233

Хахаха

преди 1 месец

русия няма родно производство на коли всичко е крадено москвич е краден от бмв, ладите от фиат, волгите от бентли чайките от ролс ройс, нищо няма което да е измислено от руснаците всичко крадат и проавят копия или модификации, не измислят не сътворяват нищо не са спосбни на товаА България какво има ***? До 2050 под 5 млн.души? Да ви имам Европата насрана!

232

какви глупости

преди 1 месец

русия няма родно производство на коли всичко е крадено москвич е краден от бмв, ладите от фиат, волгите от бентли чайките от ролс ройс, нищо няма което да е измислено от руснаците всичко крадат и проавят копия или модификации, не измислят не сътворяват нищо не са спосбни на това

231

Анонимен

преди 1 месец

Нови паметници на тавариш сталин,красное знамя на ссср по улиците,берзките(корнкомите),москвичите,ладите и волгите,колониите и гулаците не са пипнати откак са сьздадени, диктатора генерален секретар го имаме вече повече от 20 години...Какво друго още липсва? Ааа,принудителното членство в комсомола и партията?! Не бързайте,и това ще стане...

230

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците едно време нямаха маратонки,купуваха като луди ако им занесеш.А днес и тоалетни чинии нямат,взимат ги от Украина като военни трофеи.Това е причината за войната,бедни са и завиждат.Дай им на тях да ''освобождават'' някой.Така освобождават,че изсмукват всички ресурси от освободената държава.

229

Анонимен

преди 1 месец

Качество от Китай, а цените по-високи от тези на немските. Ще дyxaт сyпaтa...

228

Анонимен

преди 1 месец

Ето защо Путин тръгна да си връща границите от времето на соца.Трябва всички бивши соц.държави да купуват Волга,Лада и Москвич,ама да чакат ред хората по 10 години за една кола като едно време.Това е целта на войната дето води в Украина.Москва иска да си вземе пак територията от времето на СССР.

227

Анонимен

преди 1 месец

Шо стаа ве кАпейки? Пак ли се оправдавате, че тия колхозници с един куп ресурси даже една кола не могат да направят? Ем швабите беха там и им оставиха заводите и им показаха как се правят коли ама то ако ставаше само с пиене ехе Белата ви Златка щеше президент да стане ве кАпейки

226

Анонимен

преди 1 месец

А ние пък ще правим електрички на голото поле в шубраците, 100% български

225

Анонимен

преди 1 месец

Нещо като първият български лаптоп, но произведен в Китай и отгоре лепнато лого с име.

224

Анонимен

преди 1 месец

Ние кола кога ще произведем? Стига с това крадене, трябва да се влага в разработки и развитие. Особено в днешно време с компоненти от други производители е по-лесно да се прави.

223

Алекс

преди 1 месец

И къде възкръсна? В Китай.Много ги бива чебурашките в лепенето на емблеми върху китайски автомобили.Започнаха с "Москвич",сега продължават с "Волга".Преди ок.70 год. автомобилното производство в Китай започна със сглобяването на съветски модели.Днес ролите са разменени.Някои се развиват,а други тичат назад.

222

Анонимен

преди 1 месец

Хубава Волга, ама китайска

221

Анонимен

преди 1 месец

Дори със сменени табели пристигат от Китай. Там същите струват 2-3 пъти по-евтино, а когато платиш транспорт, мита и данъци пак са много по изгодни, но не насят великия надпис Олга. Няма резервни части и поддръжка. Поне така пишат руснаците. Ще стане като с Москвич, почти няма продажби, а дори и за продаденото не са платили на производителя. Яко се пере пара използвайки родолюбието и гордостта на нещастните хорица, а автомобили си трябват все пак паркът се износва.

220

XA XA XA

преди 1 месец

Освен името, няма нещо руско. А и то е взето, само и само Китай да не плаща мита ... съвсем ще ги заробят братушките

219

No comments...

преди 1 месец

лекопреработени автомобили на китайската марка Changan

218

Анонимен

преди 1 месец

Направени с метал от украинскии и натовски оръжия и каски.

217

xexe

преди 1 месец

предпочитам банани и тоалетна хартия пред руско-китайска волга

216

Анонимен

преди 1 месец

В Русия си имат и Волга, а ние в България си имаме банани и тоалетна хартия.

215

Анонимен

преди 1 месец

Жалко за усилията! От Украйна няма аванта,защото няма какво да откраднат, както поточните автомобилни линии навремето от загубилата войната Германия..

214

Анонимен

преди 1 месец

Представени са 3 автомобила! Точно това са 3-те модела!