86

Анонимен

преди 1 месец

Ех, горката Русия бе, как пък все така всички я нападат? То като лична психология, нали знаете как се казва на човек дето всеки му е виновен, само не и той?

85

Анонимен

преди 1 месец

Вашингтон заявил, че е обезпокоен от антисателитния потенциал, разработен от Русия. Точно това негово заявление доказва, че при вече разположени негови оръжия в космоса, се бои, че руснаците са готови да ги свалят.

84

Анонимен

преди 1 месец

До траверса небинарния Диана, София прайд кога ще е? Евровизия мина и гледам ти е скучно че не си участвало.

83

Христо Христов

преди 1 месец

До 84 "Няма по-голям цирк от руския. Самите руснаци си го признават.":- остави цирковете, ти кажи за ке'не'фа... За ке'не'фа кажи!

82

Христо Христов

преди 1 месец

До 85 "... пък после отишъл и построил стена в Германия." - първо, че Сталоун н НЕ Е строил НИКАКВИ стени в германия, про'с'так неграмотен и второ, Сталин е този който е ЗАБРАНИЛ на немските комунисти да строят стена в Берлин и е предлагал на германиите да се обединят. Факти.

81

Анонимен

преди 1 месец

Сталин и той така, обвинявал обвинявал, пък после отишъл и построил стена в Германия. Къв крим къв сащ кви нпо та?

80

Диана

преди 1 месец

До Петър: Няма по-голям цирк от руския. Самите руснаци си го признават.

79

Анонимен

преди 1 месец

немало Жендери у руско ...

78

Крим не е руски

преди 1 месец

Путин не му ли омръзна за провалите си да обвинява други.. ха ха ха

77

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименсамо не си мисли че ше ти хвана надника с коментарите, с подобни лаишки провокации. виж там да ти пускат реплики по мейла, че си за кашмер

76

Диана

преди 1 месец

Тая грозната крепостна ***, защо продължавате да я показвате на снимки? По телевизията изглежда още по-грозна.

75

Анонимен

преди 1 месец

Китай този път вместо балон да прати една ядрена бомба да виси над щатите. Да видим дали ще им стиска да я свалят.

74

Анонимен

преди 1 месец

Кво да ревна, ревеш ти опорки от десет години. Талибаните в Афганистан ндправиха за смях цялата ти американска натовска армия барабар със съюзниците. В Сирия същата работа. По цял ден плескаш ау кой какъв диктатор бил. ЕС се напълни с мигранти и вече те бият по улицата понеже си много умен и красив.

73

читалище заря

преди 1 месец

До анонимен *** на тоя браузер не е топспорт баце. виж там пий вода, премери си захарчицата, направи нещо.

72

анонимен келеш

преди 1 месец

Хората играят СП по хокей пред пълни стадиони,русия се бъхта в Украйна :):):)

71

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименсамо да не ревнеш. те и хиперзвукови ракети нямат. от тия, дето обикновен ф16 и ауаксите може да мъкнат по 6 парчета. тва е щото оня кораб клас "каракурт" са го ударили украинците с атакмс , нали.

70

Анонимен

преди 1 месец

Никъв двигател нямат американците, още ползват руските ракетни двигатели, а разните фантасмагории дори в огромни километрови колайдери не могат да ги докажат докато китайците имат реална наука и вече имат сателит с 6 G в космоса

69

Духай red тире Бойко

преди 1 месец

България НЯМА ЦАР И ПАТРИАХ защото Николай Мистик си ПРИБРА обратно ПОДАРЪКА и сте понижени до ранг "Емигриращ Червен ДЕСПОТИЗЪМ."..................Свети Николай Чудотворец е създал илюзията континент ЕВРОПА............УНИЩОЖЕНИЕТО. на континента Европа Ви го подариха безплатно от Петровият Престол защото докато е Имало Римска империя изобщо е НЯМАЛО ЕВРОПА драги РУМЪНЦИ както Ви нарече Сенатор МакКейн

68

Василев

преди 1 месец

Не виждам каква логика има в това да разполагаш ядрени ракети , за да атакуваш враг на Земята!Ядрени ракети може да се използват в Космоса само ако има някакъв астероид, който заплашва с орбитата си нашата планета!Това е като оправдание за руските варвари, които всеки ден плашат с ядрения си арсенал държавите, които въоръжават и подкрепят Украйна!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

67

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен от тука като се заиграеш, и айде та в пети клас другарката по география да ти обясни кво е вулкан. и както винаги съм казвал, викай си готови реплики по скайпа от оня с мустаките, не се излагай, като си с подарено средно.