62

из чукан

преди 1 месец

верно ли копейките нощем спят по пейките

61

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50 - за такива като теб сякаш е писано в Поемата "Дванадесет" на великия Александър Блок! Индивиди, по същността си елементарни, неуки и необразовани, нежелаещи да мислят и за това - дълбоко и фанатично вярващи в клишета и опорки. Както и това, че покрай тези "догми" помитат по пътя си и хора на които са имали зъб съвсем користно - на лична основа. Жалка работа пич! Точно затова и живеете с убежденито, че сте "истина от последна инстанция". Присъщо за елементарните маргинали!

60

Анонимен

преди 1 месец

Поискал е 23000 смъртни присъди не е същото като издал е над 30000 смъртни присъди в качеството си на прокурор! То бива тъ*потия, ама това чупи всичко.

59

Анонимен

преди 1 месец

Чуков твоя гоподар губи войната .. Скоро ще си безработен ,

58

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с прогнозите за Русия. Сбъднаха ли се вече прогнозите за Русия?

57

Анонимен

преди 1 месец

В Иран държавата плаща операцията по смяна на пола, и хормоналната терапия. И издава нови документи включително и свидетелство за раждане с новото име. В никоя еврогейска страна това не се плаща от държавата.

56

Анонимен

преди 1 месец

В Иран по времето на шаха е било същото като сега в България . Разврат . Британски и Американски компании са вилнели и грабили ресурсите

55

За заблудения

преди 1 месец

Този каквото и да прогнозира нищо не се сбъдва,точно обратното.Много слаб ,не знам защо го канят насам натам...

54

Професор

преди 1 месец

И в Русия всичко отиде по дяволите. Опустошителните санкции действат, финансовата система на Русия е на командно дишане, икономиката и е рухнала под санкциите, военните свалят чипове от съдомиялни машини да ги слагат на рекетите да воюват в Украйна

53

Анонимен

преди 1 месец

Чукчата пак разсъждава. Чукча не читатель, чукча писатель.

52

Анонимен

преди 1 месец

Президента е втори човек в държават, техническо лице на изпълнителната власт. Решенията се вземат от духовния лидер на странта.

51

Анонимен

преди 1 месец

До опетков - малко само си се объркал. В Иран има и много свестни хора - кинорежисьори, писатели и други които някак се съпротивляват, но да не забравяме, че Иран е тежко узорпиран от Брадите - Аятоласите които ги лашнаха по пътя на Ислямизма. Човешкия живот там е евтин, а онея които не са съгласни с Брадите - просто изчезват или биват показно екзекутирани. Много е трудно човек да показва мисъл или мнение в такова общество.

50

Анонимен

преди 1 месец

До опетков убивали са предатели , в коя държава най-тежкото не е за предателите.. В Историята има случаи в които няма нужда от съд и доказателства , за предателите .. Има ли нужда от съд и доказатества за Кирил Петков за че е предател и се е поставил в Услуга на чужда държава.

49

Анонимен

преди 1 месец

В Иран до 50 дни ще има нови избори. И Иран ще продължи проруския си курс.

48

Хм

преди 1 месец

Нищо напечено няма. Това не е аятолаха. Някаква пионка на фасаден избор. И ще си върнат Крим. Но ще измрат още хиляди рашунгери.

47

Анонимен

преди 1 месец

Уважаемия "Професор" - червения дибил Чуков който до вчера се опитваше да ни обяснява, как Иран е центъра на прогреса какво е зациврил сега? Стандартна ситуация за "брадите". Един от вождовете им даде фира щото летят на щайги от Виетнамската война които си мислят, че подържат. Е, заслужава си да попитаме, защо като са толкова гъсти с Путин не вземат могучите руски хвърчила, а предпочитат вехтите американски? Само теоретично де! И сега другите си разчистват пътя напред!

46

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

45

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 39 - Защото така печели Путин и Петата Колона от чието име управляват всичките онея метастази които ни убеждават колко европейски са насочени? Това не е никаква тайна.

44

опетков

преди 1 месец

До Анонимен А ти не си чувал за иранските прокурори. То и присъда не е била нужна за убийството на десетки хиляди невинни граждани в "името на аллаха им". Иранците са много *** и фанатизиран, направо зомбиран народец. Били велики някога, но сега са ***. Също като сегашните "египтяни" арабели, които се кичат с наследството на някога великите истински творци на цивилизация.

43

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости плещи уважаемия професор - президентът в Иран изпълнява чисто формална функция, държавата се управлява изцяло от аятола Хомейни.