фолклор сравни с това: ОРФЕЙ: 5) "Има само една власт, само един Бог и само един Учител и ти можеш да го откриеш само чрез пламъка."

351

Анонимен

преди 1 месец

Какво най-накратко представлява тракийският орфеизъм, запазен и до днес в българският фолклор сравни с това: ОРФЕЙ: 4) "Ти си пламък. Ти трябва да се разрастваш ежедневно. Пламъкът е ключът на живота."

350

Анонимен

преди 1 месец

Какво най-накратко представлява тракийският орфеизъм, запазен и до днес в българският фолклор сравни с това: ОРФЕЙ: 3) "Победи раздвояването и ще победиш смъртта."

349

Анонимен

преди 1 месец

Какво най-накратко представлява тракийският орфеизъм, запазен и до днес в българският фолклор сравни с това: ОРФЕЙ: 2) "Да си свободен, това значи да си господар, а да си господар, това значи да изтичаш от любовта."

348

Анонимен

преди 1 месец

Какво най-накратко представлява тракийският орфеизъм, запазен и до днес в българският фолклор сравни с това: ОРФЕЙ: 1) "Жреците на Изида и Озирис ми разкриха тайните си. Аз имах за свой Бог - любовта и вдъхновен от любов - аз пях, говорих и победих."

347

Анонимен

преди 1 месец

Чалга, пъpдeл, мюслюмaни, скoпци, кюфтe. кoжи одрaни, кoпче, призрaмки, цигaнмaни изстpaли се в геpана на мoма Гергана, дет преживяла от векове в делиoрмана. Днес развява си тюpкмен кюмбeто. Утре пъха с байpам в кoмунето. Кoмуна знaчит бaйрам на мегдaна, да похапне за без пари Aйшeто и Цингaнa, от българска мaса пoслана, с гpъм от ленинграда oсpана. Ти БКП ЧАЛГАРА ПЕСЕН с уpигваща от гъpло СеpиГeй обpязана песен. Хей БOСТАНЕ ти бе лесен за oбир кога бе ТКЗС и жътвaрка в полето пееше РOБСКА ПЕСЕН

346

Логично!

преди 1 месец

На изборите опро.стаченият от комунистите български народ други не може да избере освен му.три и крим.инални ти.пове като Буда и Шиши. Добре че украинците, които ни спасиха на Шипка под командата на славния генерал Радецки, ще ни спасят и този път, след сразяването на крепостните.

345

Анонимен

преди 1 месец

Пореден извод - всеки народ си заслужава съдбата !

344

Анонимен

преди 1 месец

Този сайт има удивителната способност да събира на едно място най-тежките психиатрични случаи в държавата ! А ако Тиквата пак е първи, то тази държава е една огромна психиатрия !

343

Анонимен

преди 1 месец

Всичко това, пред което хората се кланят: прогрес, култура, цивилизация, работа, длъжност, морал, отечество, роднини, всичко това са вампири, които изсмукват кръвта, които смучат, смучат..... Този път и кладите на везувий не ще ни спрат.... Иде времето човек да узнае истината. Тогава Намръщеният ще се усмихне. И човечеството ще загуби смисъла на своето съществуване.

342

Анонимен

преди 1 месец

Блян вихрен понесен над степ ековита, ужасната песен на конски копита!

341

Анонимен

преди 1 месец

Как очаквате герберската агенция Тренд да не посочи ГЕРБ за победител?За какво и е платено тогава ако каже лоша новина за ГЕРБ. На всички явно им се иска нови и нови сглобки а народа кучета го яли. За това масово с номер 12 за Възраждане да разбием еврогейтаците.На всички е ясно че Възраждане са твърдо втори няма как за ПП и ДПС да се гласува.

340

Анонимен

преди 1 месец

Отговор към Анонимен 343. Това бе и целта на КУМАНИТЕ - КОМУНИСТИТЕ - цялостно унищожение на БЪЛГАРИТЕ. След навлизането на войските на СССР по заповед на Юдата Сталин, бяха ограбени земите на Българските Ковбой - Селяни и натикани в ТКЗС. Който Български Ковбой - Български Селянин не си даваше земята го нарекоха "Кулак" и го натикваха в Концлагера "БЕЛЯНЕ". Българските Ковбой - Селяните са основата на РОДА БЪЛГАРСКИ от хиляди години - от времето на АДАМ и ЕВУНЯ - (((ЕДЕН)))!

339

Анонимен

преди 1 месец

СЪТВОРЕНИЕТО.... ДАТАТА Е НАЧАЛНА ОТ СЪТВОРЕНИЕТО от час НУЛА.... (((ЕДЕН))) Това не е КНИЖКА... ТОВА НЕ Е ПОЕМА... ТОВА Е СЛЪНЦЕТО КОЕТО НИКОЙ НЕ ГО ВИЖДА И ДАЖЕ ЗАБЕЛЯЗВА.... ТОВА Е КЪРТОВСКА РАБОТА НО ЩЕ СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ ДЕН И СВЕТЪТ ЩЕ СВЕТНЕ..... БЪЛГАРИ, БРАТЯ, ТВОРЦИ НА ЗЕМЯТА, В МОМЕНТА КАТО ПИША ТОВА И ОРЕОЛЪТ ОКОЛО МЕН СВЕТИ И АДАМ И ЕВУНЯ ТАНЦУВАТ КАТО В ЕДНО - В РАЯ НА ЗЕМЯТА - (((ЕДЕН))) - БЪЛГАРИЯ!

338

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--342 Всичко българско изчезна , особено през последните 16г. , всичко е продадено , енергетика , природни ресурси и златни мини , изсечени гори , банки , и каквото се сетите ,.. А ПОСЛЕ ЗАЩО НЯМАЛО КАНДИДАТИ ЗА Бг-АРМИЯ ... Ами за кой и какво да ''защитават'' , държавата на Борисов и ПееСки ЛИ?Защо вече , България не е НАРОДНА РЕПУБЛИКА , А САМО РБ ,... КЪДЕ ИЗТЛАСКАХА НАРОДА ОТ ДЪРЖАВАТА ?

337

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли "ЧЕ"? ВАШИТЕ ДЕДИ в МОМЕНТА ГЛЕДАТ СВЕТА ЧРЕЗ ВАШИТЕ ОЧИ? ЗАТОВА ТАЧЕТЕ ТОВА ЩО ПРЕД ВАС е дало РОД за да се нарича днес БЪЛГАРСКИ НАРОД!