31

Анонимен

преди 1 месец

До 30 ... Ами плащай тогава !Жената иска да Ви предпази от това сътворение на престъпниците от НС ...Кой разбрал , разбрал , ако не си разбрал , ПЛАЩАЙ НА АЙДУЦИТЕ !

30

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой е сътворил тези ''банки'' , наречени БЪРЗИ КРЕДИТИ , след като си има НОРМАЛНИ БАНКИ , или тези ''бързи банки'' , са клонове на големите банки ... Като има гледам / в Овча Купел / сградите на тези банки , в какви бараки са , МАЙКА ПЛАЧЕ .Тези ''банки'' , са ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА С НЕНОРМАЛНО ПОВЕДЕНИЕ , КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ ''банките'' за бързо кредитиране ,..като РЕКЕТ .ПРИЗОВАВАМ ЗА ЗАБРАНА НА ТАКИВА ''БАНКИ'' ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ , ТЕ СА ГОЛЯМ БИЧ ЗА НАРОДА !!!!!!!

29

Анонимен

преди 1 месец

Да заделят пати за бал и за непредвидени разходи! Кой да заделя, та ние в тази държава едвам свързваме двата края!

28

До 6-ти

преди 1 месец

"силови техници при длъжниците". :)))))) Нова, модерна професия.

27

До 25

преди 1 месец

Кажи ми, че не разбираш как работят парите, без да ми казваш че не знаеш как работят парите. :D:D:D:D

26

Анонимен

преди 1 месец

Клиентите на бързите кредити , около 90% , са нарко зависими и алкохолици , страданието е за РОДИТЕЛИТЕ КОИТО ПЛАЩАТ ТЕХНИТЕ НЕОБМИСЛЕНИ ТЕГЛЕНИЯ НА ЗАЕМИ !!!!Нормално ли е след 3-тата седмица лихвата да е над 200 % ?

25

Оператор

преди 1 месец

А що няма нищо за чисто новият асфалт положен на мястото на катастрофата причинена от Киро-Канадецо?

24

Анонимен

преди 1 месец

Факта, че няма заможен и просперилал човек с бързи кредити, говори сам по себе си.

23

Анонимен

преди 1 месец

Киро, и след 30 години се живее, но се смята че ще помъдрееш и ще си купуваш само необходимото, защото нито във вещите, нито в ходенето до края на света за да се тагнеш се крие щастието. Разбира се това не важи за всички. На някои цял живот не им стига да лапат. Ерих Форм го е казал: "Алчността е бездънна яма, която изчерпва човека във вечно усилие да задоволи нуждата, без дори да постигне удовлетворение."

22

Анонимен

преди 1 месец

Госпожо, вашата заплата ако е над 5000, на стедностатискическия българин е около (под) 2. С удоволствие бих заделял 2,3,4 хиляди лева на месец като вас, но за съжаление едвам стигат за супермаркета.!Моля, ако ще давате съвети, да се съобразявате малко със ситуацията

21

Анонимен

преди 1 месец

Хазарта и бързите кредити трябва да се забранят !!! Като в ислямските страни !!!

20

Kiro

преди 1 месец

Човек в момента вече няма как да живее без да вземе кредит. С тези доходи, ако не бяха кредитите, има да пестиш да си вземеш я по-голям телевизор за мачове да гледаш, я кола от нововнесените, че да има какво да караш. Не става без кредит. А се живее докато си млад, като минеш 30г. после ли ще живееш?

19

Хаха

преди 1 месец

Какво връщане? Хората, вече възприемат бързите кредити, като нещо, което не подлежи на връщане. Вземаш колкото можеш и забравяш за тях. После почваш от познати и съседи, защото виждаш, че номерът минава.

18

Бай...

преди 1 месец

Хазарта и бързите кредити трябва да се забранят !!!

17

Специалист

преди 1 месец

При възможност, въобще избягвайте да вземате кредити без крайно наложителена причина!!!

16

Пепи драхмата

преди 1 месец

Бързите кредити предупреждават, внимавайте с експертите.

15

тарикат

преди 1 месец

Днес искам да живея и да харча, ДНЕС. Да не съм като някой мухъл, който 20г. бъхти и събира пари за апартамент и пести като църковна мишка. Да си купя апартамент, после и Ауди или БМВ на 5г. за 20к лв. и да разпускам по дискотеките. Това е живот, другото е мухлясване.

14

Тенгри кан

преди 1 месец

България е държава на кредит. И как няма да е, като няма икономика;))) Има само олигарси, мутри и милиционери. Как съществува, още, не е много ясно. Иначе, лихварите трябва да бъдат преследвани и физически унищожавани, а парите им - конфискувани! Само гроба ги опраа тия! А. те - дружества си имат!;))) Това държава ли е? Ако една държава не може да осигури благоденствие на население, тя требе се закрие и пресъздаде отново! Това ще стане с цената на много кръв, разбира се!

13

радомир

преди 1 месец

Няма нищо лошо в бързите кредити, аз самият често вземам кредит до заплата, много е удобно. Знаеш, че ще вземеш заплата след 3 седмици, какво лошо има да я вземеш още сега и да има с какво да изкараш теи 3 седмици. Нищо, поне при мен и колегите ни спасява.

12

Животът е хубав

преди 1 месец

На мен ми се кара Мерцедес за 100 бона ДНЕС !!!! И ми се живее в софийската жунгла на 3000 евро кв.м ДНЕС. Днес, а не след 50 години. ДНЕС ми се живее! Ще прааскам кредитите и ще живея ДНЕС, разбрахте ли?! Как ще ги връщам не е важно. Може и да не ги върна изобщо.