50

Анонимен

преди 1 месец

До До 45 "И няма как да сме с най-висока смъртност" ----------------- а на кое място сме бе, шендьо??? Айде бе, нали сте все ай-тьита... използвай гугъл и НИ кажи на кое място сме по смъртност В СВЕТА и от това място от къде точно намираш наглост да говориш срещу мерки, които други държави предприемат за подобряване на здравето на населението им!?!?!

49

Анонимен

преди 1 месец

Тия имаха няколко опита за сух режим и завършиха доста печално след метилов алкохол.. спирачна течност пиеха.. Водка "табуретка". То от л***йH@ и захар пак правиха водка. А тия малки мaл0уmничета още не знаят какво се случва след предозиране с кофеин. Халюцинации, тремор и.. мозъкът уврежда сам себе си, за да предпази остатъка. На по 20 години с Паркинсон.. ако не са претрепали някого в пристъп на афект и не са в Сибир, следващата им задача до края на живота им е да ядат супа с обикновена лъжица.

48

Жорж

преди 1 месец

Най-демократичната държава в Галактиката!Дори и в съседната Галактика!

47

анонимен

преди 1 месец

Важно е , че се продава Бояршник !!

46

Анонимен

преди 1 месец

Вместо енергийни напитки, по-добре да си забранят да правят войни хаховците....

45

До 45

преди 1 месец

Какво предприема, войни ли? Те защото удължават живота! И няма как да сме с най-висока смъртност и да сме с 10 години по-голяма продължителност на живота от тях!

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Страната с най-ниска продължителност на живота" --------- от страната с най-висока смъртност в света се хилят на това, че Русия предприема нещо по въпроса за здравето на хората си... евалата!

43

Анонимен

преди 1 месец

Най-хубаво въобще да се забрани всичко! Живота е болест предавана по полов път!

42

Бай Мо

преди 1 месец

Който не харесва идеята, да купи едно пале с енергийни на децата си и може в добавка 5-6 флакона райски газ.

41

от КАРЛОВО

преди 1 месец

ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ДО МЕН ЕДНА БАНДА МОМЧЕТА НА ОКОЛО 10 ГОДИНИ ВОДЕНА ОТ ЕДНО РОМЧЕ, ВСЯКА ВЕЧЕР СЕ НАДРУСВАХА С ЕНЕРГИЙНИ НАПИТКИ В БЛИЗКИЯ МАГАЗИН " АЙСБЕРГ ">>>СЛЕД ТОВА КРЕЩЯХА КАТО ЛУДИ ДО 11 ЧАСА ПРЕДИ ПОЛУНОЩ

40

Анонимен

преди 1 месец

Вода в Русия не се пие бе,човек! И за къпане рядко се ползва! На 9 май и на Октомврийската революция!

39

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Е руските деца с какво ще си пият водката, с вода ли?

38

пияница мистик

преди 1 месец

Всичко да им спре и да им наложи да носят сиви униформи. Никакви джинси-минси, западно пропаднало влияние :))) И всички мъже да са задължително с прическа като неговата, по примера на колегата си Ким Грyx :))) Ако не са плешиви, ще им се осигурява безплатна фотоепилация :))))

37

Стефка

преди 1 месец

Ами сегаааа хаха. Ще карат на одеколон ако и той не е изчезнал.Продънена окупаторска държава !!!

36

Анонимен

преди 1 месец

Страната с най-ниска продължителност на живота Раша се загрижила за енергийните напитки и здравето на населението... смях в залата

35

Анонимен

преди 1 месец

Не консумирам и на децата си не разрешавам. Електрически роботи-камикадзе постъпиха на въоръжение в руската армия. Използват ги на Авдеевското направление.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "така и не разбрах както всъщност е това." ---------------- май не си от най-схватливите, а? Нищо, пусни си геййовизия и пляскай с усмивка на уста.

33

До 12

преди 1 месец

Трудно е да се храним качествено, поне докато сме в ЕС. Качеството на храните в България заметно започна да се влошава с влизанети ни в ЕС, не знам дали има пряка връзка, но това са моите впечатления. Всичко масово започна да съдържа палмова мазнина, соя, парабин, Е-кодове, глутамат, мляко на прах и т.н. Зеленчуците и плодовете станаха като пластмасови, шоколадите станаха като лист хартия...

32

Анонимен

преди 1 месец

А у нас - кога??

31

Анонимен

преди 1 месец

Така и не открих противник на джендаризма, който да ми даде точно описание на понятието "***". Знам, че е страшно, чух че Байдън, Кирил Петков и Макрон се или по скоро са слуги на подли илюминати, които искат да направят децата ни "джендерасти" , но така и не разбрах както всъщност е това.