124

ДА ама НЕ

преди 3 месеца

Пристрастяване и прекаляване с храни също е зависимост. Видял съм до какво води.

123

ароматния пръч

преди 3 месеца

Едно време се друсахме само креватно.

122

Мишо Бирата

преди 3 месеца

ганджата требва да е къпана с антифриз да умреш. виж, ако предобриш с лекарства за нос е една друга история.

121

IQ 3.14

преди 3 месеца

До горд балгарин с тоя пост съветски словоред може да е на баба си в дивия ако иска. самия факт че не знае бъкел за скритите дръг тестове ама е "от калифорния" говори достатъчно.

120

горд балгарин

преди 3 месеца

До IQ 3.14Сигурно е във фантастикото на студентски и си мечтае за бригада в САЩ

119

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Тръстикае на моменти мобилен означава супермаркета в люлин 7 ли? дали ме брида че си през VPN услуга?

118

Тръстика

преди 3 месеца

До IQ 3.14Точно както и аз казах. Изглежда може и да дойдеш на нормално мислене.

117

Сифилиско

преди 3 месеца

В САЩ най-накрая ще сменят канабиса в безобидна категория, както и трябваше да е. Това ще окаже натиск, както и Германия дето легализираха горе-долу на скоро.

116

IQ 3.14

преди 3 месеца

без значение дали е позволена или не, в упадъчните щати има термин "под влияние" и много ясно са описани нещата които не се правят "под влияние", щото милиционерите ше те бачеват. тва че тука е жалко читалище и пияницата на смяна се е скрил под нов псевдоним, за да пробута готова версия, докато преразказва сводката е отделна тема. но не е изключение от правилото, некои неща не се правят "под влияние".

115

до 103

преди 3 месеца

До Анонименда контрабандата и трафика на мутрите пълни черните партийни каси както храни и част от полицията ....това е публична тайна - по умните хора отдавна го схванаха !

114

Анонимен

преди 3 месеца

Само лузер с много скучен живот може да пие алкохол, да пуши или да се друса...

113

Тръстика

преди 3 месеца

До IQ 3.14 Живея в САЩ, но съм на моменти мобилен. ИТ с мецидинска техника съм и в Калифорния не те следят за канабис, освен ако работата ти не изисква да не си под влияние, което при мен не се случва. Българския го позабрявам понякога, да. Това е положението, намаляваме, все по-малко хора ще го говорят езика, а тези дето го няма да се разбират по между си; както аз и ти в случая. Реално ти си ми враг и ще останеш такъв докато един от двама ни не мине на мнението на другия.

112

читалище заря

преди 3 месеца

До Пазете си живота 111 дири *** си за пари, ама иначе говори като вехта мутра, "познавам хора", "кво съм преживял". не си преживял още канцеларията на дядо си, корекома и крадения балатум.

111

ДО 104

преди 3 месеца

До Някойчовешкият организиъм има лимити - във всяко едно отношение ! да ли ще взимаш наркотици , алкохол , цигари или ще ядеш като прасе и тренираш яко всичко си има лимит - трябва да си го знаеш ида не прекаляваш няма да имаш проблеми !

110

Ооо

преди 3 месеца

Марихуаната в пубертета може да отключи психични заболявания но пушещите тук са на мнението щом не се е случило на мен значи е лъжа

109

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Тръстика ши3ко, явно и законодателството не познаваш. хайде ако обичаш ги накарай да ти пращат готови реплики по скайпа, че оcpa всички опорки. растението расте, такаче правилната форма е "порасне". ако на дръг теста "в американската фирма" излезеш положителен, отиваш в една база данни. но ти тва нема как да го знаеш. а що си на мобилен а не от машината с флекстайпа ти си знаеш.

108

Пазете си живота

преди 3 месеца

15-25 години е най-опасната и съдбовна възраст за всеки човек. От тези 10 години зависи как ще се развие вашия живот, как ще продължи живота на родителите ви и евентуално какъв ще е живота на децата ви ! Аз някак си успях да се опазя въпреки, че съм преминал през доста глупости. Имам хубави деца, имам хубава работа и не съм стресирал много родителите си. Много хора си пропиляха живота. Един приятел от банкер в английска банка стигна до психиатрия и в момента е скитник - от наркотици !

107

777

преди 3 месеца

А какъв % от наркоманите са тръгнали от марихуаната и са обяснявал че няма проблем?

106

Анонимен

преди 3 месеца

Абе радвайте се, нали има банани

105

Тръстика

преди 3 месеца

До IQ 3.14 Алкохолик, функциониращ или не, е човек който е зависим от алкохола, т.е. не може да спре без помощ употребата му. Наркоман, в този контекст, е доста подобно нещо, с тази разлика че в БГ не се прави разлика между наркотиците. От канабиса наркоман не можеш да станеш. Още повече че се случва да не пуша по няколко месеца, когато чакам да ми порастне растението, без симптоми, което е и очаквания резултат. За такъв сложен анализ се иска и акъл обаче, какъвто ти липсва, явно от ракията.