67

А бе

преди 1 месец

Т-72 си е бил за времето,сега шашито му се използва за новите катюши,наричани солнцепек.Суперскорострелен е,но няма удобства за сметка на мунициите,то и заради тях екипъжът му е само от трима.Вече стрелят прецизно,а не лавина от снаряди.Т-90 пък си превъжхожда почти всички западни танкове,след като може да ги пробива от 6 км,а те него от 4,въпреки,че и той е остарял,но с модификациите си като Т-90А е масовият танк в руската армия.Е,по-голям калибър и като китайските може и с управляеми ракети д

66

Анонимен

преди 1 месец

Западът вкара Украйна във война с Русия. Сега Зеленски иска да вкара Запада във война с Русия хахаха. Американите и европейците се вкараха сами в дупката на лъва

65

Тиква

преди 1 месец

Зеления наркоман,се продал за стотинки на западни ценности,гледах запис, какво обещал при клетвата, съвсем друго направи, уничтожи държавата, Всеки народ заслужава своя президент.президент продажник,народ продажен.всичко започна от юшченко и тимошенко.

64

Ех,

преди 1 месец

Бавна или бърза, какво значение има когато нямат хора да обслужват техниката. Хванати по улиците армия не правят, а и нямат желание да воюват. Както се казва от *** куршум не става!

63

Бай Дрън

преди 1 месец

Зеленски вместо да реве, да вземе да организира собствено производство на ПВО техника. Да свалиш дрон, не необходима ракета Патриот ,а 2-3 млн, а примерно една скорострелна картечница! Къде са му инженерите и те ли забегнаха на Запад?Пък ако му се струва скъпа картечницата, дронове се свалят и със ловна пушка със сачми. И ловците ли забегнаха на Запад?

62

Бай Дрън

преди 1 месец

Сталин печели ВСВ с хилядите танкове Т34, в пъти по-евтини и лесни за производство отколкото Леопард. Да, танк е по-зле, но 10 Т34 се оказват по-добри от един сложен Леопард, дето като се повреди на бойното поле и край на мача. И до днес не ците не са си взели поука от ВСВ и правят същите грешки с днешните Леопарди.

61

Бай Дрън

преди 1 месец

Добре де, какво против имате чиповете за перални? Те както могат да управляват перални, така могат и всяка бойна техника. Скоро руснацитесе похвалиха, че дори почват износ на техен чип, използван точно за такива дейности, упраеление на различна техника. За да управляваш танк, не е нужно да ползваш i9 на Интел. Достатъчен и чип за пералня. То затова и Запада зега чак ,агря, че Т72МБ3 всъщност е най-добрият танк за бойното поле.

60

А бе

преди 1 месец

Като дойдат ПВО-та руснаците могат да вземат мозък от западните журналисти,които в захлас повтаряха думите на Урсула,че без чипове от перални самолетите им не могат да летят и да започнат да изстрелват бомбите са катапулти по окопите на украинците.Бомби бол в складовете,остава само катапулти да си направят,което едва ли ще е проблем и вместо огромен камък пращат бомба.Колко му е.

59

Бай Дрън

преди 1 месец

Аха, ясно защо зъбите на дракона са мди на дракона. Зетчо е сметнал, че така и така планиращите бомби ще унищожат зъбите, защо да не сложат мдите, а другото да инвестират в бяло?

58

жорето

преди 1 месец

Аман от тоя

57

gogo

преди 1 месец

Че тоя нали им унищожи пехотата, артилерията, и заводите - кво сака още?

56

До до mnogo zle

преди 1 месец

Резултатите постигнати от Зеленски каква полза донесоха за Украина и за украинците,можеш ли да напишеш?

55

Анонимен

преди 1 месец

До 51 - Да, старае се.... щото на такива увредени като тебе повече щети не могат да се нанесат ((

54

Анонимен

преди 1 месец

Просяка няма право да критикува тези които му дават подаяния.

53

мак

преди 1 месец

На секунда приеха милиони украинци в ес, дадоха им всичко, за каквото се сетиш. На секунда им дадоха и продължават да дават оръжия, а наглецът пак е недоволен. Скоро ще поиска всички да се изнесат от украйна, за да изчакат края на войната другаде, а там ще се бият смелчаците от ес. Но явно няма кой да му се изрепчи на неблагодарника и да каже да замълчи.

52

Христо Христов

преди 1 месец

Блекрок настояват някой да почне да плаща лихвите по заемите на Украйна. Дали САЩ или ЕС, тях не ги интересува, но е сигурно, че ще си получат парите.

51

Тоз

преди 1 месец

Повече пари харчи от най-скъпата про-сти-7у7ка. Преместете печатницата на пари в мазата му, да спре да реве. Да има пари колкото иска. Че му хареса много айрдроп-а. То така всеки иска, комунизъм само казваш - дай пари - на ти 60 милярда. Те се обезценяват след всеки долар.

50

Анонимен

преди 1 месец

Имаш крава пиеш мляко г-н Зеленски!

49

Анонимен

преди 1 месец

До Mnogo zle Зеления нанася най-много щети на такива руссолизачи като тебе.

48

Mnogo zle

преди 1 месец

Зеления наркошмъркач нанася повече вреди на собсрвения си народ, отколкото на Русия